Dobrý den tazateli 2436 a 2437,
U kulatého přepínače BRC zobrazují 4 LED diody ve spodnímk půlkruhu orientační množství LPG v nádrži. Pokud všechny 4 blikají, signalizuje to „přeplnění nádrže“ – hodnota z orientačního čidla je vyšší než je v programu zadáno jako plná nádrž. Další z možností je chybná funkce snímače na nádrži nebo poškození kabeláže.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, prosím o sdělení, jaké jsou nejlepší svíčky pro provoz motoru 1,6 na LPG u Citroenu C3 Picasso r.v. 2012. Děkuji za Váši odpověď
Ukazatel LPG svítí zeleně :):-D
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně chování ukazatele LPG. přepínání jednotky je ok, sepne adekvátně a vrchní kontrolka svítí červeně. Zbylé čtyři neustále blikají a nebo chvílemi zase svítí. Ani po ujetí cca 200km se stav nezměnil, jednotka je BRC, montáž v Itálii přímo. Benzín se ale podle ukazatele nehýbe, takže to vypadá, že LPG funguje. Jen mě zaráží to blikání, na což nejsem z jiných vozů zvyklý. Předem děkuji za odpověď a nebo konstruktivní radu.
Dobrý den pane Šulc,
Patrně máte na mysli kapalinu Flash Lube valve Saver Fluid – ano tuto kapalinu můžete použít. Dávkování je cca 1 litr aditiva na 10.000km, u Qashqaie 2.0 mužete nechat i o něco více.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den rád bych se zeptal,zda můžu na domazávání Nissan Qashqai 2liter LPG použít Valve Saver Fluid.A jestli je hodně velký problém že, byla nádržka cca dva týdny prázdná.(opomenul jsem kontrolu)Napíšu vám komponety zda je potřeba.Auto mam měsíc nevím co tam lít.Děkuji ŠULC
Dobrý den Karle,
zavolejte na náš příjem zakázek na číslo 777 30 50 80, a domluvte si termín návštěvy. Podíváme se na to, a domluvíme na dalším. Pokud mě paměť neklame tak tento týden je již obsazen, ale na příští se termín určitě najde.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, teď se mi projevil u Renault Thalia 1,2 16 ventilů
problém že nestartuje když je zahřátá. studená startuje hůře ale přece.Studená cca půl minuty, zahřátá někdy i 10 minut, svíčky - najeto asi 20 000 ,celkově 86 000 km systém Lovato, montovaný u vás děkuji za odpověď. Karel
Dobrý den pane Most,
Holandské systémy bohužel neservisujeme. Ale pocukávání při akceleraci zejména z nízkých otáček bývají nezápaly. Na vině může být např. i zapalování – svíčky, kabely atd. Ale bez kontroly funkce systému se závada určit nedá…
S pozdravem Ivan Vodička
Zdravim mam problem s uatem mam citroen c5 2003 1.8 ,holandský system lpg ,když jedu na převod 2 , 3 tak při akceleraci cuká když přepnu na benzín tak to neděla, nevítě čím by to mohlo být ? díky předem