Dobrý den,chtěl bych se zeptat na Váš názor na systém LPG od firmy Lovato?Mám Škodu Octavia 1.8 92KW.Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den pane Hanák,
přestavba by měla být možná, byť jsou v našich podkladech u tohoto motoru určité nejasné ůdaje. To bychom ověřili při prohlídce vozu ještě před přestavbou. Zařízení Prins nemáme v nabídce, ale podle mého názoru se jedná o velmi kvalitní systém, který se však (patrně z důvodu poměrně vysoké ceny) v čechách příliš nerozšířil.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den PN,
Při každé přestavbě dáváme zákazníkům dva nové rámečka pod SPZ s naším logem a označením (někdy je přímo namontujeme, jindy Vám je necháme v kufru). Pokud přijede zákazník na naši čerpací stanici s našimi rámečky pod SPZ, dostává automaticky LPG o 0,50 Kč levněji. Takže nemusíte hledat žádné kartičky, obsluha to vidí na první pohled sama.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Jansta,
rozdílů je mnoho, ale zkusím popsat to podstatné. BRC je italský systém, používá všechny komponenty svojí výroby, to znamená že i SW má velmi kvalitní vnitřní algoritmy, a je pro tyto komponenty dokonale nastaven. Systémy řady AC Stag 4/300 jsou polské výroby, mechanické komponenty používají v různých sadách různé, ať již polské, italské či korejské, a i díky tomu mají poměrně velké možnosti přizpůsobení těmto různým komponentům. Zákonitě tím nebude sladění vlastností těchto mechanických dílů tak přesné jako u BRC. Přesto jsou možnosti SW nastavení poměrně rozsáhlé a "uživatelsky přívětivé".
Zakoupením dražší verze získáte větší přesnost dávkování paliva, větší stálost parametrů a delší životnost mechanických komponent.
Tolik k Vašemu dotazu,
s pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Šnebergr,
nedokážu říci, co se skrývá pod označením AEB2001. Firma AEB je italský výrobce elektroniky, její jednotky používalo pod svými označeními poměrně mnoho výrobců LPG komponentů, a cca před dvěma lety ji koupila firma Landi Renzo. Takže nevím, zda se nejedná o nějaký produkt shodný s jednotkami známými pod jiným obchodním jménem, a proto nedokážu říci, zda Vám jsme schopni pomoct. Pošlete mi mejlem fotografie LPG komponentů z motoru, to možná napoví.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Zejda,
obávám se, že na teplotu sedel a talířů ventilů, či na teplotu spalin a teplotu hoření nebude mít žádný vliv jakýkoli průduch vytvořený v kapotě. Ten může ovlivnit maximálně teplotu příslušenství v motorovém prostoru, ale nikoli díly motoru, a už vůbec ne jeho vnitřní konstrukci (kolem které je m.j. "obal" vody okruhu chlazení, a kterou udržuje termostat na 90 stupních). Takže toto dodatečné chlazení může ovlivnit maximálně to, co je na povrchu.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
posílám doplńující informace k dotazu na přestavbu Mazda3,1.6
77 kW, r.v.2007, typ motoru Z6. Zajímá mě Váš názor na sys. Prins a zda ho také montujete, je nutné přimazávání? Děkuji.
Přeji hezký den
M. Hanák
Dobrý den,
nechal jsem si u Vás provést montáž LPG. Chci se zeptat, na základě čeho mám nárok na slevu při čerpání LPG a při používání myčky? Žádnou slevovou kartičku jsem od Vás nedostal.
Dobrý den, jaký je prosím hlavní rozdíl mezi třemi systémy, které montujete. Jedná se o montáž do Ford Mondeo benzín 1,8, r.v. 2006, typ motoru CGBB. Co zíkám zakoupením dražší verze? Děkuji Jansta
ZDRAVÍM
KOUPIL JSEM Z NĚMECKA SUZUKI LIANA 1,6 4WD S LPG SYSTEM AEB2001 PŘI SILNĚJŠÍ AKCELERACI MOTOR NA PLYN TROCHU (POKAŠLÁVÁ) JSEM Z PLZNĚ A MÍSTNÍ SERVISY PRÝ NEMOHOU TUHLE JEDNOTKU DIAGNOSTIKOVAT KVŮLI KONEKTORU.
CHCI SE ZEPTAT JESTLI BYCH U VÁS POCHODIL DĚKKUJI