Dobrý den,
rád bych se zeptal na vhodnost přestavby do vozu Škoda Fabia 1,4i 16V 55kw?Jaká by byla cena?Děkuji
Dobrý den,rád bych se zeptal zda je potřeba ochranu velntilových sedel do Hyundai i30cw 1,4 80kw.. Diky za odpověd
Dobry den,
hledam firmu kera mi udela kvalitne montaz do Focusu ST 2,5T. U vas na webu je videt ze jste jej uz delali. Cenu jsem nasel v ceniku ale, mam jeste jednu otazku, co je to za vychytavku dat do 5tivalcoveho motoru vstrikovac jen na 4 valce. Mate s tim nejake specialni zkusenosti? nerad bych aby mi to pak odrovnalo motor. To je potom cena za 4 valec?
Dobrý den,
mám Dacia Sandero 1.6 a zajímá mně jaký systém LPG zvolit a jaká by byla cena.
Děkuji za vyřízení.
Dobrý den,
máme Ford Galaxy 2.3, 107 kW, 2. generace, LPG Stag 4, vstřikovače Valtek, toroidní nádrž, přimazávání FlashLube. Na LPG najeto 25 000 km bez větších problémů. V poslední době se stává, že při přepnutí na plyn dojde k citelnému zaškubání auta (pokud je motor ve vyšších otáčkách), pokud jsou nižší, motor i "chcípne" za jízdy :-( . Po zahřátí na 80 - 90C je vše v pořádku. Teplota přepnutí na LPG je nyní 40C. Myslíte si, že je možná oprava v průběhu 1 dne? Jezdím nepravidelně pracovně do Prahy.
Děkuji a přeji pěkný den
Dobrý den Dalibore,
Pro přestavbu Dacie Logan 1,6 jednoznačně doporučím aditivaci ventilů /ať již přípravky FlashLube či VAP Saver, a nebo nastavením přívstřiku benzinu ve vyšších zátěžích). Ohledně doporučení LPG systému je to bez dalších podrobností obtížnější (obdobně jako doporučení co si dát k obědu – jsem drobný úředník a vegetarián, a nebo „masožravý“ dřevorubec vážící 150kg???). Oba Vámi dotazované plynové systémy (Lovato Easy Fast Smart, i BRC Sequent24MY11) budou ve Vašem voze bezproblémově funkční, jejich výrobci jsou renomované italské firmy. Pro výběr a tudíž doporučení jednoho z nich bych chtěl vědět více – kolik km jezdíte ročně, bude se jednat o městské a příměstské popojíždění pouze s řidičem či naopak pouze o dálkové dálniční jízdy s téměř přetíženým vozem atd. Můžete se na nás obrátit i telefonicky na čísle příjmu zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička
dobrý den
mam dacii logan mcv 1,6. chci do ní namontovat plyn a mám dvě otázky:1.lovato nebo brc. 2.je u dacie zapotřebí aditivace ventilů. díky dalibor
Dobrý den pane Pomykáček,
Pro Hyundai IX20 s motorem 1,6 92kW bych doporučil systém sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG BRC Sequent 24 s přístřikem benzinu VSR.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Milane,
Plnění tlakových nádob plyny (tak se úředně označuje tankování LPG) může provádět pouze odborně způsobilá a proškolená osoba. Pokud si tedy chcete tankovat sám, domluvte se s provozovatelem Vaší čerpací stanice (ne každý provozovatel čerpací stanice to umožňuje...), absolvujete předepsané školení, budete poučen o místním provozním řádu, ochraně zdraví a bezpečnosti při práci, atd. atd. atd. Ale také je možné, že to bude méně formální, nikdo se nebude na nic ptát, nic chtít, a Vy si budete tankovat sám.
S pozdravem Ivan Vodička
koupij jsem Hyundai ix20 auto je v záruce , můžete mě říci zda je možné namontovat LPG v případě že ano doporučit systém ,jedná se o motor 1,6/92kW děkuji <a href="mailto:pojis [zavinac] seznam.cz">pojis [zavinac] seznam.cz</a> j
Jirka