Dobrý den pane Macháček,
Pro startování je podstatný skutečný průběh napětí v okamžiku roztáčení startéru i v celém průběhu startování, ten se mění s faktickým stavem nejen akumulátoru ale i další elektroinstalace. Než budete investovat do nových dílů, zkuste přepnout na benzin, a jezdit cca 3 dny pouze na benzin bez jediného přepnutí na LPG. Potom uvidíte, zda se studené startování zlepšilo nebo nikoli.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Krajíček,
Do Octavií II dáváme běžně 60 litrové nádrže (viz naše fotogalerie zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/SKODA/3188.html">neptun-harfa.cz/SKOD…</a> ). Nádrž o kapacitě 70 litrů a průměru 650mm by měla výšku 270mm. Je možné, že by do Vaší Octavie mohla jít. Další varianty dalších rozměrů nádrži bychom event. domluvili osobně.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Taras,
To by mě také vyděsilo… Není mi jasné, jak by se mohlo LPG dostat do benzinové nádrže, každé palivo používá jiné potrubí i dávkovače. Teoreticky by to mohlo připadat v úvahu pouze u systémů vstřikování kapalné fáze LPG u motorů s přímým vstřikováním, (tam je část palivového systému společná) ale jinak si to neumím vysvětlit. Pokud tento problém skutečně máte, doporučuji se bez zbytečných odkladů obrátit na Vaši montážní firmu.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Razenberger,
Čištění vstřikovačů provádíme za 1.190,- Kč (viz více na našich stránkách zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Ultrazvuk/3051.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> ). Pokud je problém ve funkci vstřikovače, měl by být při testu zřejmý. Následná kontrola prováděná po čistícím procesu zjistí, jak moc bylo čištění úspěšné.
S pozdravem Ivan Vodička
DObrý den Pane Vodička, psal jsem ohledně těch špatných startů, tak mě napadlo kouknout na autobaterii, mám 44ah 12V, není pro LPG slabší? neměl bych koupit silnější? Jan Macháček
Dobrý den.Jakou dáváte největši toriodní nádrž do Oktávie II combi bez zvednutí kufru a o kolik se zvedne dno kufru s nádrží 74 litrů?Krajíček
Dobrý den, je běžné, že je po otevření uzávěru benzínové nádrže cítit zápach lpg? Trochu mě průnik plynu do nádrže vyděsil.
Děkuji a zdravím
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám felicii 1.3mpi na lpg(montované u Vás) a začali mě zlobit vstřikovače na benzín, není divu po 250tkm.známý mi poradil ať je nechám vyčistit ultrazvukem.chtěl bych se zeptat kolik by stálo kdybych vám přinesl všechny čtyři vstřikovače vyndané z vozu a nechal je u vás vyčistit ultrazvukem, kolik by byla cena za všechny čtyři?děkuji s pozdravem Razesberger
Dobrý den Davide,
Přestavbu Felicie 1,3 MPI provádíme za 17.000,- Kč se systémem Tomasetto a ŘJ Bingo (viz náš ceník zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG/3143.html">neptun-harfa.cz/Ceni…</a> ). Běžně používáme toroidní nádrže 39 litrů, každá nádrž se tankuje cca na 80% své kapacity.
Pro ev. domluvu termínu montáže doporučuji kontakt na náš příjem zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Pasto,
Pro LPG systém je signál TPS dobrá věc, doporučuji zapojit. Ale nestačí připojit kabel, je nutné v SW jednotky signál správně zkalibrovat. Je možné, že v tom byl Váš problém. Některé SW také umožňují zapojení „bez TPS“. Ale to by Vám měl nastavit Váš plynař podle Vašich konkrétních podmínek.
S pozdravem Ivan Vodička