Seznam příspěvků

RECAP

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 17.10.2016 08:09

Dobrý den Petře,
BMW X-5 řady E70 již používají u většiny modelů motory s přímým vstřikováním, a my zatím nemáme sady, které by umožňovaly jejich přestavbu na LPG. Další komplikací oproti předchozím modelům předchozí řady E53 je složitější a více omezená možnost umístění LPG nádrže. Proto by bylo nejvhodnější, kdybyste mi poslal mejlem typ Vašeho motoru. Pokud bude s přímým vstřikováním, omluvíme se. Pokud by byla přestavba technologicky možná, zastavil byste se u nás, prohlédli bychom si provedení vozu a domluvili možnosti přestavby.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 17.10.2016 08:08

Dobrý den Jitko,
Pro přestavbu Vašeho Renaulta můžeme použít každou značku LPG systém z naší nabídky, u systému Stag verzi Q-Box Plus/Next. U všech systémů bych pro Váš motor jednoznačně doporučoval nějaký ze způsobů dodatečné aditivace ventilů (podrobnosti máme uvedeny zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Ochrana-ventilovych-sedel/3467.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> ). Přestavby provádíme běžně v průběhu dvou dnů. Pro eventuelní domluvu konkrétního provedení přestavby, z toho vyplývající ceny a termínu nás můžete kontaktovat na našem příjmu zakázek např. na čísle 777 30 50 80. Tam Vám v případě potřeby mohu podat veškeré doplňující informace.
S pozdravem Ivan Vodička

Petr 16.10.2016 18:58

Dobry den, chtěl bych se zeptat na přestavbu LPG u BMW X5? Jak jsou na tom nové modely... např. r. 2010 a výše, děkuji Petr

Jitka P. 16.10.2016 09:52

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zástavbu LPG do Renaultu Kangoo 1,2,16v, z roku 2005. Vozidlo dlouhou dobu jen stálo k garáži, takže má najeto pouhých 18 tis.km a nyní bychom ho chtěli uvést do provozu a namontovat LPG. Který z Vámi nabízených zařízení by jste mi doporučil a jak dlouho trvá montáž? Děkuji za odpověď.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 14.10.2016 08:56

Dobrý den pane Paveka,
Ceny přestaveb s jednotlivými LPG systémy máme v našem ceníku zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG--/3143.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> . Pokud byste měl další dotazy k přestavbě Vaší Fabie, můžete nás kontaktovat mejlem, telefonicky nebo osobně. Kontakty máme umístěny zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Kontakty/3169.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> .
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 14.10.2016 08:55

Dobrý den Libore,
Pokud sháníte reduktor Magic, asi bude nejlepší obrátit se na výrobce – filmu HL Propan, zda ještě nejsou schopni tento reduktor dodat, event. jestli nedoporučí nějakého svého dealera, který by měl staré zásoby těchto reduktorů. Nahradit jej pochopitelně můžete i jiným typem, ale ten bude mít jiné uchycení a jinak umístěné vstupy a výstupy.
S pozdravem Ivan Vodička

Anonym 14.10.2016 06:35

Dobry den chtěl jsem se zeptat kolik stojí přibližne LPG LOVATO SEKVENČNÍ VSTŘIKOVÁNÍ 4 valec na škodu fabie 1,4 63 kw děkuji Paveka

Libor 13.10.2016 17:11

Dobrý den, existuje nějaká náhrada (bez úprav a předělávek) za reduktor Magic 1 -asi 10 let starý? Ani po mnohahodinovém gůglení jsem na nic nepřišel, snad jen na revizní sadu, ale mám ho celý po těch letech v bídném stavu, nejde ani teplotní čidlo, elmag. ventil na něm je prasklý( již byl i měněn a znovu praskl, ale funguje..). Děkuji

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 13.10.2016 15:54

Dobrý den pane Pavlíček,
Již jsme si osobně vše vysvětlili při Vaší návštěvě u nás. Tak pouze pro ostatní čtenáře: motory 1,8 Turbo koncernu VW jsou poměrně často přestavovány na LPG (nejčastěji ve verzi 110kW). Přestavba i provoz těchto motorů je bez problémů, dodatečná aditivace ventilů není nutná. Pro přestavbu můžeme použít všechny systémy z naší nabídky, vzhledem k výkonu však ve verzi s reduktorem pro velké výkonu a patřičně dimenzovaným potrubím pro dodávku LPG z nádrže do motoru.
Až budete mít vozidlo připravené, stačí, když zavoláte na náš příjem zakázek a domluvíme si vhodný termín přestavby.
S pozdravem Ivan Vodička

Ondřej Pavlíček 12.10.2016 17:44

Dobrý podvečer, budu kupovat Octavii 1 RS (1,8 T, 132kw) a zvažuji kvůli budoucímu každodennímu používání přestavbu na LPG. (S provozem na jakýkoliv plyn nemám dosud vůbec žádnou zkušenost). Najedu cca 25000 km ročně. Na různých fórech si toto spojení majitelé velmi chválili a také jsem nenašel zmínku o zvýšené poruchovosti. Můžete mi doporučit nějaký "zlatý střed" (bude to pracovní auto), co by se tam nejlépe hodilo za systém. Nádrž chci místo rezervy. Máte od majitelů těchto koncernových motorů postřehy o snížení životnosti? Dočetl jsem se informace ohledně tvrdosti ventilových sedel a jejich nutnosti domazávání atd. Budu rád, když mi tuto problematiku obšírněji objasníte. Velmi děkuji.