Dobrý den, zničeho nic mne přestalo jet na LPG. Natankoval jsem,odjel a zničehonic se to vyplo a nic. Odstavil jsem přes noc auto a ráno to chvíli jelo na LPG a pak zase se to vyplo. Prosím o radu..Děkuji
Dobrý den pane Fusek,
Omlouvám se, ale podle Vašeho popisu jsem schopen dát jedinou radu. Vozidlo si musí prohlédnout odborník na Váš LPG systém, zjistit příčinu, a tu odstranit.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, pane Vodičko,
děkuji za informace. Ozvu se Vám po telefonu a domluvili bychom se tedy na revizi a případném dalším postupu ohledně nádrže. Pěkný den a jsem s pozdravem.
Miroslav Řehák
Dobrý den, zničeho nic mne přestalo jet na LPG. Natankoval jsem,odjel a zničehonic se to vyplo a nic. Odstavil jsem přes noc auto a ráno to chvíli jelo na LPG a pak zase se to vyplo. Prosím o radu..Děkuji
Dobrý den pane Řehák,
Systémy Teleflex GFI nemáme v nabídce. S řídící jednotkou LPG se nespojíme, ani nebudeme mít ND. Proto Vám nenabídneme servis, opravy či údržbu. Revize LPG systému je vpodstatě kontrola těsnosti a mechanického stavu – to Vám zkontrolovat můžeme. Ohledně nádrže bychom se domluvili po prohlídce skutečně použitých komponentů.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
rád bych Vás poprosil o radu. Koupil jsem ojetý Subaru Outback (2010) z DE s originální vestavbou od firmy Telefax GFI. Mohu k Vám přijet na kontrolu/revizi systému, aby se ujistil, že je v pořádku před tím, než začnu LPG využívat? Současně vzhledem k tomu, že bude končit životnost nádrže, chtěl bych se zeptat, zda je možné ji u Vás vyměnit a jaké další součásti systému LPG se budou při výměně nádrže měnit?
Děkuji za Váš čas, s pozdravem Miroslav Řehák
Dobrý den pane Eibensteiner,
Přestavby přímovstřikových motorů mají svoje specifika. U motoru 3,6 FSI 191kW CDVA používal výrobce vozu několik různých specifikací řidícího programu dávkování paliva v benzinové ŘJ. Tyto rozdíly jsou podstatné pro možnosti a funkci tohoto motoru na LPG. V minulosti jsme přestavovali několik kusů této motorizace. Zdánlivě se jednalo o identické motory s identickou ŘJ, ale s rozdílnými řídícími signály. Každý z těchto motorů nakonec pracoval s odlišným firmwarem i řidícím LPG programem – po individuálních úpravách ve spolupráci s výrobcem LPG systému. Vzhledem ke komplikacím, které jsme s těmito motory měli, jejich další přestavby nenabízíme.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den pane Solar,
Jsem rád, že problémy které jste popisoval v dotazu 4367, se nám podařilo odstranit. Také děkuji za Vaši veřejnou pochvalu práce naší firmy, velmi si jí vážíme.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Petře,
Pro přestavbu Vaší Mitsubishi ASX bychom mohli použít některý ze systémů sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG. Z naší nabídky bych asi vybíral mezi systémy BRC Seq32 a nebo jednou z verzí systému AC Stag Q-Box. Pro provoz tohoto modelu na LPG bych doporučil ještě nějaký ze způsobů dodatečné aditivace ventilů (podrobnosti máme uvedeny zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Ochrana-ventilovych-sedel/3467.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> ). Podle Vašich nároků, očekávání, ale i provozních podmínek a předpokládaného ročního nájezdu bych Vám doporučil konkrétní způsob provedení přestavby včetně způsobu aditivace ventilů. Provedení přestavby tohoto vozu tak jak jsme jej v minulosti přestavovali si můžete prohlédnout v naší fotogalerii např. zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/ASX/4091.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> .
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den. Zvažuji přestavět Superb 3.6 Fsi na LPG. Jedná se o rok výroby 2011, najeto 130 tis. Hodně lidi je názoru, že motor 3.6 fsi není na prestavbu vhodný. Mate Prosím zkušenosti s tímto motorem na LPG? Připadne na co si dát pozor. Dekuji