Seznam příspěvků

Antonín 20.02.2012 21:27

Dobrý den, mám Subaru Tribeca 3,0 r. v. 2010, jezdí ročně 50000km výhradně po německých dálnicích nadoraz, co to dá, kolik yjde přestavba a vyplatí se mi ?

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 20.02.2012 17:42

Dobrý den pane Vydra,
přestavby těchto motorů bývají bezproblémové, používáme systémy sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG. Počítejte s nárůstem spotřeby o cca 1-2 litry oproti spotřebě při provozu na benzin, výkon zůstává téměř beze změn. Provedení přestaveb si můžete prohlédnout v naší fotogalerii zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/VOLKSWAGEN/3189.html">neptun-harfa.cz/VOLK&hellip;</a> , a naše ceny přestaveb v ceníku zde: <a href="http://neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG/3143.html">neptun-harfa.cz/Ceni&hellip;</a> . Na Vaši el. adresu Vám posílám podrobnější nabídku.
S pozdravem Ivan Vodička

Paull 20.02.2012 15:43

Děkuji panu Vodičkovi za rady tady na foru i při osobní návštěvě v servisu.S pozdravem Paull

Vydra, (v.vydra@email.cz) 20.02.2012 13:01

Dobrý den, můžete mi doporučit přestavbu VW Golf Plus 1,4 59 KW, rv, 2007, najeto 55000 km, prům. spotřeba 7,5 l benzinu. Co asi mohu očekávat?
Děkuji, Vydra

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 20.02.2012 09:28

Dobrý den Tome a Paulle,
Ano, i závada plynové řídící jednotky by se mohla projevovat občasným zhasínáním přepínače. Ale takových příčin bychom mohli vyjmenovat nekonečně mnoho, proto jsem doporučoval servis a zjištění skutečné příčiny. Pokud bylo vozidlo montováno u nás ( a nebo byste u nás chtěl opravu realizovat - netuším odkud jste, zda je systém v záruce, a nebo přestavba stará několik let...), doporučuji tel. kontakt na příjem zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička

Tom 17.02.2012 19:15

Měl jsem podobný problém a ve výsledku byla vadná řídící jednotka plynu.

Paull 17.02.2012 18:59

Dobrý den pane Vodička
Taky jsem doufal ve Vaší radu uvolněné kontakty na akumulátoru,ale nikoliv.Autem jsem jel na benzin 20 km nic a pak po 1 hod přestávce se začaly zase dít věci krátkou dobu jelo auto na plyn a po chvilce zhasnul přepínač jako když vypnu klíčky pak trochu blikání a opět mrtvola.Už nevím .Děkuji za radu zbývá asi servis Paull

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 17.02.2012 08:57

Dobrý den pane Paull,
doufal jsem, že napíšete že Vám někdo měnil baterku, protože jste v mrazech nemohl nastartovat, a přitom špatně dotáhl ty kontakty napájení LPG systému. Bohužel jsem se do závady "nestrefil" - takže asi skutečně servis.
Přeji rychlou opravu, s pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 17.02.2012 08:52

Dobrý den pane Porcal,
v naprosté většině případů provádíme zapojení vyhřívání reduktoru do série s topením. Všechna voda pak musí procházet jak reduktorem, tak i radiátorem topení. Zapojení paralelně (prostřednictvím "T" spojek) používáme pouze u vozů, které mají v okruhu topení ventil (při sériovám zapojení by zde v létě nebyl reduktor vyhříván, a zamrzl by). Pokud byste raději u Vašeho vozu zapojení paralelní, je to možné. Pro domluvení termínu úpravy kontaktujte příjem zakázek na tel. 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička

Anonym 16.02.2012 20:33

Dobrý den pane Vodička
Děkuji za radu pokusím se i když to vidím spíše na odborníka,upřimne moc se v technických věcech tedy myslím auta a konkrétně plyn moc nevyznám asi jste to poznal z formulace dotazu.Děkuji a přeji hezký den Paull