Seznam příspěvků

Michal 14.01.2013 09:00

Dobrý den,
rád bych se zeptal na vhodnost přestavby do vozu Škoda Fabia 1,4i 16V 55kw?Jaká by byla cena?Děkuji

Hyundai 13.01.2013 12:07

Dobrý den,rád bych se zeptal zda je potřeba ochranu velntilových sedel do Hyundai i30cw 1,4 80kw.. Diky za odpověd

pavel ostrizek zlin/praha 11.01.2013 23:27

Dobry den,
hledam firmu kera mi udela kvalitne montaz do Focusu ST 2,5T. U vas na webu je videt ze jste jej uz delali. Cenu jsem nasel v ceniku ale, mam jeste jednu otazku, co je to za vychytavku dat do 5tivalcoveho motoru vstrikovac jen na 4 valce. Mate s tim nejake specialni zkusenosti? nerad bych aby mi to pak odrovnalo motor. To je potom cena za 4 valec?

Landrgott Václav 10.01.2013 17:31

Dobrý den,
mám Dacia Sandero 1.6 a zajímá mně jaký systém LPG zvolit a jaká by byla cena.
Děkuji za vyřízení.

David 09.01.2013 22:44

Dobrý den,
máme Ford Galaxy 2.3, 107 kW, 2. generace, LPG Stag 4, vstřikovače Valtek, toroidní nádrž, přimazávání FlashLube. Na LPG najeto 25 000 km bez větších problémů. V poslední době se stává, že při přepnutí na plyn dojde k citelnému zaškubání auta (pokud je motor ve vyšších otáčkách), pokud jsou nižší, motor i "chcípne" za jízdy :-( . Po zahřátí na 80 - 90C je vše v pořádku. Teplota přepnutí na LPG je nyní 40C. Myslíte si, že je možná oprava v průběhu 1 dne? Jezdím nepravidelně pracovně do Prahy.
Děkuji a přeji pěkný den

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 09.01.2013 13:48

Dobrý den Dalibore,
Pro přestavbu Dacie Logan 1,6 jednoznačně doporučím aditivaci ventilů /ať již přípravky FlashLube či VAP Saver, a nebo nastavením přívstřiku benzinu ve vyšších zátěžích). Ohledně doporučení LPG systému je to bez dalších podrobností obtížnější (obdobně jako doporučení co si dát k obědu – jsem drobný úředník a vegetarián, a nebo „masožravý“ dřevorubec vážící 150kg???). Oba Vámi dotazované plynové systémy (Lovato Easy Fast Smart, i BRC Sequent24MY11) budou ve Vašem voze bezproblémově funkční, jejich výrobci jsou renomované italské firmy. Pro výběr a tudíž doporučení jednoho z nich bych chtěl vědět více – kolik km jezdíte ročně, bude se jednat o městské a příměstské popojíždění pouze s řidičem či naopak pouze o dálkové dálniční jízdy s téměř přetíženým vozem atd. Můžete se na nás obrátit i telefonicky na čísle příjmu zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička

dalibor 09.01.2013 11:12

dobrý den
mam dacii logan mcv 1,6. chci do ní namontovat plyn a mám dvě otázky:1.lovato nebo brc. 2.je u dacie zapotřebí aditivace ventilů. díky dalibor

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 07.01.2013 10:00

Dobrý den pane Pomykáček,
Pro Hyundai IX20 s motorem 1,6 92kW bych doporučil systém sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG BRC Sequent 24 s přístřikem benzinu VSR.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 07.01.2013 10:00

Dobrý den Milane,
Plnění tlakových nádob plyny (tak se úředně označuje tankování LPG) může provádět pouze odborně způsobilá a proškolená osoba. Pokud si tedy chcete tankovat sám, domluvte se s provozovatelem Vaší čerpací stanice (ne každý provozovatel čerpací stanice to umožňuje...), absolvujete předepsané školení, budete poučen o místním provozním řádu, ochraně zdraví a bezpečnosti při práci, atd. atd. atd. Ale také je možné, že to bude méně formální, nikdo se nebude na nic ptát, nic chtít, a Vy si budete tankovat sám.
S pozdravem Ivan Vodička

Pomykáček Jiří 05.01.2013 18:29

koupij jsem Hyundai ix20 auto je v záruce , můžete mě říci zda je možné namontovat LPG v případě že ano doporučit systém ,jedná se o motor 1,6/92kW děkuji <a href="mailto:pojis [zavinac] seznam.cz">pojis [zavinac] seznam.cz</a> j
Jirka