Seznam příspěvků

Jan Mudra 16.07.2013 11:23

Promiňte. Dovolte ještě jednou k dotazu 1434. Lze realizovat i přestavbu na LPG motorů označovaných FSI, předchůdců TSI?

Děkuji Mudra

Vlastimil Laube 16.07.2013 10:12

Dobrý den.
Máte nějaké zkušenosti se servisem originální přestavby Škody octavia III? Podle autorizovaného servisu škoda, kde z nich mám pocit že plynové auto nikdy neviděli jsou vadné vstřiky, nabízená cena za jejich výměnu dosahuje skoro nové zástavby LPG. Auto je staré 3 roky a má najeto cca 40000 km, na vině je prý nekvalitní plyn a můžeme si za to tedy sami - tankujeme ale pouze na renomovaných čerpačkách. Byla by možná diagnostika závady a případné vyčištění nebo výměna vstřiků u vás? Děkuji Laube

Jan Mudra 16.07.2013 09:50

Dobrý den snad adresováno na Vás pane Vodičko?
Prosím sdělte, zda je možná přestavba na LPG nových koncernových motorů VW označovaných TSI.
Za odpovědnou odpověď, budu se podle toho rozhodovat o koupi, moc a moc děkuji.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 10.07.2013 08:26

Dobrý den pane Zejda,
Pokud běží motor i potom, co vypnete zapalování, není to normální. Pokud se jedná o plynový systém který máme v nabídce, zavolejte na příjem zakázek, můžeme si domluvit termín opravy.
S pozdravem Ivan Vodička

Dobrý den Jiří,
Tato otázka by měla směřovat na jednotlivé výrobce – proč jeden vyrábí nějakou věc tak, a jiný jinak, osobně v tom problém nevidím... Domnívám se, že malá dírka v jadýrku vstřikovačů Valtec/Apache/Rail, … propojuje prostor pružinky a okolí jadýrka, a tím je zaručeno, že si jadýrko nemůže za žádných okolností svým pohybem nad sebou ani částečně stlačovat plyn, který by mohl vyvíjet na jadýrko další neznámé síly při otvírání ale i zavírání – tímto otvorem konstruktér zajistil, že vždy dojde k vyrovnání tlaků. Naproti tomu jiný konstruktér usoudil, že pravděpodobnost a riziko toho, že by proudění plynu kolem jadýrka ovlivňoval jeho pohyb je tak malá, že to za další výrobní operaci a vícenáklad nestojí. Ale třeba si to přečte skutečný konstruktér, a moje domněnky vyvrátí…
S pozdravem Ivan Vodička

Dobrý den pane Chomát,
Omlouvám se za pozdější odpověď, ale byl jsem několik dní mimo civilizaci a internet. Přestavba Vašeho Fusion je možná, vzhledem k roku výroby bych doporučil některé z kvalitních italských systémů z naší nabídky – ať již Lovato Easy Fast Smart, či BRC Sequent24 – akční ceny montáží jsou zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG/3143.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> . Dále bych pro Váš vůz doporučil nějaký způsob aditivace ventilů (ať již SW nastavení „přívstřiku benzinu“, či pomocí dodatečné aditivace FlashLube či VAP Saver) – další podrobnosti jsou zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/Ochrana-ventilovych-sedel/3467.html">neptun-harfa.cz/Ochr&hellip;</a> . Pokud byste chtěl další podrobnosti ohledně přestavby, můžete mne kontaktovat telefonicky na příjmu zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička

Zejda 09.07.2013 21:05

Dobrý den, dnes jsem jezdil Almerou a po vypnutí klíčku motor vesele běžel dál, zasunul jsem tedy znovu do sp. skříňky a musel jsem přepnout na benzín aby došlo ke zhasnutí. Je to normální nebo se mám u vás zastavit. Děkuji.

Jiří 09.07.2013 12:33

Dobrý den. Rád bych se zeptal, jaký je rozdíl mezi pístkem (jadýrkem) ve vstřikovači Apache, kdy původní pístek měl z boku jednu malou dírky a nový pístek tuto dírku nemá. V servise objednali na repasi vstřikovačů prý pístky správné, což nemám důvod jim nevěřit, ale nikdo neví proč jsou jiné a k čemu tam ta malá dírka slouží. Děkuji

Franta 06.07.2013 11:23

Dobrý den ,vlastním Ford Fusion/2009 1.4 benzín a uvažuji o LPG.Prosím o nabídku zařízení a jeho cenovou celkovou kalkulaci.Děkuji Chomát,hezký den.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 04.07.2013 07:54

Dobrý den pane Růžička,
Pro motory Škoda 1,8 používáme v současnosti typ Denso Q20PRU, pro turbomotory event. i iridiové varianty Denso IK20.
S pozdravem Ivan Vodička