Dobrý den ještě jednou tazateli 4295,
Jestli jsou všechny komponenty původní, 9 let v provozu, může být problém spíš v mechanice některého LPG komponentu než v elektroinstalaci. Doporučoval bych kontrolu funkce jednotlivých komponentů a následně ev. opravy.
S pozdravem Ivan Vodička
Děje se to už od doby co jsem auto koupil. Když déle stojím tak je to horší ale hned po vypnutí motoru se to děje také. LPG bylo montováno v roce 2011 u vás. O ultrazvukovém vyčistění jsem již přemýšlel také ale chci zjistit jestli to má vůbec smysl.
Dobrý den tazateli 4295,
Podle Vašeho popisu se může skutečně jednat například o to, že propouští některý palivový vstřikovač. Další možností je netěsný reduktor LPG, nebo problém v elektroinstalaci a zapojení LPG systému. BRC vstřikovače jsou nerozebíratelné, daly by se pouze vyčistit v ultrazvukové lázni nebo proplachem. Děje se tak od nějaké konkrétní doby, servisního zásahu na voze? Nebo se projevy začaly postupně zhoršovat? Je to horší když startujete ihned po vypnutí motoru nebo po delší době stání? Jak stará je el. Instalace, vstřikovače, reduktor? Pro eventuelní zjištění příčiny a opravu můžete kontaktovat náš příjem zakázek nejlépe telefonicky na čísle 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, Audi A6 2.7 Biturbo, BRC. Při chcípnutí motoru na plyn trvá než znova nastartuje. Je možné, že třeba vstřikovače propouští plyn do sání, když nemá? Je to na repas vstřikovačů nebo by mohl být problém někde jinde?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den Jane,
Odpověď na Váš dotaz jsem se pokusil zformulovat do předchozího příspěvku 4292. Pokud byste chtěl podrobnější zdůvodnění, konkrétnější doporučení, zavolejte na náš příjem zakázek, kontakty máme zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Kontakty/3169.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> . Popovídáme si, a podle Vašich nároků a očekávání Vám zkusím poradit, doporučit.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
rád bych nechal přestavět na LPG Fiat 500l 1.4 95hp. Četl jsem, že je to vhodný motor na přestavbu ale netuším jaký systém je pro nej nejlepší - nejspolehlivější -a na kolik přestavba vyjde. Děkuji za odpověď
Dobrý den Jane,
Některá provedení přestavby Fiatu 500 na LPG (v jiných motorizacích) si můžete prohlédnout v naší fotogalerii zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/FIAT/3247.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> . Ohledně dohadů typu „který LPG systém je nejlepší“ jsem opatrný. Vždy se jedná o kombinaci mnoha parametrů, aspektů. Někdo jezdí s vozem sice každý den ale pouze 10km dlouhou jízdu – popojíždění v městské koloně, jiný jednou týdně 70km dlouhou jízdu po volné meziměstské silnici. Oba najedou stejný počet kilometrů, ale v naprosto odlišných provozních podmínkách. Někdo si velmi cení technických parametrů, jiný zase snadnosti a cenové dostupnosti následných servisů.
Ostatně i v jednom klasickém filmu je zobrazena vášnivá diskuze o tom, zda je kančí maso lepší s knedlíkem a se zelím, nebo se šípkovou omáčkou :-) .
Z naší nabídky bych podle Vašich preferencí (ale také podle očekávaných provozních podmínek nebo např. prostorového uspořádání motorového prostoru) volil mezi systémy AC Stag a BRC seq32. Oba systémy montujeme nepřetržitě více než 10 let, a máme s nimi výborné zkušenosti. Pokud se tedy rozhodnete, zavolejte. Popovídáme si, a podle Vašich nároků a očekávání Vám zkusím poradit, doporučit. Ceny přestaveb máme uvedeny v našem ceníku zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG--/3143.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> .
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
rád bych nechal přestavět na LPG Fiat 500l 1.4 95hp. Četl jsem, že je to vhodný motor na přestavbu ale netuším jaký systém je pro nej nejlepší - nejspolehlivější -a na kolik přestavba vyjde. Děkuji za odpověď
Dobrý den pane Černý,
Holandské systémy AG Autogas systems nemontujeme, neprovádíme opravy ani servis. Nemáme k nim servisní podklady, ND ani SW vybavení.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, mám Š Octavia II. Systém LPG je EZ SGI AG AUTOGAS SYSTEMS. Provádíte servis a revize tohoto sytému? Pokud ano, jaká je Vaše cena? Děkuji za odpověď