Dobrý den Bruno,
Na Váš dotaz jsem již reagoval v předchozí odpovědi č. 4234.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Josefe,
Při přestavbách na LPG nepřebíráme záruku na automobil. S dotazem na event. omezení záruky po přestavbě se budete muset obrátit na Vašeho prodejce. My Vám můžeme v případě zájmu nabídnout určité komerční možnosti řešení případných závad způsobených provozem na LPG. Pro další informace mne můžete kontaktoval nejlépe telefonicky na našem příjmu zakázek.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli je možné přestavět Ford S-MAX, 2,0 Ecoboost, rv2019, motor RíCI na LPG. Děkuji moc.
Dobrý den, pane Vodička.
V lednu příštího roku mám dostat z výroby hyundai i20 s motorem 1,25 MPI 55kW.Dealer mi přestavbu nedoporučuje, ale mne čeká větší nájezd kilometrů do zaměstnání. Existuje možnost přestavby na LPG bez ztráty záruky.
Dobrý den Bruno,
Patrně máte na mysli motor typu R9CI o obsahu 1999ccm a výkonu 177kW. Tento motor uvádí jako zpracovaný výrobce Zavoli se systémem Bora Direct. Bude však nutné zkontrolovat další provedení vozu. Zároveň u modelu S-Max bývá problém s umístěním nádrže. Pro konkrétnější posouzení bude nutná i prohlídka vozu. Můžete mne kontaktovat mejlem, telefonicky nebo osobně na našem příjmu zakázek.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli je možné přestavět Ford S-MAX, 2,0 Ecoboost, rv2019, motor RíCI na LPG. Děkuji moc.
Dobrý den Ladislave,
Výrobci LPG systémů vyrábějí řídící jednotky maximálně pro 8válcové motory. Teoreticky je možné použít dvě řídící jednotky pro 6válcové motory. Přestavby těchto motorů však vzhledem k většímu množství komplikací neprovádíme. Proto se musím omluvit, přestavbu Audi S6 V10 Vám nenabídneme.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli je možné přestavět Audi S6 V10 na LPG. Děkuji.
Dobrý den Marku,
Do Octavií II se podle našich podkladů montovaly 4 různé verze motoru 1,8 TSI. Pro posouzení možnosti přestavby motorů s přímým vstřikováním (podrobnosti máme zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/System-primeho-vstrikovani/3871.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> ) je určující přesný typ motoru (např. ve Vašem případě varianty BZB, CDAA, CDAB CDDE ). Typ motoru najdete ve velkém TP, místo kde je uvedený máme ukázáno zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/pict/clanky/Ostatni/TP.jpg">www.neptun-harfa.cz/…</a> . Zjistěte tedy rok výroby a přesný typ motoru Vašeho vozu. Tyto údaje mi pošlete mejlem nebo zavolejte na náš příjem zakázek. Podle těchto údajů zjistím, zda je přestavba možná, a event. nabídnu různé varianty provedení.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,chtěl bych se zeptat na zástavbu lpg do vozu škoda octavia 2 1.8 jen si nejsem jist zda je to motor fsi nebo tsi každopádně ať je to jeden nebo druhÿ jestli provádíte montàž do bobou motorizací. Dekuji za Vaší odpověd.