Myslela jsem si,že diody jsou teda vyplé a nebudou vůbec fungovat, jen ta horní. A najednou začla reagovat ta levá spodní, tak jsem na to koukala jak blázen. A ještě že bliká jen někdy.Asi to bude nějaký mutant!:-D
Mně to bylo tak prezentováno, že pokud chci ukazatel stavu paliva,tak musím připlatit 1000,-kč a ani mi to nebylo doporučeno,že je to nepřesné. Tudíž při převzetí vozu mi nesvítilo nic a bylo mi řečeno, že když dojde plyn, začne přepínač houkat a já ho stisknutím vypnu. Tím vlastně zjistím,že mi došel plyn. Jsem z toho teď nějaká rozčarovaná.
Pan Vodička na to tady jen kouká a kroutí hlavou a nechává nás tu grilovat :-))
Docela mi to připadá divné, že by neukazoval přepínač stav nádrže, že to vůbec jde to nějak vyřadit a nezapojit. Nesetkal jsem se s tím, že by toto mělo být za příplatek. Už třeba kvůli kontrole, že to nepřepne na plyn, tak vidím hned důvod (prázdná nádrž). Ve Vašem případě si ani nemáte podle čeho zkontrolovat, kolik Vám načerpali do nádrže (když si půjdete třeba vypít kafčo a necháte tam obsluhu samotnou :-))
Takže máte ten kulatý přepínač s celkem 5ti diodama? 1 nahoře a 4 dole v půlkruhu?
Pro Jardu:
Toto je moje přestavba.
<a href="http://www.neptun-harfa.cz/I30/3544.html">www.neptun-harfa.cz/…</a>
Pro Jardu:
Ano,přesně ten mám,ale bylo mi řečeno,že ukazatel stavu paliva je za příplatek, tudíž jsem ho nechtěla.
Pro Pepu:
Mám nastavené počitadlo KM a zatím to přepíná na plyn bez problémů. Uvidím,jak dlouho ještě vydrží, než dojde. Jen jsem si myslela,že nebude svítit žádná dioda, když ukazatel stavu paliva nemám.