Seznam příspěvků

Marek 18.12.2014 11:35

Dobrý den, mám dotaz umístění nádrže na MB GL 550 (rv2009), zda je možné na tomto voze ji umístit i jinam než dát obrovský válec do kufru - viz vaše fotodokumentace. Tedy např. toroid ze spodu vozu? Ale aby měl aspoň 70-80l?? A zda byste to dokázali udělat? Děkuji moc za odpověď.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 17.12.2014 11:29

Dobrý den Jirko,
systém Eurogas nemáme v nabídce, a proto Vám jeho servis nenabídneme. Podle Vašeho popisu můžete zkusit zkontrolovat napájení (pojistku) a ukostření.
S pozdravem Ivan Vodička

Jirka 16.12.2014 16:55

dobrý den mám renault laguna 1.6 16v na lpg řídící jednotka plynu je eurogas auto na lpg vubec nejede,respektive nepřepne se a signální dioda bliká tak slabě že je vidět pouze v noci,servisujete tento systém?

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 12.12.2014 17:31

Dobrý den pane Kačmařík,
dnes již nejsem v práci, proto nemám k dispozici konkrétní historii daného vozu. V pondělí ji zkusím dohledat, také se můžete připomenout na můj mejl, když uvedete Vaše tel. číslo, zavolám a problematiku přestaveb můžeme probrat telefonicky.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 12.12.2014 17:28

Dobrý den Honzo,
do Felicií 1,3 se v naprosté většině montují systémy s centrálním směšovačem. Ty nejsou vybaveny filtrem plynné fáze LPG. Pokud je to ve Vašem případě jinak, napište mi na moji adresu zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Kontakty/3169.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> SPZ Vašeho vozu. V pondělí budu v práci, podívám se do databáze a odpovím.
S pozdravem Ivan Vodička

Petr Kačmařík 12.12.2014 17:15

Vážený pane Vodičko,
velice mne zaujalo Vaše diskuzní fórum včetně Vašich sofistikovaných odpovědí. Uvažuji o přestavbě prakticky identického Chevy - <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cruse/3450.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> a můj dotaz zní, jaké poruchy, závady či úskalí evidujete u tohoto vozu s LPG? Láká mne přestavba pro úsporu, kterou LPG nabízí. Komplikace s tím spojené po přestavbě je ovšem druhá strana mince, kterou bych nerad opomněl. Jakou přestavbu by jste mi případně doporučil za předpokladu, kdy je vůz určený pro denní dojezd do práce - 2x20km a víkendové jízdy cca 150km? Jde o čerstvě koupený zánovní vůz r.v.2012 s 65tkm.
Předem Vám velice děkuji za upřímnou odpověď a přeji Vám hezký zbytek dne.
S pozdravem, Kačmařík

Honza 12.12.2014 15:32

Dobrý den, prosím o radu, jaký koupit filtr plynné fáze LPG pro systém BRC u motoru Felicia 1.3 MPI (montováno u vás asi před třemi lety). Díky

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 10.12.2014 11:22

Dobrý den pane Lumik,
Patrně máte sekvenční vstřikování plynné fáze LPG značky AC Stag, Lovato, Tartarini atd. Plynový systém pískáním po vypnutí motoru signalizuje interval servisu. Ten se potvrzuje v ovládacím programu LPG jednotky. Kontaktujte Vaši montážní firmu a domluvte se s nimi na provedení servisu, event. pouze potvrzení servisního intervalu v SW.
S pozdravem Ivan Vodička

lumik 10.12.2014 07:56

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Po vypnutí motoru mi začalo něco pískat, je to to podobné jako když mi dojde plyn. Vozidlo Daewoo Nubira 1,6. Děkuji.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 04.12.2014 11:12

Dobrý den Petře,
Toto jsou jedny z nejběžnějších a nejčastěji přestavovaných motorů na LPG. Problémy s provozem u těchto motorů nejsou. Cena je odvislá od použitého systému, přesný typ bychom Vám doporučili při zadání zakázky podle stáří typu motoru, provozních podmínkách a Vašich požadavcích. Pro představu si můžete v ceníku zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG--/3143.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> prohlédnout rozpětí cen přestaveb – pro Vás kolonka 4-válcové motory.
S pozdravem Ivan Vodička