Dobrý den pane Zábojník, tak to se nepotkáme. Jsem přesvědčen, že kolegové Vašemu autu "domluví" a plynový pohon Vám bude dál dobře sloužit.
S pozdravem Ivan Vodička
Děkuji za odpovědi, pane Vodicko systém je montovany od vás-Neptun Harfa,29.11.2012, je to systém Tomasetto, r.jednotka Bingo M, typ reduktoru Blu Star, nádrž Atrama 60L,poslední revize 8.1.2015,na servis jdu zítra.S pozdravem J.Zabojnik
Dobrý den pane Zábojník,
Omlouvám se – nejsem v práci, a proto si nemohu v databázi vyhledat podrobnosti o Vašem problému (pokud se jedná o naši přestavbu LPG). Ale k Vašemu příspěvku: Pochopitelně, za mnoho let našeho podnikání jsme řešili spoustu reklamací, i u modelů Škoda Felicia. Některé jsme uznali, jiné nikoli. Ale proč zrovna Vaše vozidlo cuká, střílí, chcípe, nedokážu na dálku odpovědět. Pokud máte ve voze systém s centrálním směšovačem, tak ten neumí automaticky přepínat na benzin, když dojde plyn v nádrži. Pokud ve voze cítíte čpavek, také nedokážu na dálku říct, o co jde. Ale kdybyste cítil plyn (nebo měl podezření na jeho únik) určitě přepněte pouze na benzin a až do kontroly těsnosti plynový systém nepoužívejte! Pokud se jedná o montáž provedenou u naší firmy, určitě kontaktujte nejlépe telefonicky náš příjem zakázek na čísle 777 30 50 80. Domluvíte si termín návštěvy, prohlédneme vozidlo a domluvíme se na opravě. Pokud se bude jednat o vadně provedenou práci či chybu materiálu, který jsme dodávali, bude záruční oprava uznána a nebudete platit nic. Pokud nebudou problémy Vašeho vozu kryty zárukou, budete opravu hradit. Jestli se jedná o montáž provedenou jinde, obraťte se na Vaši montážní firmu.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Pavle,
V naší fotogalerii zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/PEUGEOT/3186.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> si můžete prohlédnout několik variant provedené přestavby u Peugeotů 307, včetně verzí SW. Provedení přestavby na LPG nic nebrání. V případě dalších dotazů či upřesnění ohledně možné přestavby nám můžete zavolat na číslo 777 30 50 80 na náš příjem zakázek.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Riki,
Bohužel z našich podkladů nedokážu posoudit jaké SW vybavení motormanagementu má Váš konkrétní vůz. Neumím to poznat podle obchodního označení ani VIN-kodu. Proto bohužel musím opakovat svoji radu – zastavte se i s konkrétním vozem u nás. Prohlédneme, zda je motor vybaven čidlem tlaku paliva a podle toho se budou varianty přestavby odvíjet dál.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,pane Vodicko už jste někdy řešili reklamaci na systém lpg,ve voze Škoda felicia?Konkrétně co se týká závad:motor na lpg nejede,auto cuká,střílí z výfuku,při dojetí lpg,nesvítí červená dioda,motor chcipne a nepřepne se zpět na benzín,ve voze je často cíti cpavek!Oprava,cili práce a materiál,je v rámci 2l záruky?
Dobrý den, pane Vodičko.
Uvažuji o koupi Peugeot 307 1.6i 16V. Chtěl bych se zeptat jak jsou tyto Peugeoti vhodný na provoz LPG a zda je potřeba přimazávání ventilů. A jak je to u 307 s nádrží. Co jsem pochopil tak to nesmí být verze SW která nemá reservu v kufru. Děkuji
Dobrý deň, pane Vodičko. ten môj Aveo je verzia Chevrolet Aveo 1.2 16V 63 kW, výbava LT+ .
Dobrý den Riki,
Podle našich podkladů je přestavba motoru A12XER v Opelu Corsa bez problémů možná. Naopak v Chevroletu Aveo je tento motor určitých provedení (např. se systémem Start &Stop) doplněný elektronicky řízenými otáčkami benzinového čerpadla. To by přestavbu zkomplikovalo. Proto bych Vám doporučil, zastavte se u nás i s vozem. Prohlídneme Vaši konkrétní variantu vozu a podle jeho vybavení si domluvíme varianty event. přestavby.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Vlastíku,
Váš dotaz nevypadá jako prosba nešťastného uživatele plynového pohonu. Jezdíte a seřizujete auto s připojenou diagnostikou a kalibračním čidlem MAP. To mi připadá spíš jako školení konkurence, nezlobte se za upřímnost. Vaše důvěra mě sice těší, ale i moje otevřenost musí mít své hranice. Pokud byste potřeboval nějakou konkrétní radu či konzultaci, můžete se na mne obrátit na náš příjem zakázek 777 30 50 80 nejlépe dnes 2.3., potom až do konce týdne v Neptunu nebudu.
S pozdravem Ivan Vodička