Dobrý den Jirko,
Výrobci LPG systémů dodávají řídící jednotky maximálně pro 8válcové motory. Přestavba 10válce by sice byla teoreticky možná, ale je to odvislé od individuelní úpravy a prostorových možností v motorovém prostoru (musí se tam potřebné LPG komponenty fyzicky vejít). Ve Vašem případě však půjde patrně o motor s přímým vstřikováním benzinu 5,2 V10 FSI o výkonu 309 resp. 320kW. Tam by přestavba nebyla možná – sada pro přestavbu motoru 5,2 FSI není k dispozici (podrobnosti např. zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/System-primeho-vstrikovani/3871.html">neptun-harfa.cz/Syst…</a> ). Pokud jsem to neuhodl a máte jinou motorizaci, můžete mne kontaktovat např. telefonicky nebo mejlem, kontakty máme uvedeny zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/Kontakty/3169.html">neptun-harfa.cz/Kont…</a> .
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, chci se zeptat prosím zda se dá namontovat LPG do vozu Octavia 3, 1.2 tsi 63 kw, kod motoru CJZB. Najeto 22 tis.
Děkuji za odpověd´
Dobrý den. Do vozu mi byl nainstalován systém lpg. Pozdeji jsem se dozvěděl, že soucasti instalace nebyla změna na lpg svíčky. Bylo mi řečeno, že to je věc názoru jestli tam lpg svíčky dát nebo ne. Jaké jsou výhody/nevýhody benzínových svíček pracujících na lpg pohon. Děkuji
Dobrý den. Da se prestavet audi s6 na lpg? Jde o verzi rok 2007 V10. Dekuji. Pokud vim, system brc je vechol kvality. Pokud by to bylo možné, jaka by byla zhruba cena s brc?
Dobrý den pane Markant,
Váš dotaz je tak všeobecný, že na něj neumím odpovědět. Zkuste alespoň blíž specifikovat o jaký model Mercedesu či Mazdy se jedná, z jakého roku, event. výkon motoru.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Martine,
Navštivte Vaši montážní firmu, provede Vám kontrolu LPG systému, zjistí použité komponenty, platnost tlakové zkoušky nádrže atd. Na základě toho Vám vystaví nějaký náhradní doklad – Revizní zprávu.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobry den
jaky motor se hodi lepe na prestavbu lpg-mercedes b-170(200)nebo mazda 1.8(2.0)ts2?
Dekuji Markant
Dobry den
jaky motor se hodi lepe na prestavbu lpg-mercedes b-170(200)nebo mazda 1.8(2.0)ts2?
Dekuji Markant
Dobrý den. Stratil jsem přílohu k TP o LPG do které se dávají razítka o provedené revizi. Co mám dělat,jak se to řeší?
Záznam o montáži lpg mám ve velkém a malém TP.
Dobrý den Karle,
Prosím, pošlete mi na můj mejl (je uveden v kontaktech zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Kontakty/3169.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> ) nějaké konkrétní informace. Nejlépe SPZ Vašeho vozu a projevy po našem zásahu (ostatní bych si měl najít v naší databázi). V práci budu až příští týden, podívám se, o co šlo a budu Vás kontaktovat. Rád bych osobně prověřil vzniklou situaci, technický stav a projevy vozu a nabídl Vám nějaké řešení. Nespokojenost našich zákazníků mne mrzí a snažím se je vždy řešit obdobně (byť v minulých případech zveřejněných na našem foru se patrně jednalo o „vymyšlené příspěvky“ jako např. tecnic67 loni na podzim, nebo loni v letě přišly krátce po sobě 3 negativní příspěvky každý jiný, ale ze stejné adresy a ani v jednom z případů se nikdo neozval…). Takže sice nerad, ale doufám, že nejste opět pouze „volavka“ ale skutečný zákazník s reálným problémem. Raději řeším skutečné problémy než anonymní „kydání bláta“. Pošlete mi tedy nějaké podrobnosti mejlem a já se pokusím napravit naši reputaci.
S pozdravem Ivan Vodička