Dobrý den, přemýšlím o přestavbě Toyoty Corolla 1,8 hybrid. Chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s přestavbou tohoto typu vozu a zda se domníváte, že provoz na LPG by mohl být bezproblémový. Jde mi především o to, zda LPG provozu nějak zásadně nevadí, že dochází k pravidelnému vypínání běžného motoru, ve chvílích, kdy funguje pouze na elektro. Děkuji za váš názor, s pozdravem Novák.
Dobrý den Čestmíre,
několik dnů jsem nebyl v práci, proto reaguji opožděně - i když se mi zdá, že se nejedná o regulerní dotaz ale nějakého elektronického "šotka" mezi Vaším a naším počítačem.
Odpověď zde máte uvedenou z minulého týdne, je to pod číslem 4650. Pokud chcete přesnější dopověď s konkrétní cenou, zjistěte se jaký průměr hadiček je použit ve Vašem voze a zavolejte nám telefonicky, a nebo se tu i s autem zastavte.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda je možné u vás koupit v metráži tenké hadice které vedou o filtru plynné fáze ke vstřikovačům ?
A tak objímky na tyto hadice?
Hadice mám na povrchu popraskané, takže výhledově to
by chtěly Vyměnit
Kolik ty součásti atokí. ?
Díky za info hezký den
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda je možné u vás koupit v metráži tenké hadice které vedou o filtru plynné fáze ke vstřikovačům ?
by chtěly Vyměnit
Díky za info hezký den
Dobrý den,
by chtěly Vyměnit
Díky za info hezký den
Dobrý den pane Hudec,
Nejsem v práci takže nemám všechny podklady, ale obávám se že se jedná o motor s přímým vstřikování, pro který nebudeme mít k dispozici konfigurační soubor žádného z námi nabízených výrobců LPG systému. V tom případě Vám přestavbu nebudeme schopni nabídnout.
Pro upřesnění mi pošlete mejlem rok výroby a přesný typ motoru (např. H5B-G4) a podobně. Příští týden až budu v práci, tak Vám odpovím.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, uvažuji o přestavbě Octavie II, 1.6MPi, kombi, r.v. 2011. Chtěl bych se zeptat který systém kterého výrobce považujete za nejlepší z vaší zkušenosti (bez ohledu na cenu). Umožňuje některý ze systémů integraci s palubním počítačem (ukazatel spotřeby lpg na display) a jaká je maximální velikost toroidní nádrže pro tento typ vozidla místo rezervy a kolik se do ní dá ve skutečnosti natankovat (procento plnění 80 či 85?)
Děkuji za odpověď
Dobrý den, umíte předělat na LPG i benzínový motor 1,3 tce 110 kw? Konkrétně vozidlo Dacia Duster 4x4. S pozdravem Hudec
Dobrý den Čestmíre,
Hadičky ke vstřikovačům v metráži máme v průměrech 4, 5, 6 a 8mm v cenách 79-115,- Kč za metr. Hadicově sponky máme také v různých rozměrech, cena je kolem 10,- Kč.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
by chtěly Vyměnit
Díky za info hezký den