Seznam příspěvků

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 17.06.2022 14:11

Dobrý den Ondřeji,
Pokud by to bylo moje auto, použil bych pro přestavbu 11 let starého vozu (neznám dosavadní najeté kilometry ani předpokládaný roční nájezd ani Vaše převládající provozní podmínky…) systém AC Stag Q-Box. Žádný z dodatečně montovaných systémů nemá propojení s palubním počítačem tak, aby PP zobrazoval skutečnou spotřebu plynu, dojezd na plyn atd. To by vyžadovalo zásah do řídícího programu palubního počítače, to mají pouze vozy vyrobené výrobcem jako dvoupalivové. Nádrž by měla vodní obsah 60 litrů, každá LPG nádrž se tankuje cca na 80%, tj. cca 48 litrů. Provedení takové přestavby si můžete prohlédnout v naší fotogalerii např. zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Octavia-II-/3320.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> .
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 17.06.2022 14:11

Dobrý den pane Hudec,
Nejsem v práci takže nemám všechny podklady, ale obávám se že se jedná o motor s přímým vstřikování, pro který nebudeme mít k dispozici konfigurační soubor žádného z námi nabízených výrobců LPG systému. V tom případě Vám přestavbu nebudeme schopni nabídnout.
Pro upřesnění mi pošlete mejlem rok výroby a přesný typ motoru (např. H5B-G4) a podobně. Příští týden až budu v práci, tak Vám odpovím.
S pozdravem Ivan Vodička

Ondřej 17.06.2022 09:05

Dobrý den, uvažuji o přestavbě Octavie II, 1.6MPi, kombi, r.v. 2011. Chtěl bych se zeptat který systém kterého výrobce považujete za nejlepší z vaší zkušenosti (bez ohledu na cenu). Umožňuje některý ze systémů integraci s palubním počítačem (ukazatel spotřeby lpg na display) a jaká je maximální velikost toroidní nádrže pro tento typ vozidla místo rezervy a kolik se do ní dá ve skutečnosti natankovat (procento plnění 80 či 85?)
Děkuji za odpověď

Radim Hudec 17.06.2022 06:22

Dobrý den, umíte předělat na LPG i benzínový motor 1,3 tce 110 kw? Konkrétně vozidlo Dacia Duster 4x4. S pozdravem Hudec

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 16.06.2022 12:15

Dobrý den Čestmíre,
Hadičky ke vstřikovačům v metráži máme v průměrech 4, 5, 6 a 8mm v cenách 79-115,- Kč za metr. Hadicově sponky máme také v různých rozměrech, cena je kolem 10,- Kč.
S pozdravem Ivan Vodička

Čestmír 16.06.2022 07:59

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda je možné u vás koupit v metráži tenké hadice které vedou o filtru plynné fáze ke vstřikovačům ?
A tak objímky na tyto hadice?

Hadice mám na povrchu popraskané, takže výhledově to
by chtěly Vyměnit

Kolik ty součásti atokí. ?

Díky za info hezký den

Čestmír 15.06.2022 23:16

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda je možné u vás koupit v metráži tenké hadice které vedou o filtru plynné fáze ke vstřikovačům ?
A tak objímky na tyto hadice?

Hadice mám na povrchu popraskané, takže výhledově to
by chtěly Vyměnit

Kolik ty součásti atokí. ?

Díky za info hezký den

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 10.06.2022 14:14

Dobrý den Čestmíre,
Je nutné, aby bylo použité zařízení technicky vhodné do nového vozu, a jednalo se o zařízení, které jsme schopni namontovat a zprovoznit. Legislativně je nutné potvrdit demontáž a s doklady od LPG z původního vozu požádat držitele Hromadného schválení o vydání nových dokladů. Bližší podrobnosti bych doporučil probrat telefonicky nebo osobně na našem příjmu zakázek.
S pozdravem Ivan Vodička

Čestmír 09.06.2022 23:40

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, zda je možné přestavbu vozidla na LPG provést i s využitím třeba použitého vymontovaného ale funkčního systému z jiného vozidla, (které již třeba dojezdilo) ?
Pokud ano, za jakých podmínek ?
Děkuji za odpověď
Hezký den

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 26.05.2022 13:08

Dobrý den pane Suchan,
Podle Vašeho popisu bude patrně problém v multiventilu, domluvte se s firmou, která Vám nádrž měnila.
S pozdravem Ivan Vodička