Seznam příspěvků

RECAP

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 29.07.2015 10:02

Dobrý den pane Zmeškal,
Předně Vám děkuji za pochvalu našich stránek. Spotřebu aditiva na ochranu ventilů (FlashLube, VAP Saver, JLM, ERC, …) doporučují výrobci v poměru 1 litr aditiva na 1000 litrů paliva. Pro zjednodušení uvažujme průměrnou spotřebu 10litrů LPG na 100km. Tomu odpovídá spotřeba 1 litr aditiva na 10.000km. Vámi udávaný ¾ litr na 20.000 km je méně než polovina doporučené dávky. Ve spojení s dřívějším nedobrým dávkováním přístřiku benzinu (důvody nebudu rozebírat…) to bohužel nevidím dobře. Udáváte, už se několikrát seřizovala ventilová vůle a na jednom výfuku zbývá posledních 0.08mm. Možná se mýlím, ale obávám se že už to má hlava sečteno… Pokud máte vozidlo v záruce, řiďte se doporučením prodejce. V opačném případě bych to viděl na opravu hlavy, nahrazení sedel ventilů jinými z kvalitnějšího materiálu (pokud je to u hlavy válců Hyundai možné). Pak novou kalibraci LPG systému, zvolení dobré aditivace ventilů a důsledná kontrola její funkce.
S pozdravem Ivan Vodička

Jan Zmeškal 28.07.2015 23:31

Dobrý den, pane Vodičko!
Na LPG jezdíme více jak 20 let a najeli jsme více jak 300 000km. Bez jediné LPG závady. Nyní máme Hyundai i 30, 1,6l, benzin, CVVT, 93Kw, model 2011. Na LPG má najeto 53 000km, celkem 60 000, zástavbu dělal značkový servis v Butovicích, bez omezení záruky. Máme BRC systém.
Avšak – nejdříve jsme měli, údajně, přisávání benzinu podle výkonu. Po mém několikerém naléhání, že ani po 4500km „dálniční dovolené“ neubylo benzinu více, než na šířku ručičky palivoměru, mi nastavili 20ti procentní přívstřik. Ani ten však nezabránil zaklepávání ventilů. Přimazávání, na můj dotaz odmítli, po několika měsících mi však téměř prosili, abych si ho nechal instalovat.(Asi pokyn shora.) Mám tedy podtlakové přimazávání, s rozvodem do všech 4řech sacích potrubí. Zaklepávání ventilů pokračuje. Nejhorší je jeden výfukový, kterému chybí již jen 0.08mm k 3.00mm poslednímu možnému seřizovacímu zdvihátku (kalíšku). Ostatní ventily nejsou o mnoho lepší. Po pročítání vašich skvělých stránek, se domnívám, že mám nastavenu malou spotřebu přimazávání.
Můžete, prosím, doporučit,jak velká by měla být spotřeba přimazávání na uvedený motor?
Zatím mi to polyká jen 0.75l za 20 000km. Což bych rád napravil před dovolenou.
Po dovolené uvažuji o přimazávání, řízeném počítačem, jak máte uvedeno v nabídce.
Jaké jsou Vaše zkušenosti – byla by to záchrana ? Jaký typ, případně doporučujete.
Děkuji mnohokrát. Hezký den, Jan Zmeškal.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 28.07.2015 07:47

Dobrý den pane Holcr,
Pro přestavbu Golfa z roku 2002 můžeme použít každý ze systémů sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG z našeho ceníku zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG--/3143.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> . V případě Vašeho vážného zájmu Vám pochopitelně dokážu poradit a doporučit konkrétně. Při výběru zohledníme kromě typu vozu (motor BCB) předpokládaný nájezd, faktický stav vozu i Vaše představy a očekávání. Golf IV má pouze mělký (cca 14cm) prolis pro rezervní kolo, LPG nádrže mají větší výšku (min. 18cm). Podle toho na jak vysoké nádrži se domluvíme, tak o tolik cm bude přesahovat na výšku, a tolik litrů plynu do nádrže natankujete… Provedení přestavby včetně toroidní nádrže jednoho z Golfů si můžete prohlédnout v naší fotogalerii zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Golf/3966.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> .
S pozdravem Ivan Vodička

Pavel Holcr 27.07.2015 18:12

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na vhodný system pro přestavbu na lpg u vw golf IV, 1.6 77kW, kód BCB, rok 2002.
Jak velkou toroidní nádrž můžete dát? A jaká by byla celková cena?
S pozdravem Holcr

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 27.07.2015 17:02

Dobrý den Mirku,
Martin Motors není příliš rozšířený model našich silnic. Já pouze vím, že existuje... Pokud píšete že se jedná o fabrický plyn, předpokládám že nebude původní čínský, ale domontovávaný v Itálii. Pak je podstatné o jaký výrobek se jedná a zda bude mít blokovaný vstup do řídící jednotky LPG nebo nikoli. Jednou jsme tu měli čínské auto dovozce Great Wall s typem Hoover s LPG systémem BRC. Podle všeho co jsem na voze viděl, šlo skutečně o originál italské BRC. V řídící jednotce LPG však byla zpřístupněna pouze položka čtení skutečných hodnot… Proto Vám neumím říci, zda u nás nebo v ČR bude oprava možná. Podle Vašeho popisu by se dalo uvažovat o problému váznutí na vstřikovačích LPG. Ale to pouze hádám… Jednou vidět a slyšet může být mnohem víc než dlouhé litanie…
S pozdravem Ivan Vodička

mirek 27.07.2015 15:57

Dodrý den,
občas mě při studeném motoru Martin Motors 520i s fabrickým LPG před křižovatkou chcípne, po zahřátí už je vše v pořádku. Mám najeto 30tkm a rád bych se tohoto problému zbavil,napovíte jak. V jedné odpovědi jste tento problém nakousl ale dál nerovedl.Předem pane Vodička děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 27.07.2015 14:36

Dobrý den pane Bulka,
Svíčky i po přestavbě můžete používat podle Vašeho výběru. My používáme (a tudíž máme mnoha lety provozu odzkoušené) svíčky japonského výrobce Denso, pro Váš motor konkrétně typ K20PRU (Q20PRU) nebo novou řadu K20TT. Svíčky (stejně jako plynové filtry) doporučujeme měnit každých 20.000km. Jedna svíčka stojí cca 100,- Kč, LPG filtr podle typu 35,- až 500,- Kč, výměny po cca 250,-Kč, Revize LPG 360,- Kč. Revize je podstatě kontrola těsnosti a mechanického upevnění LPG a je předepisována každých 10.000km nebo 12 měsíců.
S pozdravem Ivan Vodička

Bulka Karel 27.07.2015 14:00

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,pokud si u vás nechám přestavět na LPG Octavii 1.6 (75 kW),jaké označení svíček použijete a jak často se budou měnit?Pak mě zajímá když budu muset chodit každých 10 tis.km na revizi,kolik mě bude revize stát a co se při ní všechno dělá?Jak často se mění filtr plynné fáze LPG a kolik stojí?Děkuji.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 27.07.2015 09:28

Dobrý den pane Korbel,
V roce 2007 končila jedna modelová řada a začínala nová. Vámi zmiňovaná výplň s prolisy na příslušenství a výbavu je podle mého běžnou součástí karoserií kombi od modelového roku 2007 dále. V tom případě se dá objednat v síti prodejců Ford. Modely do 2007 mají jiné provedení karoserie (i podlahy kufru a prolisu na rezervu), a tento díl podle mne nemají. Pro 100% jistotu si moje domněnky ověřte u Vašeho prodejce Ford.
S pozdravem Ivan Vodička

Vladimír Korbel 26.07.2015 12:19

Dobrý den
na jedné fotce přestavby Ford Mondeo 2007 je vidět v kufru kolem nádrže výplň která vyrovnává podlahy kufru a dá se do ní dát hever a ostatní příslušenství. Chci se zeptat kde se dá tato výplň koupit
Děkuji
S pozdravem Vladimír Korbel