Seznam příspěvků

Otto Liška 10.04.2012 15:51

Dobrý den,mám dotaz zda je možná montáž LPG Na Superb II rok výroby 2010 s motorem 3,6, jaký typ a kolik litrů LPG se vejde do torozní nádrže umístěné místo rezervy.Děkuji za odpověď

Zuska Josef 10.04.2012 11:39

Dobrý den, jaká je cena kontroly po 20tisících co vše se mění jedná se o Seat Altea 1.6 rok 2004 auto jede parádně je to super jsem velice spokojen Děkuji za odpověd

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 10.04.2012 11:36

Děkuji panu Vančurovi za upřesnění, hádal jsem, že to tak nějak bude...
Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 10.04.2012 11:13

Dobrý den pane Prášil,
systém ICOM nemáme v nabídce, ani s ním nemám osobní zkušenosti a proto se vyhnu jakémukoli posuzování Vašeho zařízení. Ale obecně holandské systémy patří k těm kvalitním, pouze bývá problém s jejich servisem v ČR - právě proto, že zde není příliš rozšířen, a také s ohledem na cenovou relaci - holandské systémy patří k těm nejdražším na našem trhu. S možnostmi přídavku benzinu Vám také neporadím - zkuste najít servis, který má patřičné SW vybavení. Tam by Vám mohli odpomoci od Vašich problémů.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 10.04.2012 11:08

Dobrý den Siky,
u Octavií montujeme přípojku plnění do pravé spodní části zadního nárazníku (viz např. zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/Octavia/3370.html">neptun-harfa.cz/Octa&hellip;</a> ). Pod víčkem tankování benzinu není dostatek místa, ani "pevná část", do které by šla přípojka plynu uchytit (pouze pryžová manžeta).
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 10.04.2012 11:02

Dobrý den pane Broulík,
přestavba Vaší Octavie 1,8 92kW je za použití systémů sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG bezproblémová. Plynové systémy firmy Lovato jsou na dobré úrovni, jedná se o tradičního italského výrobce.
S pozdravem Ivan Vodička

jan vančura 09.04.2012 21:07

pro pan Šneberger, jedná se o řídící jednotku v čr velmi používanou pod označení Elpigas Elisa/Stela. Obraťte se na tyto servisy. Jinak jde o velmi kvalitní a hlavně spolehlivou jednotku.

M.Prášil 09.04.2012 10:50

Dobrý den,
před nedávnem jsem koupil v Německu Ford Mondeo r.v.2008 s benz. motorem 2.0 107 kW Duratec HE + LPG firmy JTG ICOM (vstřikování kap. fáze), bez přimazávání ventilů. Auto má najeto 120 t km. Nyní se objevily menší problémy při provozu auta na LPG (rozsícená kontrolka motoru - diagnostikována směs na katu, dále jemné cukání motoru při určitých otáčkách atd), proto plánuji návštěvu odborného LPG servisu. Prosím touto cestou o Váš nezávislý názor na použitý systém ICOM, který v Česku není zřejmě rozšířen. Dále mne zajímá, zda byste u motorů Duratec HE doporučil dodatečnou instalaci FL či jiného systému přimazávání. Umožňuje systém ICOM použít řízený přístřik benzínu při vyšší zátěži?
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Michal Prášil

Tankovaci otor 09.04.2012 10:24

Dobry den,
Premyslim o montazi LPG, chtel bych se zeptat zda je mozne u vasich systemu ktere mate v nabidce instalovat tankovaci otor do vicka nadrze. Octavia I. 1.6 MPI 75kW
Predem dekuji za odpoved SIKY

Broulík 07.04.2012 10:08

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na Váš názor na systém LPG od firmy Lovato?Mám Škodu Octavia 1.8 92KW.Předem děkuji za odpověď.