Dobrý den pane Vančura,
k Vašemu příspěvku "461 60 " nevím co bych dodal...:-D
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Černý,
Vaši Octavii můžeme přestavět se systémem AC Stag 4 Plus, a nebo BRC Seq24. Systém BRC upřednostňujeme pro jeho kvality pro novější vozy a nebo vozy s větším kilometrickým proběhem. Zátěž motorového oleje je při provozu na LPG jiná, obecně se dá říci že menší. Ale to určitě neznamená, že bych souhlasil s názorem, že při provozu na LPG se může prodloužit interval výměny. Intervaly výměn bych doporučil zachovat - dlouhodobě jsem přesvědčen, že na motorovém oleji se šetřit nemá.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Jiří,
u těchto vozů jsme se nesetkali s problémy ventilů, nicméně motor Opel Vectra Z18XEL (81kW) patří mezi "podezřelé" motory. Montáž aditivace Flashlube je zcela nezávislá na LPG pohonu, dá se tedy doplnit k jakémukoli plynovému systému.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Salapa,
každá nádrž LPG se plní maximálně na cca 80% své kapacity, takže do 60litrové nádrže natankujete cca 48 litrů plynu.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
je možné udělat přestavbu na lpg z auta do auta na splátky? Lpg systém mám montovaný u vás, ale byl jsem bohužel sestřelen ze silnice a tak si říkám, že když už jsem dal 30t kč za přestavbu, že by bylo dobré to montovat do nového/starého auta :) leč v důsledku stěhování a dalších výdajů nebudu schopen vydat větší částku jednorázově. Případně druhý dotaz. Kolik taková přestavba s auta do auta stojí? Podle faktrury za montáž mi vyšla částka cca.8-9t kč ? Veškeré potřebné díly bych dovezl v kufru, předpokládám, že veškere vedení by se dávalo nové, takže bych prosil na mail ( <a href="mailto:janovskyo [zavinac] seznam.cz">janovskyo [zavinac] seznam.cz</a> ) seznam všeho co je třeba vymontovat. Reduktor, nádrž, vstřikovače, řídící jednotka a ukazatel stavu paliva, chybí něco ? děkuji za odpověd
dobry den, chci se zetpat zda lze predelat citroen berlingo 1.6VTi na lpg ?! a jaka je zhruba cena ???
Dobrý den pane Vodičko,
mám Octavii II hatchback, 1,6 75kw, rok 2005, najeto 90.000 km. Chtěl bych se Vás zeptat, který z Vámi nabízených LPG byste mi doporučil a jaké jsou mezi nimi rozdíly. Nechci zbytečně utrácet, ale na druhou stranu si z kvalitu rád připlatím. Dále bych se rád zeptal, zda provoz na LPG méně zatěžuje motorový olej?
Předem mockrát díky za Vaší odpověď
Martin Černý
Dobrý den,
v současné době vlastním 3 auta a to opel vectra 2006 1,8 BRC,
hyundai H1 2,4 dodávka 2006 OMVL a felicia combi 1,3 1999 LOVTEC. Jak čtu tuto diskusi, začínám mít obavu zdali přeci jenom nenamontovat přimazávání ventilů. Všechny auta jezdí tak 60 město a 40 dálnice.Felicia a H1 jako služební méně až středně zatěžované.
Prosím Vás o posouzení a pokud ano, jestli umíte do systémů OMVL a LOVTEC které nemontujete a jaká je zhruba cena.
moc děkuji Jiří H.
Dobry den,chci se zeptat kdyz nadrz na lpg ma 60 litru kolik se do ni vejde LPG pri tankovani.Dekuji s pozdravem s.salapa