Seznam příspěvků

RECAP

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 18.06.2013 13:38

Dobrý den pane Pečenka,
zítra ještě jednou prověřím údaje o typu svíček.
S pozdravem Ivan Vodička

Pecenka 17.06.2013 20:57

Dobry den, dekuji za odpoved. "Konkrétně pro motor J24B by přicházel do úvahy typ Denso KH16TT (cena za kus cca 140,- Kč, event. Iridiové IKH16 s cenou cca 450,- Kš za kus)." Prave jsem koukal do katalogu na typ svicek, ktere uvadite a nejsou podle vyrobce DENSO vhodne pro Suzuki, respektive jsem nenalezl Suzuki mezi znackami automobilu pro ktere jsou vhodne. Jak to tedy je? Diky za odpovedet P. Pecenka

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 17.06.2013 10:21

Dobrý den pane Doležal,
patrně se do motoru nedostává správný poměr směsi paliva se vzduchem, nebo není směs správně zapálena, a v poslední řadě může mít motor problém v mechanickém využití enegrie spálené směsi. Mohu doporučit kontrolu vzduchového filtru, svíček, lambdařízení směsi, ventilových vůlí ev. dalších podle konkrétních projevů. Servis si u nás můžete domluvit na příjmu zakázek na čísle 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 17.06.2013 10:17

Dobrý den pane Pečenka,
Problémem při provozu na LPG není „rychlejší pálení svíček“ ale to, že směs plynu se vzduchem se obtížněji zapaluje než směs benzinová. V současnosti používáme pro plynové vozy delší dobu japonské svíčky Denso, podle našich zkušeností vykazují dobré vlastnosti. Konkrétně pro motor J24B by přicházel do úvahy typ Denso KH16TT (cena za kus cca 140,- Kč, event. Iridiové IKH16 s cenou cca 450,- Kš za kus).
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 17.06.2013 10:16

Dobrý den pane Malý,
Problémů může být mnoho, i vzhledem k tomu, že jste vozidlo právě koupil, doporučil bych kontrolu celkové funkce systému v servisu LPG podle typu Vašeho zařízení.
S pozdravem Ivan Vodička

Doležal 17.06.2013 09:20

Dobrý den,
máme od Vás přestavbu ve škodě Felicii 1.3 MPI cca stáří přestavby 6 let, poslední dobou nám přijde že auto ztratilo výkon a nechce táhnou, můžete mi poradit čím by to mohlo být? děkuji Doležal

Administrator 16.06.2013 23:29

Dobrý den Tomáši,
Váš příspěvek byl smazán, toto forum neslouží jako veřejná inzerce, děkujeme za pochopení.

Patrik Pecenka 15.06.2013 20:57

Dobry den, chci si nechat prestavet na LPG Suzuki Grand Vitara 2,4, 124 KW, ale nikde jsem nenalezl na tento model LPG svicky... Vsude se pise, ze bez specialni LPG svicek, ktere pali rychleji nez benzinove, motor nemuze nikdy spravne fungovat - jake jste tedy pouzili svicky do techto automobilu, ktere mate nafoceny v referencich.
Diky za odpoved Patrik Pecenka

S pozdravem Igor Malý 14.06.2013 19:41

Dobrý den,
koupil jsem ojetý vůz s LPG. Při přepnutí na LPG za jízdy s sebou auto cukne a občas chcípne. Také při podřazení občas motor chcípne, a to i při rychlosti 30 - 50 km/h. Při jízdě na benzín se mi to ještě nestalo. Nestává se to příliš často, ale považuji to za nebezpečné. Lze odhadnout, v čem by mohl být problém?

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 14.06.2013 07:57

Dobrý den pane Heřman,
Vzhledem k tomu, že nevím o jakou hadičku se jedná, (vedení plynu ke vstřikovači, vedení plynu od vstřikovače, vedení podtlaku, dávkování aditiva VAp Saver, …) doporučím co nejdříve kontrolu stavu. Zastavte se u nás, podíváme se o co se jedná. Pokud byste měl podezření na netěsnost plynového systému, přepněte pro jistotu do provozu na benzin.
S pozdravem Ivan Vodička.