Dobrý večer vážení diskutující,
Koukám, že se na dva dny ocitnu bez přístupu na internet, a už je z toho „vzpoura na fóru“. A jak to tu najednou žije!!!
Ale teď vážně, dva dny jsem trávil zčásti na šumavských vrcholcích a z části v podšumaví v autě s notebookem na klíně (ale nikoli na netu...). Na zamrzlých silnicích pod horami jsem si mimo jiné opět potvrdil, jak výrazně ovlivňují nízké teploty provoz vozidla, zejména při provozu na LPG (dnes v 8 hodin ráno bylo u Vodňan v JČ poctivých –18, a před hodinkou –20!!!). Proto jsem nereagoval na dotazy tak rychle, jak bývá jindy běžné.
Nyní k tématu: Přepínač na palubní desce je u všech současných systémů BRC stejný – kulatý. Jedna led dioda nahoře svítí červeně při provozu na BA, zeleně při provozu na LPG (během přepínání je žlutá, běžně ve chvíli přepnutí z BA na LPG žlutá na krátkou chvilku problikne). Ve spodním půlkruhu přepínače jsou 4 zelené led diody. Pokud je na nádrži namontován snímač úrovně výšky plováku v nádrži a patřičná kabeláž (u nás za příplatek dle ceníku zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG/3143.html),">neptun-harfa.cz/Ceni…</a> zobrazují tyto led diody výšku hladiny plynu v nádrži – postupně zhruba po 1/4 zhasínají. Když bliká poslední led dioda, signalizuje to úroveň hladiny nižší než minimální signál (plovák může „leží na dně nádrže“), pokud blikají všechny 4 diody, je signál vyšší než nastavené maximum (viz např. moje odpověď 503).
Ale z popisu paní Jany vyplývá, že nemá na nádrži namontován snímač hladiny plynu. Proto není vstup do řídící jednotky nijak elektricky zatížen, a občas se stává, že se v kabeláži může naindukovat nějaké minimální napětí, které systém vyhodnotí jako signál pod úrovní minima v nádrži, a rozbliká levou spodní led diodu. Takže Jano, pokud Vám bliká tato dioda, nic to neznamená, nemusíte se obávat že by jednotka „zmutovala“ třeba do nějakého zakletého prince;-).
Diskutují pan MČ má pravdu v tom, že pokud má někdo obavy o správnosti funkce LPG systému, bývá nejvýhodnější i nejrychlejší probrat to telefonicky s pracovníky na příjmu zakázek na čísle 777 30 50 80 (kontakt je uveden i na zakázkovém listě, vyúčtování i na deskách s doklady od přestavby).
Tolik k problematice BRC přepínače a jeho funkcí.
S přáním teplejšího počasí Ivan Vodička
Dobrý den
chci se prosím ještě zeptat,zda-li se u systému BRC seq 24 nastavuje přistřik benzínu do válce a tudíš není potřeba přimazávání ventilů flash lube nebo je to potřeba vždycky,mám auto Honda 110kW r.2003
děkuji za odpověd Stodůlka
Chtěl bych Vás poprosit, abyste přestali toto fórum zahlcovat nesmysly. Pokud si paní Jana myslí, že není s její přestavbou něco v pořádku, má zvednout telefon a zavolat si do servisu přímo a problém řešit také přímo. Přestavbu má v záruce, tudíž nevidím jediný důvod, proč to řešit přes toto fórum, které by nejspíš mělo sloužit k dotazům obecného rázu. A Vás pane Nováku poprosím, abyste se nesnažil radit ohledně něčeho, čemu skoro vůbec nerozumíte.
Děkuji a všem přeji krásný den
MČ
U mě ten ukazatel stavu nádrže je docela přesný, celkem je na něj spolehnutí a je to i takový, pro člověka uklidňující pocit, když má kontrolu nad stavem nádrže. Pípání doprovází úplně prázdou nádrž, to je pravda. Spoléhat se na ujeté km taky moc nejde, v létě Vám sepne plyn prakticky ihned a v takové zimě, jako je teď, třeba až po 15 km. Takže v létě ujedete 500 km, z toho třeba 450 km na plyn, když říkáte, že denně dojíždíte a v zimě z 500 km ujedete na plyn při Vašem způsobu provozu jen 350 km. Takže budete to muset vysledovat tu spotřebu v létě a v zimě.
Myslela jsem si,že diody jsou teda vyplé a nebudou vůbec fungovat, jen ta horní. A najednou začla reagovat ta levá spodní, tak jsem na to koukala jak blázen. A ještě že bliká jen někdy.Asi to bude nějaký mutant!:-D
Mně to bylo tak prezentováno, že pokud chci ukazatel stavu paliva,tak musím připlatit 1000,-kč a ani mi to nebylo doporučeno,že je to nepřesné. Tudíž při převzetí vozu mi nesvítilo nic a bylo mi řečeno, že když dojde plyn, začne přepínač houkat a já ho stisknutím vypnu. Tím vlastně zjistím,že mi došel plyn. Jsem z toho teď nějaká rozčarovaná.
Koukám,že jsme si z toho udělali naše osobní diskusní fórum.:-)
Pan Vodička na to tady jen kouká a kroutí hlavou a nechává nás tu grilovat :-))
Docela mi to připadá divné, že by neukazoval přepínač stav nádrže, že to vůbec jde to nějak vyřadit a nezapojit. Nesetkal jsem se s tím, že by toto mělo být za příplatek. Už třeba kvůli kontrole, že to nepřepne na plyn, tak vidím hned důvod (prázdná nádrž). Ve Vašem případě si ani nemáte podle čeho zkontrolovat, kolik Vám načerpali do nádrže (když si půjdete třeba vypít kafčo a necháte tam obsluhu samotnou :-))