Dobrý den,
mám fabii 1.4 mpi 44kw se systémem stag 4. Jelikož ji nyní začnu využívat na "rychlé" dálniční přesuny cca 140-150 km/h, tak zvažuji instalaci flashlube. Slyšel jsem o sypajících se ventylech a sedlech po cca 100 tis. km (služební 1.4 mpi, kterým se stálo na krku)při provozu na LPG. Je flashlube cestou jak motoru mé fabie prodloužit život při maximálním zatížení? Děkuji, Jirka
Dobrý den,mám dotaz zda je možná montáž LPG Na Superb II rok výroby 2010 s motorem 3,6, jaký typ a kolik litrů LPG se vejde do torozní nádrže umístěné místo rezervy.Děkuji za odpověď
Dobrý den, jaká je cena kontroly po 20tisících co vše se mění jedná se o Seat Altea 1.6 rok 2004 auto jede parádně je to super jsem velice spokojen Děkuji za odpověd
Děkuji panu Vančurovi za upřesnění, hádal jsem, že to tak nějak bude...
Ivan Vodička
Dobrý den pane Prášil,
systém ICOM nemáme v nabídce, ani s ním nemám osobní zkušenosti a proto se vyhnu jakémukoli posuzování Vašeho zařízení. Ale obecně holandské systémy patří k těm kvalitním, pouze bývá problém s jejich servisem v ČR - právě proto, že zde není příliš rozšířen, a také s ohledem na cenovou relaci - holandské systémy patří k těm nejdražším na našem trhu. S možnostmi přídavku benzinu Vám také neporadím - zkuste najít servis, který má patřičné SW vybavení. Tam by Vám mohli odpomoci od Vašich problémů.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Siky,
u Octavií montujeme přípojku plnění do pravé spodní části zadního nárazníku (viz např. zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/Octavia/3370.html">neptun-harfa.cz/Octa…</a> ). Pod víčkem tankování benzinu není dostatek místa, ani "pevná část", do které by šla přípojka plynu uchytit (pouze pryžová manžeta).
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Broulík,
přestavba Vaší Octavie 1,8 92kW je za použití systémů sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG bezproblémová. Plynové systémy firmy Lovato jsou na dobré úrovni, jedná se o tradičního italského výrobce.
S pozdravem Ivan Vodička
pro pan Šneberger, jedná se o řídící jednotku v čr velmi používanou pod označení Elpigas Elisa/Stela. Obraťte se na tyto servisy. Jinak jde o velmi kvalitní a hlavně spolehlivou jednotku.
Dobrý den,
před nedávnem jsem koupil v Německu Ford Mondeo r.v.2008 s benz. motorem 2.0 107 kW Duratec HE + LPG firmy JTG ICOM (vstřikování kap. fáze), bez přimazávání ventilů. Auto má najeto 120 t km. Nyní se objevily menší problémy při provozu auta na LPG (rozsícená kontrolka motoru - diagnostikována směs na katu, dále jemné cukání motoru při určitých otáčkách atd), proto plánuji návštěvu odborného LPG servisu. Prosím touto cestou o Váš nezávislý názor na použitý systém ICOM, který v Česku není zřejmě rozšířen. Dále mne zajímá, zda byste u motorů Duratec HE doporučil dodatečnou instalaci FL či jiného systému přimazávání. Umožňuje systém ICOM použít řízený přístřik benzínu při vyšší zátěži?
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Michal Prášil
Dobry den,
Premyslim o montazi LPG, chtel bych se zeptat zda je mozne u vasich systemu ktere mate v nabidce instalovat tankovaci otor do vicka nadrze. Octavia I. 1.6 MPI 75kW
Predem dekuji za odpoved SIKY