Seznam příspěvků

Karel K. 24.02.2012 13:06

Přeji krásný den. Mám namontován systém BRC SQ24, je možné, že současné teploty pod bodem mrazu mají vliv na přepínání z benzinu na plyn..systém se v různých intervalech svévolně přepíná na benzín a to i po zahřátí vozu...je radno čekat na teplejší počasí nebo mám rovnou navštívit servis..děkuji za případnou odpověď

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 23.02.2012 15:00

Dobrý den pane Kadlec,
pokud jsem Vás správně identifikoval, tak jsme ve Vaší Fabii v 10/2011 nahrazovali nějaké starší LPG zařízení i s nádrží (patrně již po 10 letech provozu) za systém AC Stag4. Problematiku přepínání v extrémních mrazech (-18...) bych neřešil, v těchto teplotách již může být problém vyhřát plynové komponenty na teplotu, která umožňuje řádné odpařování propanbutanu, a tím i správný chod systému. Ale pokud i po ohřátí a v současných normálních teplotách motor při ustálené rychlosti občas poškubává, doporučil bych Vám objednat se telefonicky na doseřízení, mohl si sednout tlak reduktoru i vstřikovače.
S pozdravem Ivan Vodička

Anonym 23.02.2012 09:07

Dobrý den pane Vodičko,
s provozem na LPG vcelku problém není,jen tři podle mě né moc závažné věci:1.Při mrazech -18 po přepnutí na lpg začal pískat přepínač,po přenutí na benzín a přepnutí na lpg se toto dělo 3x pak to dělalo i následující 2dny.2.Při studeném motoru a přepnutí na lpg se autu moc jet nechce,až když se trošku více ohřeje.3.Při stálé rychlosti,ať 50,60,70km/h auto někdy znatelně cuká.Je to Škoda Fabia 1.4MPI.Předem děkuji za odpověď.Kadlec

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 23.02.2012 07:48

Dobrý den pane Jan,
provedení válcových nádrží ve vozech Grand Vitara si můžete prohlédnout v naší fotogalerii zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/SUZUKI/3254.html">neptun-harfa.cz/SUZU&hellip;</a> . Zde jsou umístěny různě veliké válcové nádrže, ale pravdou je, že každá z nich ubírá část zavazadlového prostoru vozu. Válcové nádrže se vyrábějí v průměrech 270, 300, 315, 360 ev. na objednání i 400 a 450mm, a délkách od cca 600 mm dále. Nádrž místo rezervy u Vitar nepřipadá v úvahu, na zadní dveře se LPG nádrž montovat skutečně nemůže. Bližší možnosti a varianty je možné probrat telefonicky na příjmu zakázek 777 30 50 80.
S ozdravem Ivan Vodička

Jan 22.02.2012 12:15

Dobrý den pane Vodičko, v současnosti uvažuju o koupi ojeté Suzuki Grand Vitara, třídveřové, motor 1.6, generace z let 2000-2005. Zajímalo by mě, jestli s přestavbou u tohoto typu vozu máte zkušenosti a jak je to s umístěním nádrže - konkrétně toto auto má rezervu na vnější straně zadních dveří, takže nádrž místo rezervy asi nepřipadá v úvahu a samotný kufr je dost malý - mám obavu, že s klasickou válcovou nádrží by byl prakticky nepoužitelný. Existují např. nějaké atypické válcové nádrže, s kterými by bylo možné aspoň část kufru smyslupně zachovat? Díky za odpověď.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 22.02.2012 11:02

Dobrý den pane Vrastil,
zda se Vám přestavba vyplatí záleží vpodstatě na dvou skutečnostech - jednak kolik kilometrů ročně (měsíčně...) najezdíte, a potom jak dlouho plánujete, že si tuto Mazdu MPV ponecháte. Orientační tabulku návratnosti si můžete vyplnit zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Kalkulator-navratnosti/3171.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> . Zjednodušeně se dá říci, že každý kilometr který najedeta na LPG Vám ušetří cca 1 korunu. Když dáte za přestavbu cca 30.000 Kč, tak se Vám náklady vrátí po ujetí 30.000 km, a další úspora již končí ve Vaší kapse. Takže když plánujete prodat vozidlo dříve než najedete uvedené kilometry, bude přestavba výhodná investice do budoucího majitele. Pokud plánujete, že s tímto vozem najezdíte ještě jednou současných skoro 200 tis. km, přestavba se Vám mnohonásobně vrátí.
Ale další věc kterou je třeba zvážit je stáří vozu (to neznám... ) a jeho technický stav.
S pozdravem Ivan Vodička

Vrastil 21.02.2012 23:30

Dobry den vlastnim Mazdu MPV 2.3 104kw ma najeto 186tis km vyplati se jeste prestavba. dekuji Vrastil

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 21.02.2012 18:08

Dobrý den pane Kadlec,
po 10.000km od přestavby je předepisována pouze revize LPG systému. Pokud tedy nemáte s plynovým provozem žádný problém, můžete přijet ve všední dny mezi 7 a 17 hodinou a revizi na poškání uděláme. Pokud byste měl nějaké připomínky k provozu Vašeho vozu, doporučuji tel. kontakt s naším příjmem zakázek na čísle 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička

Kadlec 21.02.2012 13:28

Dobrý den,mám od Vás namontované lpg a zanedlouho budu mít najeto 10 000km.Chci se zeptat,jak dlouho předem se mám objednat na prohlídku,jak dlouho prohlídka trvá a jaká je cca cena?Děkuji Kadlec

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 21.02.2012 07:11

Dobrý den pane Antonín,
i kdybyste nezdůraznil, že jezdíte "pouze německé dálnice nadoraz", byl bych u tohoto vozu opatrný. Neptun Harfa Tribecu nikdy nepřestavoval, ale z více různých stran se ke mě donesly zvěsti o problémech s životností hlav zejména u Tribecy 3,0 (předchozí starší model). Pokud byste chtěl více informací, doporučuji tel. kontakt na příjem zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička