Dobrý den pane Vácha,
pokud Vám při provozu na LPG vykazuje VAG nízký signál lambdasondy, může to mít v zásadě dvě příčiny. Buďto je při provozu na LPG chudá směs (dá se zjistit analyzátorem výfukových plynů, nebo např. prošlápnutím akcelerátoru) a to je chyba, bude potřebné doseřízení. Další možností je, že je při provozu na LPG odpojen lambdasignál do BA jednotky, a v LPG jednotce je zapnuta simulace "nízký signál". To je jedno z možných nastavění LPG jednotky, a potom není Vámi zjištěná skutečnost na závadu. Bohatost směsi při provozu na LPG se nastavuje pomocí analyzátoru výfukových plynů ev. podle signálu lamdasondy na výstupu sondy (resp. vstupu do LPG jednotky).
S pozdravem Ivan Vodička

Dobrý den,mám Feldu 1.3MPI a loni jsem měl u vás montáž LPG Tomasetto.Po připojení na PC mám problém s lambdou. Na benzín ve vagu vykazuje činost a po přepnutí na LPG ne (chyba,signál příliš nízký) Je toto v pořádku? Děkuji s pozdravem Vácha.

Dobrý den pane Kučera,
pokud máte motor 1,6 55kW, používáme svíčky Denso W20EPRU, do motoru 1,6 74/75kW používáme Denso K20PRU. Oba druhy máme skladem v ceně do cca 100,- Kč za kus.
S pozdravem Ivan Vodička

Dobrý den, jaké by jste mi doporučily svíčky pro Octavii I, 1,6, na LPG? 
popř. prosím o cenu a zda je máte skladem.
Děkuji s pozdravem, Pavel Kučera.

Omlouváme se návštěvníkům tohoto fora, kterým zmizel jejich dotaz a nebyl zodpovězen, jednalo se o technickou závadu, která je již odstraněna a forum je opět plně funkční.
děkujeme za pochopení.

Dobrý den pane Bartoň,
.... nedokážu se vyjádřit k tomu, proč by pumpa "nemohla přetlačit" prázdnou nádrž, do které se dříve tankovalo v Rakousku. Nabízí se však otázka - proč by k ní jezdili tankovat rakušáci, když by nemohla "přetlačit" jejich prázdnou nádrž? Mám pocit, že v jejím sdělení bylo "něco v nepořádku". Ale evidentně byla ráda, že jste v rakousku netankoval, a u ní vzal plnou. 
S pozdravem Ivan Vodička

Byl jsem v Rakousku..nemusel jsem tam plnit lpg...při návratu došel lpg před Kaplicemi, tam jsem doplnil. Pani od obsluhy říkala, že tam jezdí i hodně rakušáků a že prý dost často nejdou tankovat auta, která plnila lpg v Rakousku, že prý to jejich pumpa "nemůže přetlačit". Setkal jste se s tím někdy,resp.pokud na tom "něco je", tak co? dik

Dobrý den Petře,
bohužel neuvádíte typ Vašeho plynového systému, ani jeho výrobce. Ale většina dnes montovaných zařízení umožňuje nouzový start přímo na LPG tak, že stisknete a držíte mikrospínač přepínače, při tom zapnete zapalování a začnete startovat. Motor by měl nastartovat na LPG. Dokud se však dostatečně neohřeje reduktor, počítejte s možností nepravidelného chodu zejména na volnohěh. Některé systémy mají omezení např. na tři nebo pět pokusů o start přímo na LPG, potom je tato možnost zablokována a dá se odblokovat pouze v odborném servisu v programu řídící jednotky LPG. To znamená, že se tento nouzový start nedá používat pro provoz vozidla, pouze pro jeho dopravu de servisu.
S pozdravem Ivan Vodička

Dobrý den pane Brož,
ve Vašem případě by byl plně dostatečný systém sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG AC Stag4 Plus. Velikost toroidní nádrže je dána prostorem pro rezervní kolo, u Vás bych odhadoval obdobné provedení jako u tohoto BMW zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/323/3192.html">neptun-harfa.cz/323/…</a> . 
S pozdravem Ivan Vodička

Dobrý den
mám ve voze sekvenční system lpg.Auto mi ale nejde nastartovat na benzin ,pouze pokud jsem ho roztáhl (potřeboval jsem se dostat z dálnice) a přeplo se rovnou do plynu.Tudíž mám dotaz je možno obejít startování na benzin a startovat rovnou na lpg ,alespon do doby než seženu benzinové čerpadlo ,teda pokud to bude čerpadlem.Děkuji