Seznam příspěvků

David B. 19.01.2012 22:43

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na přestavbu LPG do
Felicie Pickup 1,3 Mpi. Jestli tam není nějaký problém
s umístěním nádrže na LPG a popřípadě jakou velikost
nádrže doporučujete? Děkuji.

Honza P. 19.01.2012 18:13

Dobrý den pane Vodičko (dotaz 425-odpověd 430)
Plyn je cítit poslední 2 měsíce. Dříve se to nestalo. Příští měsíc k Vám jedu na prohlídku po 40 tis. Mohu uplatnit záruku? Montáž 28.6.2010,O.Vectra(2000,Stag 300+). Děkuji a hezký den

Honza P. 19.01.2012 17:47

Pro Honza (příspěvek 426) Jojo zasmrdí za studena a na chvilku. Jindy se to nestává. Myslím,že tak cca 30 sec. to je nepříjemně cítit.

Jeff 18.01.2012 19:29

Pro Tomáše,
a není náhodou šipka směru průtoku zespod???
Je u toho nálitku na šroubek M6, a rovněž je tam šroubek pro odblokování průtoku benzínu.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 18.01.2012 10:03

Dobrý den Tomáši,
Podle popisu se patrně jedná o benzinový ventil výrobce BRC. Na něm již v současném provedení skutečně není vyznačen směr zapojení hadiček. Pokud si dáte ventil před sebe cívkou nahoru a úchytem od sebe, vstupuje benzin do ventilu levým vstupem. S cvakáním cívky na jadýrku jsem se nesetkal (ale to může být i tím, že tyto ventily se dnes montují pouze do vozů s karburátorem, a ty vzhledem ke svému stáří nebývalí nejtišší). Pro vymezení by bylo možné použít např. gumové „O“ kroužky, event. nepatrné množství silikonu.
S pozdravem Ivan Vodička

Tomáš 17.01.2012 17:37

Můj dotaz pokračuje ohledně ventilu: výměnná cívka má na tělese ventilu radiální i axiální vůli. Obě části jsou kovové. Děsím se rachotu, který se bude pohybem obou částí přenášet do karoserie. Používáte nějaký způsob, jak vůli odstranit ? Abyste si nemyslel, že jsem si koupil ventil na kterém hledám jen mouchy, přijde mi ventil jako takový velmi pěkně řemeslně zpracovaný. Velmi oceňuji "olivky" na obou koncích, které dobře utěsní přívodní hadici. /Bohužel jeden konkurenční (homologovaný) výrobek má přívod k ventilu průměru 8 mm a olivky nemá. Benzínové hadičky - měřeno na kulatině průměr 8,2 mm (mám hadičky již od třech výrobců). Vlivem vůle u zmíněných konkurenčních ventilů, nebo i plastových palivových filtrů běžně dostupných na trhu s průměrem 8 mm a mezi palivovou hadičkou 8,2 mm lze utěsnit pouze dočasně a nespolehlivě intenzivním stažením hadicové sponky. Mám způsob spolehlivého a dlouhodobého utěsnění, ale stejně jsem raději zvolil jednodušší cestu - lépe provedený ventil od Vás, i přes jeho o něco vyšší cenu.

Tomáš 17.01.2012 10:44

Dobrý den, zakoupil jsem ve Vaší prodejně benzínový elektroventil BRC. Nenalezl jsem označení směru průtoku paliva, jak bývá zvykem. Záleží u tohoto ventilu, kde je přívod a vývod ? Děkuji za odpověď.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 16.01.2012 18:45

Dobrý večer Mirku,
Mercedes Vaneo jsme ještě na LPG nepřestavovali. Motoricky bych neviděl problém, horší to však může být s umístěním a velikostí nádrže. Předpokládám, že máte 7 místnou variantu pouze s dojezdovým rezervním kolem. Takové prostorové uspořádání poměrně omezuje možnosti umístění nádrže, pro domluvu konkrétních možností přestavby doporučuji prohlídku vozu, kde bychom se domluvili na možných variantách.
S pozdravem Ivan Vodička

Mirek /důchodce/ 16.01.2012 15:31

Dobrý den, chtěl bych se zeptat,jestli lze přestavět na LPG Mercedes Benz Vaneo 1.6Trend 75kw r.v.2002 děkuji Mirek

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 16.01.2012 14:19

Dobrý den Stando,
Pokud jezdíte denně po dálnici, věřím že pociťujete u tohoto vozu nedostatek výkonu, zejména při potřebě akcelerovat... Pokud se rozhodnete pro chiptuning (změna programu ŘJ BA), doporučuji to provést před přestavbou na LPG, resp. po chiptuningu jezdit až do úprav LPG softwaru pouze na benzin. Pokud provedete "tuning" pouze výměnou vzduchového filtru, doporučil bych pro jistotu opět kontrolu nastavení. Proti přestavbě se Stagem 4Plus nemám žádnou námitku, aditivaci FlashLube (zejména proto, že se pravidelně pohybujete po dálnici a na výkonovém stropu Vašeho motoru) bych důrazně doporučil.
S pozdravem Ivan Vodička