Seznam příspěvků

David 21.08.2013 10:58

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na cenu přestavby Felicie pickup 1.3 Mpi rok výroby 2001 a jaký typ, velikost nádrže a systém montujete, popřípadě jaký systém doporučujete? Děkuji David

pasto 21.08.2013 10:44

Dobrý deň.tak ak som správne porozumel,skontrolujem prípadne vymenim čierny kablik ktorý smeruje z rj log a je pripajknuty na jeden z kablov veducich zo zapaľovacej cievky.a ešte skontrolujem kostriaci kabel.a ešte sa vás chcem spýtať či je potrebné mať pripojeny fialový kablik vedúci z rj lpg na TPS.ked som auto kúpil,tak bol cvaknuty.po pripojeni to robilo zle otackam.ani v servise lpg si s tým nevedeli dat rady.dakujem

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 21.08.2013 08:08

Dobrý den pane Macháček,
Příčin může být mnoho. Předpokládám, že se problém začal vyskytovat až poslední cca 3 týdny, a když byste přepnul na BA a jezdil pouze na BA, tak se ranní starty opět zlepší. Doporučím, domluvíme si termín na kontrolu, zkusíme odhalit důvod Vašich problémů a tu odstranit. Nějaké tipy mám, tak uvidíme…
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 21.08.2013 08:08

Dobrý den Pasto,
Lovato Lov Eco-4EU je poslední generace této řady, já naopak pamatuji pouze tu první generaci v době kdy jsem ji montoval při uvedení na náš trh. Takže praktické zkušenosti s Vaší poslední verzí nemám. Pokud Vám již nějaký servis zjistil, že vypadává signál otáček, tak jsem se v hádání docela trefil. U prvních verzí těchto jednotek stačilo snímání otáček např. indukčně ze zapalovacího kabelu, podle manuálu nyní výrobce preferuje připojení RPM (černý vodič) na signál generovaný ŘJ BA např. pro zapalování. Nedokonalé spojení např. na kostře (oxidace) by mohlo být také příčinou Vašeho problému. Dále bych doporučil zkontrolovat kontakty u čidla teploty reduktoru. Pokud by se např. vibracemi či přelomenými žilami kabelu „ztrácel“ signál o teplotě reduktoru, LPG by také přepínalo na benzin. Pokud máte ve Vašem okolí servis který tento systém nabízí, doporučím odborné zjištění vady.
S pozdravem Ivan Vodička

Jan Macháček 20.08.2013 20:16

Dobrý večer, chtěl jsem se Vás zeptat, mám u vád od minulého roku 11/2012 namontován AC stag 4/300 (najeto cca 11 tis km) a teď se mi stává, že auto nechce ráno napoprvé nastartovat. Dříve na benzin chytlo hned a teď až tak na druhý nebo třetí pokus. Když je motor teplý, tak chytne hned jak na benzin tak na plyn. Nevíte, čím to může být? Předem děkuji za odpověď Jan Macháček

pasto 20.08.2013 18:43

dobry den.ano myslim lov eco 4 eu.aj v servise lpg mi povedali ze lpg jednotke vypadava informacia o otackach.a tiez som menil kabel ukostrania rj LPG lebo bol zoxidovany.tak moze byt chyba tam?a ako dostava rj lpg signal o otackach?Dakujem Pasto

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 20.08.2013 10:14

Dobrý den Pasto,
Označení systému tak, jak jste ho napsal neznám, může se patrně jednat o klasický systém Lov Eco. Ten by podobně reagoval na výpadek signálu otáček, event. napájení či kostry. Doporučím začít kontrolou kontaktů elektroinstalace LPG.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 20.08.2013 10:13

Dobrý den pane Mertlík,
Bohužel v pojistkách nejsem příliš kovaný, v tomto Vám nedokážu poradit.
S pozdravem Ivan Vodička

pasto 19.08.2013 22:28

Dobry den.za jazdy mi samo prepne lpg na benzin.preblikavaju cervena a zelena kontrolka a potom sa zas zapne.mam lovato voveco 4eu.eviete mi prosim poradit cim to je?

J. Mertlík 19.08.2013 19:06

Opět Vás pane Vodičko zdravím a prosím o info, zda existuje nějaké pojištění, které by pokrylo ev. vady na vozidle vzniklé v důsledku provozování pohonu na LPG. Pokud ano, jaké pojištění (u které pojišťovny) to je. (Už jsem se dopátral, že tuto záležitost pojišťuje Car garant, ale za pojištění Qashqaie na 3 roky chtějí cca 20 000 Kč, což se mi jeví jako neúnosné.)
Děkuji.
J. Mertlík