Seznam příspěvků

RECAP

PaulofWoCC 10.09.2013 17:12

Vstřiky na obrázku jsou KP, pokud je mi známo, jsou rozebiratelné. Nebo alespoń jeho podobná verze LP.

Tomáš 10.09.2013 07:12

Dobrý den,
měl bych na Vás otázku.
Mám ve vozidle systém Lovato Easy Fast, vzhledem k předchozím problémům mám přidaný ještě jeden filtr plynné fáze. Filtry jsou čisté a i přesto se mi zalepily vstřikovače. Po přepnutí za studena jde vozidlo třeba i na dva válce a postupně se chytne na tři vyjímečně i na všechny čtyři (vše samozřejmě doprovázeno chybou check engine). Problém se vyskytuje pouze za studena již při nynějším ochlazení.
Při vyjmutí vstřiku z lišty je nutno vyvynout značnou sílu k odlepení pístíku ve vsřikovači a pak už jde lehce (jenže tuto sílu elektromagnet nemá)...
Ještě dodám že tyto vstřikovače jsou nerozebiratelné, zaletovné.
Zajímalo by mne čím se to dá vyčistit, případně do jakého roztoku naložit aby se nečistoty rozpustily a pístík se nelepil? A přitom se nepoškodily gumičky :*(
Ještě jedna otázečka, na jaké provozní napětí jsou cívky elektromagnetu těchto vstřikovačů?
<a href="http://ulozto.cz/xX7kq6SA/vstrik-jpg<br">ulozto.cz/xX7kq6SA/v&hellip;</a> />
Děkuji za odpověď.
Tomáš

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 09.09.2013 12:25

Dobrý den Davide,
Děkujeme Vám za pochvalu naší práce.
S pozdravem Ivan Vodička

Dobrý den Milane,
Pro Citroen Xsara Picasso 1,6 80kW bychom nyní pravděpodobně použili svíčky Denso KH20TT, u nás jedna za 140,- Kč. Výměnu doporučujeme po 20.000km.
S pozdravem Ivan Vodička

Dobrý den Vladane,
Myslím že u Audi 2,4 V6 nebude přimazávání nutné.
S pozdravem Ivan Vodička

David 09.09.2013 09:08

Dobrý den,
minulý týden jsem byl u vás na seřízení LPG. Chtěl bych vám poděkovat, protože se auto opět pěkně rozjelo a spotřeba se vrátila na své původní hodnoty. Děkuji za dobrou práci (OK) a přeji hodně spokojených zákazníků.

Děkuji Milan 08.09.2013 21:35

Dobrý den pane Vodička.
Děkuji za rychlou odpověď a prosím o radu, jaké svíčky by jste pro moje auto doporučil a jakou mají životnost.

Vladan 08.09.2013 14:01

Dobrý den,
je nutné nebo doporučené u vozu audi a6 2,4 125kw přimazávání ventilů?

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 06.09.2013 15:10

Dobrý den Milane,
při provozu Citroenu 1,6 80kW na LPG bych se pro aditivaci ventilů jako prevenci přimlouval. Moje zkušenost se svíčkami Brisk skončila cca před 6 lety (v mém minulém působišti jsem je používal téměř výhradně - ale pochopitelně ve starších vozech než je ten Váš...) takže se k jejich současné životnosti nemohu relevantně vyjádřit.
S pozdravem Ivan Vodička

Milan 06.09.2013 00:06

Dobrý den pane Vodičko.
Chtěl bych se zeptat, zda je nutné přimazávání u motoru citroen Xsara Picasso 1,6 16V 80 kw r.v. 2007 a jak častá výměna svíček LPG Brisk. Děkuji za odpověď.