Dobrý den Radime,
Pokud máte UAZe jen na neděli, je otázkou kolik kilometrů během těchto nedělí najezdíte, a jestli by Vám v něm nepřekážela plynová nádrž. Jestli aditivace ventilům starých Škodovek, UAZů nebo Volhy pomůže se asi nedozvíme. Pochybuji že by dnes někdo tyto motory ještě předělával v počtu alespoň několika kusů aby se dala účinnost aditivace věrohodně posoudit. Ale pamatuji si, že jsme kdysi předělávali na LPG právě tuším UAZe v sanitní verzi, bohužel bez podrobností z provozu. Vím o několika kusech rumunských vozů ARO M461, ty tenkrát na LPG jezdily bez problémů.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,pane Vodičko,
v poslední době jsem viděl na prodej pár vozů UAZ 469 a dokonce i kempový ŽUK předělané na LPG.Myslím si,že životnost hlavy musí být hodně kraťoučká,vzpomínám na ventily ve škodě 120 zaklepané o několik milimetrů (!!)
Co vy na to?
Přece jen komprese motoru volha je asi 6,5.Teploty tam budou na dnešní poměry nízké,ale myslím,že by ani přimazávání nepomohlo.....
Snad mě místní čtenáři nepřijedou ukamenovat,jsem zapřísáhlý stoupenec starého TDI,ale UAZ na neděli by se mi faaaakt líbil,jen kdyby nežral dvacet....
Zdraví Radim z Loun
Dobrý den tazateli 2146,
Napadají mě dvě možnosti. Může být problém s multiventilem – ohnutá či otočená trubička (nebo celý MV) která má ze dna nádrže odebírat kapalnou fázi LPG. Další možností je částečně ucpané potrubí. Po 10 letech provozu je vnitřní stěna potrubí pokryta úsadami. Ve chvíli kdy se mění nádrž, potrubí se často musí ohnout trošinku jinak. Při tom se mohou uvolnit úsady z vnitřní stěny potrubí. Tyto „šupinky“ se pak v určitém místě „vzpříčí“ a omezí průtok plynu. Ale v obou případech by při poklesu tlaku plynu měl systém sekvenčního vstřikování LPG (pokud tento systém ve voze máte) zaregistrovat pokles tlaku plynu a měl by přepnout na benzin.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, moc bych prosil o radu :-)
Nedávno mi byla v jednom nejmenovaném servisu měněna nádrž na plyn. Do té doby provoz auta na plyn po několik let naprosto bez problému. Od momentu co jsem po výměně nádrže vyjel ze servisu, tak se vyskytly problémy. Jakmile je v nádrži cca méně než polovina plynu, tak to nechce jet, nejde to do otáček, zřejmě jde plynu do motoru málo. Ještě jednou podotýkám, že byla měněna pouze nádrž, do zbytku zařízení nebylo zasahováno. Když jsem se s tímto problémem vrátil do daného servisu, nevěděli si s tím rady a tvrdili že to není normální a že to není možné, že do předku nezasahovali a že v tom co měnili vzadu nemůže být problém a jediné co udělali bylo, že zvýšili tlak na reduktoru, ale problém to nevyřešilo, jak se zase dostala 40 litrová nádrž tak nějak pod 20, 15 litrů, nechce to jet, jde to tak do 3000 otáček, dál už ne. Když tímto způsobm na plyn jedu, tak se mi pokaždé rozsvítí kontrolka motoru, takže ho tam jde opravdu zřejmě málo. Na benzín to jede úplně normálně. Zajímavé taky je, že vždy po nastartování to takový 1 až 2 kilometry jede, jakoby se ta soustava nějak naplnila, než toho tam začne následně jít málo, nevím, nejsem odborník a než s tím pojedu někam do jiného servisu, rád bych se zaptal, jestli byste mi neporadili, co by s tím mohlo být, nechal bych si to reklamovat u těch, co to dělali, kdybych věděl, kde je problém. Takhle když si s tím neví rady, tak to je těžké. Jinak měli to napíchlé na diagnostice a všechno uplně v normálu, nebylo nic zjistitelné. A aby napíchli nějak tu řídící jednotku nebo co to tvrdili, tak na to prý nemají software. Prostě hloupá výměna nádrže a ještě tam dělali elektromagnet a od té doby tyto problémy. Pokud je nádrž plná nebo je tam plynu alespoň přes polovinu tak to jede více méně normálně, i když se mi třeba dvakrát za 200 ujetých kilometrů stane, že to zase nejde do otáček, ale jenom třeba na 5 sekund a pak to jelo zase normálně. Auto je peugeot 307, 2002, combi, break, 1.6. Jaké tam je zařízení plynu teď neřeknu, nemám u sebe papíry a nevyznám se v tom :-D. Ale jak říkám, do předku nebylo zasahováno a jezdilo to roky bez problému, po výměně nádrže se toto děje.
Budu vděčný za každou radu
Dobrý den pane Zatkovský, já bych se především zamyslel nad tím, jakým autem v jaké kvalitě jezdím. CEED není ta pravá volba, na vašem místě bych si koupil šlapací autíčko, úsporu budete 2,50kč na km. 0,15hal. musíte počítat na opotřebení obuvi a menší životnosti kalhot v oblasti zádele:-D:-D(OK)
Dobrý den pane Mudra,
Nové motory TCe 115 mají (na rozdíl od motorů TCe110) podle našich informací již přímé vstřikování. Tam je pro posouzení možnosti přestavby směrodatný typ motoru (více zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/System-s-primym-vstrikovanim-benzinu/3871.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> ). Pošlete mi nejlépe mejlem přesný rok výroby a motorkod (nebo zadní stranu velkého TP). Ověřil bych možnost přestavby a následně Vás informoval o možných variantách – pokud budou.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, Pane Vodičko, prosím, je možná přestavba Renault Kangoo s motorizací 1,2 TCE 115 na lpg. Děkuji Vám za odpověď.Mudra
Dobrý den tazateli č. 2140,
u Laguny z roku 1999 s motorem 2,0 16V nemáme poznatky o problémech s ventilovou vůlí, použití aditivace ventilů nevidím jako nutné. Ale pokud plánujete s vozem najezdit ještě hodně kilometrů, montáži aditivace alespoň v základním podtlakovém provedení nic nebrání.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Dostálek,
Problém s nepravidelným volnoběhem a svítící kontrolkou bude patrně ve špatném dávkování plynového paliva. Příčinou mohou být problémy na mechanických komponentech (pokud máte systém sekvenčního vstřikování LPG tak zejména na vstřikovačích či reduktoru), a nebo nastavení řídícího programu. Proto Vám doporučím jediné – navštivte Vašeho plynaře. Ten uvidí o jaký systém se jedná, uvidí popisované projevy a bude mít možnost zjistit z diagnostiky skutečné hodnoty. To mu umožní zjistit příčinu a tu odstranit. Toto já přes internet nezjistím, a proto nemohu být konkrétnější.
S pozdravem Ivan Vodička
dobrý den.
Jsem majitelem vozu Renault Laguna rv.1999 1.8 16V.Bude u tohoto vozu nutná montáž přimazávání ventilů. Moc děkuji za odpověď