Dobry den,
chtel bych se zeptat,jestli je mozna zastavba LPG do motoru renault co se dava do dacii, 3 valce turbo 0.9..motor kod je H4B Turbo.Pokud ano,jaky system byste doporucoval? Diky za info
Dobrý den pane Bartoš,
Cukání bývá projev nezápalů směsi. Na příčině může být jak problém se zapalováním tak v dávkování paliva či mechanice motoru. Přepínání na benzin provádějí řídící jednotky LPG v případě, kdy některý z potřebných signálů (tlak plynu, nízká teplota plynu, nízké nebo žádné napájení, výpadek signálu otáček…) nebude v předepsaném rozmezí. Pro zjištění příčiny potíží Vašeho vozu bude nezbytné diagnostika u Vašeho plynaře, takhle na dálku to nepůjde.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den chtěl jsem se informovat proč mi cuká auto když jedu na plyn a když pridám tak se plyn automaticky přepne na benzin. Děkuji Bartoš
Dobrý den Richarde – tazateli č. 2576,
Když jsem odpovídal na Váš dotaz ohledně přestavby Vaší Octavie 1,8 TSI, sliboval jsem Vám aktualizované údaje o spotřebě LPG z reálného provozu tohoto vozu. Právě jsem údaje aktualizoval. Superb 1,8 TSI s motorem CDAA má na LPG najeto 10.000km, přehled tankování LPG i benzinu, spotřeby a cena za ujetý kilometr je uvedena na našem Facebooku zde: <a href="https://www.facebook.com/neptunharfa.cz/photos/a.839351152803860.1073741831.839321509473491/908690569203251/?type=3&theater">www.facebook.com/nep…</a> .
S pozdravem Ivan Vodička
Děkuji za info pane vodička. Musím si naplánovat čas na opravu a ozvu se
Dobrý den pane Růžička,
Opravy hlav neprovádíme – nemáme na to technologii, materiály a ani zkušenosti. Ale je pravda že jsme dříve tuto opravu zajišťovali dodavatelsky. Provedli jsme demontáž hlavy válců a její odstrojení. Takto jsme ji předali firmě která se specializuje právě na opravy hlav válců. Ti hlavu zkontrolují a navrhnou řešení. Byla do výměna sedel ventilů (pokud se pamatuji tak cca 800,- za kus), výměna poškozených ventilů, jejich zabroušení, obvykle orovnání dosedací plochy hlavy, pokud je ventilová vůle napevno vymezena tak i sesazení a vymezení ventilů a také pochopitelně nová gufýrka a další příslušenství. Opravenou hlavu si vyzvedneme, namontujeme, zkontrolujeme fce na benzin, upravíme nastavení LPG a předáme zákazníkovi. Pokud kolegu paměť neklame (nejsme schopni si vzpomenout a dohledat podrobnosti…), jednou stála našeho zákazníka podobná akce cca 15-20.000,- Kč, ale co to bylo za auto, jestli se dělalo 8 nebo 16 ventilů… to si nepamatujeme. Pokud byste chtěl další upřesnění, můžete mi zavolat na příjem zakázek na číslo 777 305 080.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den
Blbá otázka:-D na kolik u vás vyjde oprava hlavy ford 2.0 16v 107 kw? Zaklepané ventily.
Vážení návštěvníci našeho fora,
Rád bych připomněl jedno drobné „výročí“. Před 5 lety, koncem prázdnin roku 2010 jsme zprovoznili toto forum. Za tu dobu se zde objevilo přes 2,5 tisíce příspěvků. Snažím se odpovídat věcně a výstižně, tak jak mé znalosti a zkušenosti dovolují. Doufám, že alespoň někomu byly mé odpovědi přínosem. Chtěl bych Vám tímto poděkovat za přízeň a už se těším na dalších 2,5 tisíce příspěvků ;-).
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,pane Vodičko.Děkuji za informaci.Zdraví J.Z.
Dobrý den pane Zábojník,
V naší hodinové sazbě nerozlišujeme stáří vozu, je to 490,- Kč. vč. DPH.
S pozdravem Ivan Vodička