Seznam příspěvků

varovaní 03.10.2015 14:49

Tomuto servisu se vyhněte obloukem.

při poklesu otáček vypne a hned zapne LPG 03.10.2015 13:09

Dobrý den, mám stejný problém jako Patrik.
Při sundání nohy z plynu se LPG vypne a po ustálení otáček opět lpg naskočí a při rozjezdech také normálně běží. jen při "ubrání plynu"
na autě mi montovali tažné zařízení a vypojovali relátko u nádrže.
Prosím o radu díky.

Lpg 02.10.2015 19:29

Zde opravdu ne. Nechal jsem zde udelat filtr u lpg druhy den jsem zjistil unik plynu zajel do nejblisiho servisu u opravy jsem stal unik byl u filtu po demontazi bylo zjisteno ze filtr nebyl dan novy. co k tomu dodat. A navic bylo s vozem jezdeno i kdyz jsem servis k tomuto neopravnil a to cca12km. Rad bych se spojil s technikem 24 a pridal se k vam.

Patrik S. 02.10.2015 16:08

Zdravím
Vlastním Š-fABIA 1.4 MPI r.v.2001 44Kw přestavba na LPG 121000km nyní 129000km systém AC STAG 200 GF s předmazem a objevilo se toto:
Při jízdě-z ničeho nic začala blikat dioda jako když dochází plyn,ačkoliv na ukazateli byly dvě čárky(zvuk to samý).Po chvíli bliká led rychleji,zvuk také.Po vypnutí za jízdy se ukazatel sám zapne a opět vše opakuje.Po opětovném vypnutí se zhruba do 1 min.sám zapne a tak stále dokola.
Na volnoběh:Po zapnutí bliká standartně,tedy přechod benzín-plyn.Po zahřátí a zvýšení otáček svítí trvale,motor tedy pracuje na plyn.Při spuštění nohy z plynu začne led opět blikat jako při přechodu benzín-plyn.
Standartní spotřeba plynu 7.3-8.3L na 100km,zhruba na 1 plnou nádrž plynu -38litrů najedu k tomu cca.100km čistě na benzín.
Mohl by mi prosím někdo poradit?Mám podezření na špatný LPG,ale vyloučit nelze nic.Děkuji

technik 24 02.10.2015 14:49

pozor tento servis nedoporučuji. nejen že navyšují cenu ale uvádí zákazníky v omyl nepravdivou informaci o nutnosti oprav na zařízeni LPG. navíc byl vůz vrácen poškozen. toto není jen můj názor ale je nás vice. s této opravy byl pořízen audio i video záznam. kde se neznalý zákazník dozví neuvěřitelné věci. Dnes bylo jednaní v České televizi o uvedení. zvažujeme i trestní oznámeni a informovat příslušné
úřady budeme. budeme žádat náhradu škody.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 02.10.2015 13:02

Dobrý den Mirku,
Nemám po ruce momentálně všechny podklady, ale myslím, že přestavbě Vašeho vozu na LPG nic nebrání. Pro přestavbu můžeme použít všechny systémy z naší nabídky. Na konkrétním provedení bychom se domluvili při eventuelním uzavírání zakázky. Ceny přestaveb máme uvedeny v ceníku zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG--/3143.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> . Aditivaci ventilů nevidím u Vašeho vozu jako nutnou, ale jejímu použití (v různých funkčních i cenových variantách) nic nebrání. Tolik ve stručnosti, v případě dalších dotazů můžete kontaktovat náš příjem zakázek na čísle 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička

Anonym 02.10.2015 09:40

Dobrý den chtěl bych si u vás nechat přestavět renault megane kombi motor 1,6 16V 83kw kod motoru je K4M T 7 rok výroby 2004 jaký typ zástavby by jste mi doporučil a je potřeba použít přimazávání ventilů Díky za odpověd Mirek

Nunu 01.10.2015 22:21

(KO)

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 01.10.2015 07:09

Dobrý den Rosťo,
Jak správně píšete, pro přestavbu přímovstřikových motorů na LPG je směrodatný motorkod a originální program benzinové ŘJ. Proto bych přestavbu čipovaného motoru TFSI nedělal. Při chiptuningu mohly být změněny některé parametry, jejichž hodnoty jsou nutné pro správnou funkci LPG systému.
S pozdravem Ivan Vodička

Rosťa 29.09.2015 22:34

Dobrý den pane Vodičko,
Vlastním Škoda Octavia RS II 2.0 tfsi r.v. 2008. Je po chiptuningu. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli je u tohoto motoru chiptuning problémem pro přestavbu na LPG?
Nejsem si jistý, jelikož je přestavba navázána na program plynového systému a konkrétní typ motoru. Děkuji za odpověď. Rosťa