Seznam příspěvků

RECAP

Jiří 09.07.2013 12:33

Dobrý den. Rád bych se zeptal, jaký je rozdíl mezi pístkem (jadýrkem) ve vstřikovači Apache, kdy původní pístek měl z boku jednu malou dírky a nový pístek tuto dírku nemá. V servise objednali na repasi vstřikovačů prý pístky správné, což nemám důvod jim nevěřit, ale nikdo neví proč jsou jiné a k čemu tam ta malá dírka slouží. Děkuji

Franta 06.07.2013 11:23

Dobrý den ,vlastním Ford Fusion/2009 1.4 benzín a uvažuji o LPG.Prosím o nabídku zařízení a jeho cenovou celkovou kalkulaci.Děkuji Chomát,hezký den.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 04.07.2013 07:54

Dobrý den pane Růžička,
Pro motory Škoda 1,8 používáme v současnosti typ Denso Q20PRU, pro turbomotory event. i iridiové varianty Denso IK20.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 04.07.2013 07:54

Dobrý den pane Rosecký,
Základní dávkování FlashLube je cca 12 kapek za minutu na volnoběh. Následně doporučujeme kontrolovat event. upravit dávkování tak, aby byla spotřeba cca 100ml na 1000km.
S pozdravem Ivan Vodička

Růžička 03.07.2013 16:30

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jaké svíčky doporučujete na vůz Octavia 1,8 20V.Mám tam Eyquem a motor cuká.Děkuji za odpověď

Pavel Rosecký 03.07.2013 16:01

Dobrý den.
Mám od vás montované LPG do Dacie Logan a nedávno se mi zdálo, že to téměř nebere Flesch Lube které tam mám také. Doseřídil jsem to na dvanáct kapek za minutu. (Měl jsem alespoň dojem, že jste mi ten počet kapek kdysi říkal)
Je to tak správně?

Vlasta 01.07.2013 19:01

Moc díky.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 01.07.2013 18:14

Dobrý den Vlasto,
V tom případě máte asi Lovtec (podobný název, ale jiný systém). Skutečně může neotvírat plynový ventil, ale může to být tím, že např. nemá údaj o otáčkách motoru. Doporučil bych návštěvu servisu který má systém Lovtec v nabídce, nejlépe smluvního dealera Vaší montážní firmy. Zároveň Vám po právě mohou zkontrolovat bezpečnost systému.
S pozdravem Ivan Vodička

Vlasta 01.07.2013 17:52

Auto jsem koupil už s LPG které montovala firma HL Propad s.r.o. Ostrava. Ve druhém autě stejného typu jsem měl s ŘJ a proto mě tento systém překvapil, ale auto jezdilo perfektně, prostě teď to nenastartuji na plyn, v benzínu když přepnu na plyn, jede stále jen na benzín.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 01.07.2013 07:23

Dobý den Vlasto,
trošičku mě děsí popis Vašeho plynového systému - " Bez ŘJ pouze s jedním kabelem přichyceným ke svíčce...". V minulosti vypadaly přestavby občas skutečně všelijak, doufejme, že Vaše vozidlo má alespoň základní bezpečnostní provedení. Pokud by neotvíral elektroventil plynu, nešel by z nádrže do motoru plyn. Pok by to na plyn ani nemohlo jezduit. Ale jestli je to zrovna Váš případ pochopitelně nevím... Pokud se v tom příliš nevyznáte, doporučuji spíš návštěvu servisu.
S pozdravem Ivan Vodička