Dobrý den pane Macháček,
Jsem rád, že jste se nepustil do nákupu nových komponentů, které by Vaše problémy neřešily. Nyní se dá předpokládat, že při provozu na LPG nejsou korekční hodnoty benzinové ŘJ shodné jako při provozu na benzin. Proto doporučím, zavolejte na náš příjem zakázek, domluvíme si termín a provedeme doseřízení LPG systému (mohlo dojít k mírné změně tlaku na reduktoru, event. dávkování na LPG vstřikovačích).
S pozdravem IvanVodička
Dobrý den Františku,
Příští týden máme termíny na přestavbu obsazené. Pro domluvu termínu přestavby doporučím telefonický kontakt na náš příjem zakázek 777 30 50 80. Můžeme se operativně domluvit na vhodném termínu, a zároveň si popovídáme o Vašich představách, provozních podmínkách a doporučíme patřičný typ LPG systému. Zároveň vybereme i nějaký z možných způsobů aditivace ventilů (Vap Saver, Flash Lube a nebo přívstřik benzinu).
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Vodičko, chtěl jsem Vám poděkovat za radu ohledně ranních špatných startů. Projel jsem auto 3 dny na benzin a vše se vrátilo k normálu. Ještě jednou díky. S pozdravem Jan Macháček
Dobrý den měl bych vážný zájem o montáž plynového zařízení do vozu FORD Focus 1.6 r.v. 2003. Je možné se objednat již na příští týden. Jaký systém doporučujete. Děkuji za odpověď.
Dobrý den pane Seifert,
Pro přestavbu Vašeho vozu můžeme použít Stag, Lovato i BRC – pokud se rozhodnete pro přestavbu u nás, popovídáme si o Vašich představách, provozních podmínkách a doporučíme patřičný typ LPG systému. Zároveň vybereme i nějaký z možných způsobů aditivace ventilů (Vap Saver, Flash Lube a nebo přívstřik benzinu). Přestavbu Vám potvrdíme do TP, nahlásíme ji na tzv. centrální registr přestaveb a vystavíme Přílohu k TP. Vy pak musíte navštívit pracoviště Evidence vozidel, kde Vám po předložení uvedených dokladů a kontrole v centrálním registru přestavbu zaevidují a vystaví nový „malý techničák“. Za tento administrativní úkon na Evidenci vozidel zaplatíte 50,- Kč poplatek.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
uvažuji o přestavbě vozu Ford Fusion 1,4 r.v. 2008, najeto cca 50tis km. Mám pár dotazů:
1. - bude vhodný system AC Stag4/300 Plus, nebo raději doporučujete Lovato?
2. - Co zařídíte po přestavbě vy a co musím "oběhat" já vzhledem k legalizaci systému? (Nemůžu tuto informaci na vašich stánkách najít, omlouvám se).
Děkuji za info.
Dobrý den pane Kresnak,
ani já podle Vašeho popisu neumím odpovědět... Doporučím svěřit opravu servisu. Pokud jste z Prahy (či okolí...)můžete si termín opravy domluvit u nás na čísle příjmu zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička
dobry den mam problem s brc mam omequ 3,0 mv 6 pokud jedu a auto se uchladi auto jede na plyn prijedu do mesta teplota vody se zvyší nad 93 c prepnese na benzin ochladi se na90 a sam se prepne na plyn nevim co mam hledat dekuji za odpoved KRESNAK
Dobrý den tazateli č. 1518,
Ve svém dotazu máte patrně na mysli regulátor tlaku – do něj jde měděným potrubím kapalná fáze LPG z nádrže, ale z něj již nevychází plynná fáze LPG. Pak bude tento regulátor pravděpodobně neprůchozí. Může to být vadným elektroventilem (pokud je součástí Vašeho regulátoru), přicpanými kanálky, a nebo uzavřeným jádrem regulujícím tlak LPG. Doporučím návštěvu servisu Vašeho systému.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Jirko,
Pro koncernové motory VW 1,6 75kW používáme jednobodové svíčky Denso Q20PRU. Máme s nimi dobré zkušenosti.
S pozdravem Ivan Vodička