Dobrý den Rosci,
Pochopil jsem, že chyba se ukládá v paměti BA jednotky. Budu se opakovat, ale podstatné je, jaká chyba se do paměti BA jednotky ukládá, a zda ve Vaší Ibize máte plynové zařízení, které máme v nabídce. Zavolejte typ LPG systému, a event. se domluvíme na nějaké kontrole.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Pavle,
Revizní sady vstřikovačů Valtec 30 máme běžně skladem. Pro event. objednání ND či informace o cenách můžete kontaktovat sklad na čísle 266 035 620.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
v červnu se chystáme na dovolenou do Itálie a tak bych se Vás rád zeptal, zda je v Rakousku a Itálii potřeba mít redukci k tankování LPG? Podle mapy na Vašem webu by měla být tankovací pistole stejná jako u nás, ale rád bych měl jistotu. díky předem za odpověď
Dobrý den, prosím o radu. Zakoupili jsme nový Renault Fluence 1,6 v LPG. V současné době máme najeto 5000 km. S LPG jsme nadmíru spokojeni. Bohužel však při zapnuté klimatizaci autu klesne výkon natolik, že se klimatizace v průběhu jízdy sepíná a vypíná, vozidlo má malou akceleraci a při sešlápnutí na plyn je tam díra. Předem děkuji za pomoc
Dobrý den Pane Vodička
Zařízeni je montované před měsícem a chybu nevypisuje jednotka LPG ale řídicí jednotka automobilu.Dnes jsem byl na kontrole v servisu kde mi LPG montovaly a vše je v pořádku ale jednotka automobilu má jiný názor:-) .
Děkuji, je opravná sada k zakoupení u Vás a za jakou cenu (6ks vstřiků)?
Dobrý den Pavle,
jedná se o vstřikovače Valtec typ 30. U tohoto vstřikovače doporučujeme repasi po cca 30.000 km. Tyto vstřikovače se dají poměrně jednoduše rozebrat, vyčistit, vyměnit pohyblivé díly, seřídit a vrátit do vozu. Následně upravit parametry nastavení LPG jednotky. Pokud Vám tedy plynový pohon zlobí, kontaktujte tel. náš příjem zakázek, domluvíme se na termínu opravy.
S pozdravem Ivan Vodička
oprava odkazu: <a href="http://img13.imageshack.us/img13/4268/img0534zmenenavelikost.jpg">img13.imageshack.us/…</a>
Dobrý den, jaký má prosím cca životnost vstřikovač LPG, konkrétně systém AC STAG 300 montovaný u Vás, tento typ vstřiku: <a href="http://img13.imageshack.us/img13/4268/img0534zmenenavelikost.jpg<br">img13.imageshack.us/…</a> />
Má teď najeto cca 100t km.
Dočetl jsem se, že se dá i pročistit ultrazvukem a přetěsnit nějakou přetěsňovací sadou, je na tom něco pravdy nebo má to smysl? Příp. prosím jaká je cena nového tohoto vstřiku? Děkuji
Dobrý den pane Schneider,
Přepínání na benzin bývá nejčastěji způsobeno poklesem signálu o tlaku plynu. Důvod tohoto poklesu (či jinou příčinu) musí odhalit servis. Obraťte se na Vaši montážní firmu nebo jiný servis, který Váš systém nabízí (my jej nenabízíme, proto bych Vám nesliboval ani jeho opravu).
S pozdravem Ivan Vodička