Dobrý den,co může být příčinou přepínání z LPG na BA 95 při plné nádrži?Děkuji
Dobrý den,je možné u Vás zakoupit palivové filtry jak plynné,tak kapalné fáze.Děkuji
Dobrý den
Prosím o sdělení zkušeností s pohonem LPG u nissan murano 3,5 v6. Slyšel jsem, že se mohou vyskytovat problémy hlavou, ventily,katalizátorem, atd.
Dobry den chtel bych se zeptat jestli jde vypnout plyn u nadrze.Dekuji za odpoved
Dobrý den,
mám namontován přímaz VAP SAVER, je možno doplňovat i Flash Lube, nebo je toto nemožné.
Díky
Dobrý deň,
Ďakujem za odpoveď. Pekný deň prajem
Dobrý den Petře,
U Focusů bych se přimlouval za častější kontrolu ventilových vůlí - zejména pokud jezdíte pravidelně delší trasy např. po dálnici.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Dalibore,
motor A14NET (LUJ) o výkonu 103kW je podle informací technika Opel také vybaven přímým vstřikováním paliva do spalovacího prostru (u koncernu VW označován jako TSI). Sada pro přestavbu tohoto motoru zatím není vyvinuta, proto Vám přestavbu neprovedeme.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý deň, vlastním Ford Focus kombi 1,6 74kw,2009,50000km je potrebné pri používaní tohoto vozidla kontrola vôle ventilov častejšie ako predpisuje výrobca motora? (Mám BRC s FL)
Dobrý den,zvažuji koupi nového vozu Opel Astra Sports Tourer 1.4T 103kw/140k,chtěl bych u tohoto vozu provest přestavbu na LPG.Je to u tohoto vozu bez problemu možne?Popřipadě zdali je vhodne namontovat Flash lube.A jakou značku systemu by jste doporučil,ja praferuji hlavně spolehlivost systemu.Děkuji za připadnou odpověd