Dobrý den Františku,
Záruka je Váš vztah s prodejcem, my ji s přestavbou nepřebíráme. Proto by bylo vhodné probrat eventuelní omezení záruky po přestavbě na LPG s Vaším prodejcem. Někteří prodejci s tím problém nemají (dokonce i nabízejí přestavby na LPG), jiní naopak.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Vodička a pane Paulo
Chyba se objevuje nepravidelně bez ohledu na teplotě motoru a ujetých kylometrech.Jednotku jsem dvakrát přehrával a i měnil z jiného fungujíciho vozu s totožným agregátem. Ale moc děkuji za radu v hledání příčiny... vůz má namontován plašič kun a tak další postup bude vyštípaní jej.
Moc děkuji za ochotu a rady
s pozdravem
ak si dam do novej oktavie 1.6 namontovat LPG skonci mi zaruka na motor? pripadne ako sa bude ktomu stavat zarucny servis ak si ho dam pri pripadnej poruche na motore? moj znami ma problem ze musa mu straca olej a nechcu mu uznat zaruku lebo je tam lpg..a vraj je to dovod opotrebenia motora ,to jedine ma odradza
Zdravím Paule,
vím, že Ti dlužím odpověď, omlouvám se ale nestíhám. Takže vydrž, určitě se k popisovaným problémům vyjádřím.
Ivan Vodička
Dobrý den pane Budka,
pokud jste vyměnil všechny LPG komponenty (vstřikovače, cívky, čidla) i kompletní kabeláž a problém je stále stejný, zbývá pouze jednotka, či její software. Také jsme se v minulosti setkali s elektromagnetickým rušením (tuším od neoriginálnách xenonů), bylo to u jiného LPG systému, ale problém byl paradoxně v autě jako takovém. Takže přeji pevné nervy v dalším hledání. Bližší podrobnosti ev. můžeme probrat telefonicky na čísle našeho příjmu zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička
S pozdravem Ivan Vodička.
Nemáte v autě jednotku SQ24 MY10 (černá s písmeny FSS(asi)?
Jak četně se objevuje tato chyba? Mám rovněž jedno auto s touto chybou. Zatím bádám.
Dobrý den,
s prosbou zda by bylo možné se poptat jestli nemáte nějakou zkušenost s chybou p1173 u BRC SQ24 (napájecí napětí výkonných mechanismu). Po kompletní výměně všech dílů včetně el.instalece se dostávám do bodu zoufalství.
Děkuji
S pozdravem
Dobrý den pane Ďuriček,
Podle naší zkušenosti nemají koncernové motory 1,6 problém s ventilovými sedly. Pokud jezdíte převážně po dálnici a chcete mít klid že jste pro své vozidlo udělal maximum, můžete nechat domontovat aditivaci ventilů (např. VAP Saver či FlashLube).
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den tazateli Z.M.,
Bohužel jsem nenašel svíčky Denso pro Váš motor. Pokud byste chtěl preventivní servis reduktoru, doporučil bych patrně jeho celkovou výměnu, ale nevím o jakém zařízení se bavíme … V případě zájmu doporučuji tel. kontakt na náš příjem zakázek 777 30 50 80 (pochopitelně i doklady od LPG, abyste nám mohl říci typ Vašeho plynového zařízení).
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den som zo Slovenska a chcel by som poradit kupil som octaviu 1 rok vyroby 2009 kod motora BFQ 1.6mpi 75kW namontovany system lpg ZENIT PRO OBD ci je potrebne namontovat primazavanie ventylov jazdim prevažne dialnice. Ďakujem za odpoved. Miroslav Ďuriček