Seznam příspěvků

RECAP

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 21.04.2014 09:12

Dobrý den pane Barták,
Díky za podporu mého přesvědčení, že Valve Protector je kvalitní doplněk mnoha současných přestaveb.
Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 21.04.2014 09:12

Dobrý den Valve Protector, snažíme se zákazníkům nabízet nejen kvalitní služby ale i správné a srozumitelně podané informace. V tomto foru to mám na starosti já. Takže děkuji za Váš zájem i slova uznání a budu je tlumočit i mým kolegům.
Ivan Vodička

V.Dum 20.04.2014 21:38

Dobry vecer jde provoz lpg na BMW 5 e60 r.2008 140kw prime vstrikovani se zarukou.Dekuji za odpoved V. Dum

AutoGas Barták 19.04.2014 07:45

Naváži ještě na diskusi o Elektronic Valve Protector-naše firma tento systém zájemcům montuje k systému BRC již přes rok,první kus pro zkoušky máme ve vlastním vozidle Volvo,funguje k naprosté spokojenosti i zákazníkům, žádné problémy se vstřikovači,výhodou je přesné dávkování,ve výkonu více, ve volnoběhu minimum,auta s tímto systémem nemají problém-bohužel jako většina firem suplujeme dvýrobce a dovozce zařízení,tyto zkoušky o ověřování by měli dělat oni, aby se předcházelo případným vznikajícím problémům,nakonec jakýkoliv problém se promítne na bedra montážní firmy.

PRO pana Ivana Vodičku 18.04.2014 21:18

Děkuji moc za odpověď na otázku Electronic Valve Protector ... Vážím si Vašeho přehledu (tuto diskuzi sleduji již déle)

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 18.04.2014 15:08

Dobrý den pane Trubač,
Ve středu 23.4. budu v práci. Probereme Vaše požadavky k přestavbě, pokusím se Vám vysvětlit přednosti event. i nevýhody různých variant provedení a vybereme to, co Vám a Vaší Boře bude nejlépe vyhovovat. Také Vás poprosím, jestli můžete vytisknout hlášku o nedoručení e-mailu, předal bych to „ajťákovi“ aby se podíval, proč mi občas nechodí pošta. Děkuji a přeji Vám i ostatním čtenářům našeho fora pokojné Velikonoční svátky.
S pozdravem Ivan Vodička

info 18.04.2014 12:44

Dobry den p. Vodicka,jsem objednany na prestavbu lpg 23.4.2014 kolem 8:00 hodiny. Muzete mi prosim potvrdit ze budete v praci? Chci s vami jeste probrat nejake tech. veci kolem lpg a vhodny vyber lpg v ramci spolehlivosti a cen servisu pro w Bora 2,3i v5 125kw, rok vyr. 2004. nez vam auto predam k prestavbe. Kolega vas mi sice rikal ze tam budete pri objednavce ale zadam jeste potvrzeni od vas. Dekuji s pozdravem Rostislav Trubac. Ps:posilal sem vam to na e-mail ale bohuzel se mi to vratilo,ze nebylo doruceno. Proto se ptam zde.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 18.04.2014 08:29

Dobrý den „Electronic Valve Protector“,
Upřímně, dávkovat cokoli před vstřikovače LPG se mi stejně jako Vám zdálo podezřelé. Ale např. minulý rok jsem viděl během školení v Itálii u jednoho z výrobců v jednom voze aditivaci před lištu s určitým typem vstřikovačů – a podle stavu vypadala, že tam už nějakou delší dobu jezdí. Také se u nás na servis objevilo několik LPG vozů montovaných v Německu s určitými LPG systémy. Měly právě tuto aditivaci před lištu LPG. Podle dokladů či údaje v ŘJ LPG měly na LPG najeto mnoho desítek tisíc km a podle pohledu byly LPG vstřikovače původní. Takže minimálně u těchto vstřikovačů bych tvrdil, že to funguje bez problémů. Otázka, zda bych si dal tuto sadu osobně do auta je legitimní. Dal. Ale jak uvádíme i ve stati O nás – viz zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/O-nas/3154.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> , fungují naše vozy jako „pokusní králíci“. Tuto aditivaci máme nyní na zkoušku v naší Octavii právě v provedení dávkování před lištu (jak jsem uváděl v minulém příspěvku). Ne, že by Octavia potřebovala aditivaci, ale chceme ověřit funkčnost nejen soupravy Electronic Valve Protector, ale i její kombinace s novými vstřikovači systému Zavoli. Až po tom, co budeme mít určité relevantní výsledky zařadíme nové systémy do naší nabídky (a nebo také nezařadíme…).
S pozdravem Ivan Vodička

Elektronic Valve Protector 17.04.2014 22:16

Děkuji moc za kvalifikovanou odpověď - jenom ještě jedna otázka a to se jedná o tlakovou soupravu. Neměl by jste strach že aditivum bude ucpávat nebo jinak ničit vstřikovače? Dal by jste si tuto sadu osobně do vozidla s LPG? :-)

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 17.04.2014 15:31

Dobrý den tazateli č. 1939,
Electronic Valve Protector znám. Vyrábí se v několika různých variantách jak podtlakových tak i s tlakovým čerpadlem. Jedna z verzí (jak správně uvádíte) umožňuje dávkovat aditivum před vstřikovače LPG. Tento systém testujeme v jednom z našich vozů (viz naše fotogalerie zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Octavia-II/3867.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> ). Systémy Electronic Valve protector umožňují použít externí aditivaci ventilů i u těch motorů, kde nelze použít běžné podtlakové dávkovací sady. Jedná se o motory turbo včetně přímovstřikových, a nebo motory s technologií Valvetronic – ty jsou poměrně často používány např. v motorech koncernu PSA. Také se dá tato sada použít u běžných motorů, kde nabízí podstatně větší uživatelský komfotr pro zákazníka – odpadá neustálá kontrola správného dávkování. O dávkování se stará programovatelná řídící jednotka. U verzí s tlakovým čerpadlem dochází k dávkování aditiva i v režimech plného výkonu (na rozdíl od podtlakových dávkovačů). To jsou hlavní výhody dotazovaného systému. Sady s tlakovým čerpadlem již máme skladem jak s dávkováním před lištu LPG vstřikovačů, tak i do centrální komory sacího potrubí. Nevýhodou těchto systémů je vyšší pořizovací cena. Protože dnes nejsem v práci, konkrétní cenové rozpětí Vám neumím zjistit. V případě zájmu mne můžete např. zítra kontaktovat mejlem nebo telefonicky, probrali bychom podrobnosti eventuelního použití ve Vašem konkrétním voze. Ve chvíli, kdy zařadíme tyto výrobky do naší nabídky, budou pochopitelně i s cenou uvedeny na našich stránkách.
S pozdravem Ivan Vodička