Dobrý den Keso,
Osobně si myslím že Maxxmotion 100 je nejlepší volba (pokud to není do nějakého obstarožního auta a motor to unese…). Ten je dodatečně a „nadstabdartně“ aditivovaný, navíc by neměl obsahovat „bioložky“. Ale ta cena… Já používám Natural 95 od lepších čerpacích stanic a aditivaci.
S pozdravem Ivan Vodička
Zdravím mám otátku na znalých. Mám LPG systém Tartaruni a teraz som bol na prvej servisnej ptehiafke. Technik mi oznamil že by som mal adívovať benzín. Ja od kedy mám LPG tankujem len OMV maxxmotion 100 čiže kvalitnejší benzín už z adívami. Teraz otázka je čo je lepšie 1. dávať zas len N95 a aditívovať 2. brať lepší benzín a neadítivovať. 3. brať lepší benzín a dávať do neho aditíva (podľa mňa už zbytočne moc aditív v systéme.) Díky za odpovede
Dobrý den Peter,
Membrány v reduktoru postupně tvrdnou a zanášejí se úsadami z LPG. Stárnutí se projevuje špatnou regulací tlaku, event. propouštěním LPG nějakou prasklinkou přes zpuchřelou a popraskanou pryž membrány. Uživatelsky – plyn funguje špatně, a nebo uniká.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Martine,
Váš popis bych shrnul do konstatování, že máte LPG systém i benzin v pořádku, a přesto auto špatně startuje, pokud jezdíte na plyn… Obávám se, že i přes zmíněné opravy bude na LPG systému nějaký problém. Typoval bych na podcházející reduktor či vstřikovače, a nebo nesprávné nastavení LPG systému. Zařízení Elpigas nemáme v nabídce, proto Vám opravu nenabídneme. Přesto, kdybyste chtěl nějakou konzultaci, můžete mi zavolat na náš příjem zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobry den,
Chcem sa opýtať kedy je potrebne (cas, pripadne prejdene km) vymenit membrany v reduktore Tomasetto Alaska AT-09? Ako sa zvykne prejavovať potrebná vymena membran na chode motora? Dakujem.
Dobrý den,
vlastním škodu fabia 1,2 htp 47 kW s přestavbou LPG Elpigaz. Již asi 3 měsíce špatně startuje při provozu na plyn při studeném i teplém motoru, při delším odstavení plynu a jízdě cca 10-15 km na benzin je vše v naprostém pořádku. Motor byl seřízen jak na benzin, tak na plyn, vyměněna lambda sonda, nové svíčky, přetěsnění plynových vstřikovačů, vyměněn filtr LPG i vzduchový filtr a palivový filtr u benzinové nádrže, problém stále přetrvává a auto stojí další a další peníze. Dokázali byste problém ve Vašem servisu vyřešit? Děkuji a s pozdravem Martin Š.
Dobrý den pane Světnička,
Pro přestavbu Octavie 1,6 75kW můžeme použít všechny systémy sekvenčního vstřikování z naší nabídky (viz ceník zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG--/3143.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> ). Pro náročnější podmínky bych doporučil systém BRC Seq24. Aditivace ventilů není u Vašeho motoru potřebná. Nicméně pokud byste měl zájem, můžete si vybrat z naší nabídky dávkovacích sad zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Ochrana-ventilovych-sedel/3467.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> . Přípojku plnění u Octavií běžně montujeme na zadní nárazník, pod víčkem tankování benzinu se velmi obtížně uchycuje. Provedení přestavby 0ctavie se systémem BRC si můžete prohlédnout v naší fotogalerii zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Octavia-II/3366.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> .
Pokud byste se rozhodl pro přestavbu u naší společnosti, při zadávání zakázky (a nebo kdykoli předem) bychom se domluvili na Vašich provozních podmínkách, požadavcích a nárocích, a podle toho bychom doporučili odpovídající provedení přestavby a event. i aditivace ventilů.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
mám Škodu Octavii II Combi (v automatu, i když to asi roli nehraje) a rád bych věděl, jaký systém LPG byste mi doporučili a zároveň zda by nebyl problém namontovat ventil pod víčko nádrže. Chci se také zeptat na promazávání, ze všech stran čtu, že je dobré si jej nechat od začátku udělat, tedy jaká je pak cena. Díky.
Dobrý den pane Bárta,
Po každém větším zásahu na motoru doporučujeme před provozem na LPG zkontrolovat jeho nastavení. Podle Vašeho popisu bych usuzoval na problém v nastavení LPG systému. Doporučuji kontrolu u Vašeho plynaře.
S pozdravem Ivan Vodička