Seznam příspěvků

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 03.02.2012 11:17

Dobrý den pane,
systémy LovTec již nějakou dobu nemontujeme, nedržíme skladem ND. Ale s tímto starším klasickým systémem bychom si mohli poradit, objednejte se na tel 777 30 50 80 v naší přijímací kanceláři.
S pozdravem Ivan Vodička

felicia 1,3 LOVTEC 02.02.2012 19:55

Dobrý den,

uděláte mi prosím servis na felicia 1,3 montovaném HLp 3/2009?
Auto v nižších otáčkách škube, pozoruji i větší pokles výkonu oproti BA v porovnání z dřívějškem.
faktura-lovtec eletronic nor, lambda tronic komplet, timer 2 lovtec.

děkuji J.H.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 02.02.2012 17:54

Dobrý den pane Horák,
Srovnávání se systémy které nemáme v nabídce dělám skutečně nerad - viz odpověď č. 467. Další okolnost, která vstupuje do hry pro doporučení plynového systému jsou i provozní podmínky – nevím kolik kilometrů najedete měsíčně, v jakých provozních podmínkách, jaké nároky máte na auto, v jakém faktickém stavu Vaše auto je, atd atd. Je to podobné tomu, jako byste po mě chtěl doporučit dobré boty velikosti 40 pro sportovního třicetiletého muže. Já bych Vám milerád poradil, a doporučil například skvělé lehké běžecké tretry určité firmy, špičku v dané kategorii. Ale pokud by Vám šlo zejména o vysokohorské tůry, určitě by Vám mnou doporučené boty posloužily velmi špatně, na skalách a ve sněhu byste mě proklínal a cítil se poškozen. Podobně je to i u aut – 20.000 km ročně může být např. jednou měsíčně do Paříže a zpět, a nebo čtyřikrát denně studený start a 10 km dlouhá jízda po Praze. Oba případy kladou na auto i plynový systém odlišné nároky. Toje důvod, proč jsem na konkrétní rady bez znalosti podrobností skutečně skoupý.
Další podrobnosti k Vašemu dotazu na Mazdu Xedos9 jsem Vám poslal el. poštou.
S pozdravem Ivan Vodička

Ondra Horak 02.02.2012 11:45

Dobry den,
velmi se zajimam o LPG prestavbu ale nikde jsem se nedocetl, ktery system by byl pro me auto nejlepsi. Jestli LOVATO, LOVTEC, MAGIC, BRC, STAG..atd. Mam Mazda Xedos 9, V6 2,5 123kW. Dekuji za odpoved.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 02.02.2012 11:17

Dobrý den pane Novák,
musel bych být jasnovidec ;-), abych Vám napsal, co trápí Vaše Stilo. To nejsem, a proto Vám mohu pouze doporučit návštěvu servisu, zjištění příčiny problému a její následné odstranění.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 02.02.2012 11:09

Dobrý den pane Hamera,
pokud jste po demontáži některých komponentů LPG systému provedl jejich upevnění tak, že nehrozí jejich poškození, neměl by být problém. Při roční prohlídce na tuto skutečnost upozorněte, zkontrolujeme nebo opravíme uchycení dotčených dílů.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 02.02.2012 11:02

Dobrý den pane Stodůlka,
Váš motor z roku 2003 patrně plní "pouze" emisní normu Euro 3, (na rozdíl od stejně výkonných motorů 2,0 110kW po roce 2007) vzhledem k tomu by plně dostačoval i systém AC Stag4Plus.
S pozdravem Ivan Vodička

Novák 01.02.2012 22:03

Dobrý den,
ve Fiatu Stilo 2.4, r.v.2002, mám namontován LPG 4 roky, Stag 300. V posledním půl roce se objevuje "porucha řídící" jednotky P1172, která je ovšem dost neurčitá. Poruchové hlášení se objeví jen při zahřátém motoru a volnoběžných otáčkách. V červnu 2011 byly vyměněny dva lpg ventily, seřízeny zdvihy LPG ventilů a nastavena palivová mapa. Tato závada se objevovala i dříve, ale ojediněle. Původně to bylo přičítáno špatnému senzoru teploty chladící kapaliny, ala výměnou se nic nezměnilo.

Hamera Michael , Espace III 84Kw 01.02.2012 21:03

Dobrý denpřeji, dnes jsem byl nucen repasovat startér u svého vozidla ve kterém mám již skoro rok od vás namontované LPG.
Při cestě staréru ven jsem byl nucen vyjmout šroub, který drží tepelný stít startéru. Bez toho nešlo ani odpojit kontakty na cívce, .... šlo to zdlouhavě, jelikož k tomuto jste připevnili při montáži LPG asi pomocný plech a na něj nějaké 4 elektoventily se samostatným přívodem el. energie., kdy mosazná příruba a hadice, kterou si nedovolím odpojit, či rozebrat v tomto vadila.
Bohužel přichytit to šroubem zpět nelze... vadí tam ty věci co byly připevněny k pomocnému držáku až po připevnění samotného držáku k vozidlu a různé plastové pasky připevňující kabelážjenž vedení napružují.... pro zabránění poškození těchto \4 ventilů jsem je přivázal k nejblišímu plechu.

Přicházím tím o záruku ? Nešlo by to při roční prohlídce po montáži na kterou se chystám objednat připevnit jinak a jinam ?

Anonym 01.02.2012 18:38

Dobrý den pane Vodičko
děkuji za odpověd´,mělo to být 147koní/110KW-ještě jedna otázka-bude lepší systém AC STAG 4 PLUS NEBO STAG 300 PREMIUM
Děkuji Stodůlka