pict
Vyhledávání

 

KONTAKT

 

 

Neptun Harfa s.r.o.

Na Harfě 929/12

190 00, Praha 9 - Vysočany

 

Telefon:

266 035 620, 777 305 080

 

Provozní doba:

Po-Pá 7:00-18:00

 

více kontaktů zde:

 

 

Aktuální cena LPG na

naší čerpací stanici.

 

17,50 Kč/l

-------------------------

17,00 Kč/l

 

Po přestavbě na LPG,

obdrží každý náš zákazník

trvalou slevu 0,50Kč/l.

 

 

Jsme autorizovaný servis

LPG systémů STAG.

 

 

Naši dodavatelé:

 

 

 

 

pict
Často hledané
pict
Přihlášení/odhlášení
pouták
jste zde: cze > O nás

Vážení návštěvníci, vítám Vás na našich stránkách.

 

Společnost Neptun Harfa s.r.o. patří mezi několik českých firem představujících špičku v oblasti přestaveb vozidel na pohon LPG. Za bezmála 20 let jsme na LPG přestavěli už velmi dlouhou řadu různých typů vozidel. Podrobně jsme poznali možnosti LPG systémů od různých výrobců. V současnosti provádíme přestavby na LPG právě s těmi, které se nám nejvíce osvědčily. Jedná se o výrobky špičkových firem BRC, Zavoli, Lovato a Landi Renzo, a také systémy řady Stag výrobce AC. Na základě našich zkušeností dokážeme zvolit pro každé vozidlo odpovídající provedení montáže LPG. Při výběru konkrétního systému zohlední pracovníci příjmu zakázek jak nároky vozidla, tak Vaše očekávání i konkrétní specifické požadavky. Po dobu přestavby Vám můžeme bezplatně zapůjčit náhradní vozidlo.

Představu o provedení přestavby právě Vašeho vozu si můžete udělat i podle naší fotogalerie.

Tu průběžně doplňujeme tak, aby obsáhla co největší škálu značek a motorizací jezdících po našich silnicích. Cena LPG přestavby se liší podle použitého systému, prohlédnout si je můžete v odkazu na ceník montáží LPG.
Pokud Vás zajímají podrobnosti, můžete se na našeho technika obrátit s konkrétním dotazem v rubrice diskusní fórum LPG. Také můžete použít kontakty pro přímou elektronickou či telefonní komunikaci.

LPG přestavby, následný servis LPG a revize LPG jsou naším hlavním předmětem činnosti. Dále provádíme také měření emisí LPG, ale i benzinu a motorové nafty. Jsme vybaveni diagnostikou elektronických systémů vozidel. Našim zákazníkům nabízíme i běžný servis a opravy vozu včetně údržby klimatizací, pneuservis a další mechanické práce. V našem areálu je i čerpací stanice LPG a tunelová mycí linka které mají provozní dobu 0-24h.
Věřím, že si z naší nabídky vyberete a budete spokojeni.

Miloš Vávra, jednatel společnosti.

 

Historie

 

V roce 1996, jsme zprovoznili první část našeho servisního střediska se dvěma stáními určenými k přestavbám a servisu vozidel na LPG. Zároveň jsme uvedli do provozu čerpací stanici na LPG, tunelovou mycí linku a příruční skládek plynových komponentů. Již v té době jsme vystupovali pod značkou Neptun Harfa, byť legislativně se jednalo o fyzickou osobu.

 

V roce 2000, jsme vybudovali nový sklad a druhou montážní dílnu.

 

V roce 2008, byla založena společnost Neptun Harfa s.r.o., s cílem dále rozšiřovat nabídku našich služeb v oblasti alternativního pohonu LPG.
Nyní má náš servis 6 plně vybavených pracovních stání. Skladem držíme všechny potřebné díly na LPG servis, zajišťujeme distribuci LPG komponentů i pro jiné montážní firmy. I proto dokážeme v naprosté většině případů provádět servis a opravu LPG vozidla v rámci jednoho dne.
Za bezmála 20 let působení jsme poznali mnoho různých plynových systémů. Některé skvělé výrobky už dávno „sešly stářím" z povrchu zemského. U jiných jsme si „spálili prsty" a rádi na ně zapomněli. V současné době existuje mnoho různých výrobců a dodavatelů LPG komponentů. Právě zkušenosti z minula nás nutí vždy si ověřit v reálném provozu, zda je ten který systém opravdu taková kvalita, kterou chceme našim zákazníkům nabízet. Proto jsou naše soukromé i firemní vozy „pojízdné zkušebny", které zažily několik různých zařízení pro pohon LPG. Na základě vlastních zkušeností pak můžeme s čistým svědomím doporučit našim zákazníkům optimální provedení montáže LPG. Po dobu přestavby Vám můžeme nabídnout bezplatně zapůjčení náhradního vozidla. Zákazník hradí pouze spotřebované pohonné hmoty.


Také spektrum naší činnosti se rozšířilo. Jsme akreditovaná stanice měření emisí výfukových plynů, Climatic-servis, disponujeme moderní sériovou i paralelní diagnostikou elektronických systémů vozidel. Provádíme kontrolu a ultrazvukové čištění benzinových vstřikovačů systémem ASNU a další běžné servisní a opravárenské činnosti.
Samozřejmostí pro naše zákazníky je i moderní příjem zakázek. Pokud se jedná o drobný servis, může si u nás zákazník dát kávu a přitom si například vyřídit svoji e-mailovou korespondenci.

 

Svojí činností a dlouhodobě dosahovanými úspěšnými výsledky působí NEPTUN HARFA s.r.o. nejen v Praze ale i v širokém okolí, jako významné servisní a diagnostické středisko v oblasti alternativního pohonu aut na LPG.


- LPG - montáže LPG, servis, revize, měření emisí benzin / LPG,
velkoobchod dílů
- EMISE - měření emisí benzin / LPG, měření emisí DIESEL
- SERVIS - autoservis, emise, diagnostika, pneuservis, prodej pneu a
disků, autoelektrika
- VELKOOBCHOD - komponenty LPG, oleje, filtry, zapalovací svíčky,
pneu, disky, nářadí
- MYTÍ - ruční mytí, mycí linka, čištění interiérů, tepování, mytí motorů
a podvozků
-KLIMATIZACE - kompletní péče o klimatizaci vozu

 

Neptun Harfa s.r.o.

vedená u rejstříkového soudu v Praze pod spisovou značkou C 131837

se sídlem: Praha 9, Vysočany, Na Harfě 929/12, PSČ 19000

IČO: 28192371

 

 

 

NEPTUN HARFA s.r.o., Na Harfě 929/12, 190 00 Praha 9 – Vysočany, Tel: 266 035 620, mob: 777 305 080, webmaster: info@neptun-harfa.cz, powered on bubileg cms v2.14L     slovník pojmů