Dobrý den.Chci se zeptat jaký systém přimazávaní instalujete do aut.Flashube,Green Add nebo jiný přimazávání.Děkuji za kladnou odpověd
Dobrý den pane Vláďo,
Podle toho co mi píšete si myslím, že se jedná o nádrž z roku 2006 s platnou tlakovou zkouškou do roku 2016. Přesné datum by mělo být na Paspartu nádrže – Dokladu o platnosti tlakové zkoušky, a také v Příloze k technickému průkazu. Oba tyto doklady jste měl dostat při přestavbě vozu, resp. při jeho koupi.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Michal,
neexistuje žádný oficielní seznam vozidel, u kterých je nutná ochrana ventilů. Některé firmy na základě vlastních zkušeností doporučují pro některé vozy určitý způsob ochrany, ale není to nařízení či nutnost, nýbrž pouze doporučení. U Vaší Hondy bych se za aditivaci přimlouval.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Jiří,
Mercedes-Benz B jsme na LPG zatím nepřestavovali, takže Vám nejsem schopen sdělit podrobnosti. Podle technických dat která mám k dispozici by přestavby obou motorů nemělo nic bránit. Velikost a typ nádrže bychom určili až po prohlídce vozu podle prostorového uspořádání karoserie. Tolik ve stručnosti, v případě dotazů mne můžete kontaktovat na čísle příjmu zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Šenkýř,
Pokud píšete, že se „elektronika dělá co chce“, je to špatně. Elektronika by měla do motoru dávkovat takové množství plynu, aby bylo dosažení ideálního složení výfukových plynů. Pokud toto elektronika občas nedělá, nemůže být chod motoru ideální. Další věc která mě zaujala je Váš poznatek, že „po nastavení a projetí se to zase rozladí“ – dost často se tak chová reduktor, který má svoje nejlepší léta za sebou – provozem a časem dochází k tvrdnutí membrán reduktoru, a reduktor ztrácí schopnost reakce na změny proudění směšovačem – dávkuje plyn skokově a s velkými změnami. Takže bych doporučil navštívit Váš plynový servis a nechat zařízení zkontrolovat, a vadné komponenty opravit či vyměnit.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobry den, mam jen takovy dotaz ohledně platnosti nádrže.koupil jsem felicii s klasickou válcovou nádrží na 45l a na jejím štítku je vyřazeno toto: 2006 .06/16 a me by zajímalo do kdy je tato nádrž platná?ja se v těch číslech nejak neorientuji.a nádrž je od výrobce HL Propan.dekuji mockrat a preji krasny den
Dobry den, mam jen takovy dotaz ohledně platnosti nádrže.koupil jsem felicii s klasickou válcovou nádrží na 45l a na jejím štítku je vyřazeno toto: 2006 .06/16 a me by zajímalo do kdy je tato nádrž platná?ja se v těch číslech nejak neorientuji.a nádrž je od výrobce HL Propan.dekuji mockrat a preji krasny den
Dobrý den.Můj dotaz bude směřován na ventily a sedla.Vlastním osobní vůz Honda City roky výroby 2009 a mám obavy aby se mě nezaklepaly ventily.Můžete mě poradit jestli je nutný přimázávání ventilů.
Dobrý den, zamýšlím koupi staršího vozu Mercedes B (r.v. 2005/2006 do 100.000km). V úvahu přicházejí dva motory B200 (100kW) a B200-TURBO (142kW). Která z těchto variant je pro plynofikaci lepší, případně jaké budou náklady na přestavbu? Děkuji