Dobrý den, mám problém se startováním. Jakmile auto večer zapakrkuji tak rano nemohu nastartovat.. Motor i třeba chytne ale po par vterinach opet vypne. Někdy zase jen točí a vubec nechytne.. Většinou tak na 15-tý pokus nstartuji.. Díky ya odpověd Vašek
DOBRÝ DEN,PROSÍM O RADU JESTLI STAV SVÍČEK MÁ NĚJAKÝ DRAMATICKÝ VLIV NA SPOTŘEBU LPG ??? TAM KDE MI DĚLALI PŘESTAVBU ŘEKLI,ŽE BUDE SPOTŘEBA DO 10 LITRŮ,ALE JE 13,5 LITRU. MÁM RENAULT ESPACE III 2.0 84KW - BENZÍN SPOTŘEBA BYLA PRŮMĚR 8,8 LITRU. SVÍČKY JSOU TAM OBYČEJNÉ NAJETO 17.000 KM. MOC DĚKUJI ZA ODPOVĚĎ. HONZA.
Dobrý den Petře,
Obávám se že Vámi vybraný motor používá technologii přímého vstřikování benzinu (více např. zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/System-primeho-vstrikovani/3871.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> ). Podle mých informací zatím přestavba motoru 0,9 není možná ani v sítí Dacia ani u ostatních plynařských firem. Tolik ve stručností, v případě dalších dotazů mne můžete kontaktovat mejlem nebo na našem příjmu zakázek.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Josefe,
Pro přestavbu bychom použili systém sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG, konkrétního výrobce bychom si domluvili při event. zadávání zakázky. Zároveň bych se přimlouval za použití nějakého ze způsobů dodatečné aditivace ventilů.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Martine,
Podle typu filtru plynné fáze je cena za výměnu obou cca 500,- až 1.000,- Kč.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Aleši,
Váš problém bohužel není ojedinělý (viz např. příběh tohoto vozu zde: <a href="https://www.facebook.com/media/set/?set=a.843810622357913.1073741832.839321509473491&type=3">www.facebook.com/med…</a> ). Vozidlo máte v záruce u firmy, která Vám přestavbu prováděla. Ta by měla řešit Vaše problémy. Pokud to u nich není možné, ozvěte se mi telefonem, event. mejlem. Budu potřebovat nějaké identifikátory od vozu (typ motoru) a pokud budete ochotný tak kontakt na Vaši montážní firmu. Pokusil bych se nejprve domluvit podrobnosti, problémy a již použitá řešení (verze řídících jednotek, použitého SW a FW, nastavení komunikace OBD atd). Věřím že se nám (ať již ve spolupráci s Vaším montážníkem nebo bez jeho účasti) podaří Vaše auto na LPG zprovoznit. Práce na zprovoznění u naší firmy budou standardně zpoplatněny.
S pozdravem a přáním ať už konečně můžete jezdit na LPG bez problémů
Ivan Vodička
Dobrý den.
Poradíte mi? Budu kupovat novou Dacii logan mcv s motorem 0.9 Tce a nějak nemůžu vykoumat jestli na plyn přímo z výroby, nebo tam raději nechat jen ten benzín.Vím, že úspora na plyn je dostatečná, ale co životnost motoru? Už jsem tady dole četl, že je to novinka a ještě s tím není moc zkušeností, ale obecně. Ničí se motor na lpg pohon rychleji, když je více namáhán? Nebo je to nějak pojištěno? A kolik kilometrů by měl motor na lpg vydržet? Děkuji za odpověď:-)
Dobrý den,
uvažuji o koupi Opel Zafira 1,6 77kW r.v. 11/2005. Jaký systém by jste mi doporučil a je potřeba pimazávání ventilů. Na LPG jezdím asi 15 let tak že nějaké zkušenosti již mám.
Děkuji Vám za odpověď
Dobrý den,kolik stojí u vás výměna filtrů kapalné fáze a plynné fáze? Mám systém BRC.Díky za vaší odpověd
S pozdravem Martin
Zdravim,
mam Fabii TSI 1,2 na plyn, už půl roku se my to snažej dát dokupy a nejde jim.to. Montovali to jinde ne u vás. Byli s autem přes internet někam napojený, ale furt mam špatný. Když jedu pomalu tak to cuká a svítí chyba motoru, akorát to vymazávaj. Umíte si s tim poradit? je tam Rendirenzo.
Aleš