Seznam příspěvků

RECAP

Ivan Kulíšek 11.05.2016 21:08

Dobrý den, mám na vozidle systém LPG Prins, je možnost u Vás změřit emise?

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 10.05.2016 12:14

Dobrý den pane Panchartek,
Pro obě varianty bych doporučoval aditivaci ventilů, a u obou může být problém s umístěním a velikostí nádrže. Pro smysluplnou variantu toroidní nádrže pod vozem místo rezervy bývá nutné, aby tam byl prostor pro plnohodnotnou rezervu. A to často u karoseríí MPV se třetí řadou sedaček nebývá. I proto jsme například u S-Maxů montovali nádrž pouze válcovou do kufru (pod auto by vyšla příliš malá). Z Vašich variant bych pro přestavbu na LPG vybral tu karosářskou verzi , u které bude možné umístit nádrž do prostoru rezervy, nikoli do kufru. Ale to jsou moje preference, přestavba je možná i s umístěním nádrže v zavazadlovém prostoru.
S pozdravem Ivan Vodička

Petr Panchartek 10.05.2016 02:00

Dobrý den.Mám už 4 auto na Lpg.Teď řeším koupi mladšího vozu.Bud Ford S-max(nevím kam s nádrží),nebo Citroen C4 Grand Picasso 1,6 vti.(tam mám strach o ventilová sedla).C4 je levnější volba jakou přestavbu mi doporučíte?Děkuji PP

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 09.05.2016 15:32

Dobrý den pane Cigna,
Z pohledu pohonu LPG bych zkontroloval zejména pravidelnost volnoběhu motoru po nastartování u zcela studeného motoru a ve fázi ohřevu i teplého. Následně i jízdní projevy. Víc se asi laicky poradit nedá.
S pozdravem Ivan Vodička

Ludvík Cigna 09.05.2016 11:00

Dobrý den, kupuji auto pro syna a dnes bych se měl podívat na F.Focus r.v. 2000, 1,6 16V 74Kw. tachometr 201tis. motor po GO najeto 50tis.km, LPG BRC (32tis) do 2020. STK 9/2017.přimazávání flashlube. Na co bych si měl dát při koupi pozor? Děkuji, LC

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 09.05.2016 07:45

Dobrý den pane Valdert,
Motory Flexiuel by měly provoz na LPG snášet lépe. Můj pocit z jízdy s Fordem Mondeo 2,0 je bezesporu lepší než s motorem 1,8 – ten mi přijde výkonově slabý. Pro provoz Fordů na LPG doporučujeme některý ze způsobů dodatečné ochrany ventilů – podrobnosti zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Ochrana-ventilovych-sedel/3467.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> .
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 09.05.2016 07:44

Dobrý den pane Hlavička,
Pokud je Váš mercedes model W166 (od roku 2011) patrně má motor s přímým vstřikováním benzinu. U tohoto motoru Vám přestavbu bohužel neprovedeme – nemáme k dispozici odpovídající sady. Podrobnosti o problematice přestavby motorů s přímým vstřikováním máme uvedeny zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/System-primeho-vstrikovani/3871.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> . Přestavba staršího modelu W164 je možná, tam jsou motory s nepřímým vstřikováním benzinu, tam je přestavba možná.
S pozdravem Ivan Vodička

Tomáš Valdert 07.05.2016 21:11

Dobrý den. Je Flexifuel u Fordů odolnější vůči LPG než obyčejný benzínový motor např 1.8 92kW u Mondea? Doporučujete radši 2.0 před 1.8 u Mondea do roku 2006?. Děkuji

Tomáš Hlavička 07.05.2016 20:43

Dobrý den
Chtěl jsem se jen zeptat jestli mate zkusenost s montazi LPG do Mercedesu ML 350 z roku 2011 motor ma 225 KW. Děkuji za odpověď.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 03.05.2016 16:15

Dobrý den pane Švejnoha,
Dobře nastavený přívstřik benzinu se nedá bez nějaké diagnostiky poznat. Je to jedna z položek nastavení LPG jednotky. Pokud ji Vaše montážní firma aktivovala, je toto nastavení vidět v ovládacím programu. Také by se to dalo zjistit měřením osciloskopem za jizdy, ale to je ještě pracnější. Takže to zjistíte nejlépe dotazem u Vaší montážní firmy, nebo po připojení ovládacího programu LPG jednotky. Pro motor VW 1,8T 110kW můžete používat běžné či platinové svíčky doporučované výrobcem motoru, platinové jsou podstatně dražší a mají o něco vyšší životnost. Já když jsem měl Octavii 1,8 T (pochopitelně na LPG), používal jsem běžné svíčky Denso a měnil je vždy po zimě (cca po 10-15 tis. Km).
S pozdravem Ivan Vodička