Seznam příspěvků

RECAP

Pavel D. 18.05.2013 20:26

Mockrát děkuji za ochotu, revizní sadu jsem si včera u Vás vyzvedl a i mě překvapila cena, nižší než kdekoliv jinde v eshopu na internetu :-).

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 16.05.2013 15:08

Dobrý den pane Černý,
V ČR se používá plnění „italského typu“ – takže v Itálii byste s tankováním neměl mít problém. V Rakousku jsem tankoval kdysi pouze jednou, a měli také tankovací pistoli „italského“ typu, takže by to měla být pravda.
S pozdravem Ivan Vodička

Dobrý den Pavlo,
Kompresor klimatizace běžně spíná a opět rozepíná podle tlaku chladiva v klimatizačním systému. Toto spínání může být poznat i za jízdy, zkuste porovnat s projevem při jízdě na benzin – projev ve stejné zátěži motoru by měl být srovnatelný. Shodou okolností jsem dnes jel krátkou kontrolní jízdu s Renaultem Fluence 1,6 a Vámi popsaný projev spínání klimatizace je skutečně znatelný, zejména v nízkých otáčkách. Pokud máte při akceleraci „díru za plynem“, doporučuji kontrolu nastavení LPG systému.
S pozdravem Ivan Vodička

Dobrý den Rosci,
Pochopil jsem, že chyba se ukládá v paměti BA jednotky. Budu se opakovat, ale podstatné je, jaká chyba se do paměti BA jednotky ukládá, a zda ve Vaší Ibize máte plynové zařízení, které máme v nabídce. Zavolejte typ LPG systému, a event. se domluvíme na nějaké kontrole.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 16.05.2013 15:07

Dobrý den Pavle,
Revizní sady vstřikovačů Valtec 30 máme běžně skladem. Pro event. objednání ND či informace o cenách můžete kontaktovat sklad na čísle 266 035 620.
S pozdravem Ivan Vodička

Martin Černý 16.05.2013 10:01

Dobrý den,

v červnu se chystáme na dovolenou do Itálie a tak bych se Vás rád zeptal, zda je v Rakousku a Itálii potřeba mít redukci k tankování LPG? Podle mapy na Vašem webu by měla být tankovací pistole stejná jako u nás, ale rád bych měl jistotu. díky předem za odpověď

Pavla 16.05.2013 08:21

Dobrý den, prosím o radu. Zakoupili jsme nový Renault Fluence 1,6 v LPG. V současné době máme najeto 5000 km. S LPG jsme nadmíru spokojeni. Bohužel však při zapnuté klimatizaci autu klesne výkon natolik, že se klimatizace v průběhu jízdy sepíná a vypíná, vozidlo má malou akceleraci a při sešlápnutí na plyn je tam díra. Předem děkuji za pomoc

Rosci 15.05.2013 21:25

Dobrý den Pane Vodička
Zařízeni je montované před měsícem a chybu nevypisuje jednotka LPG ale řídicí jednotka automobilu.Dnes jsem byl na kontrole v servisu kde mi LPG montovaly a vše je v pořádku ale jednotka automobilu má jiný názor:-) .

Pavel D. 15.05.2013 21:10

Děkuji, je opravná sada k zakoupení u Vás a za jakou cenu (6ks vstřiků)?

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 15.05.2013 14:25

Dobrý den Pavle,
jedná se o vstřikovače Valtec typ 30. U tohoto vstřikovače doporučujeme repasi po cca 30.000 km. Tyto vstřikovače se dají poměrně jednoduše rozebrat, vyčistit, vyměnit pohyblivé díly, seřídit a vrátit do vozu. Následně upravit parametry nastavení LPG jednotky. Pokud Vám tedy plynový pohon zlobí, kontaktujte tel. náš příjem zakázek, domluvíme se na termínu opravy.
S pozdravem Ivan Vodička