Seznam příspěvků

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 20.06.2016 07:54

Dobrý den Jakube H.,
Pokud nemáte Přílohu k TP, můžeme Vám vystavit alternativní doklad – Revizní zprávu. Tam popíšeme z jakých komponentů se Váš LPG systém skládá, zkontrolujeme kompletnost, těsnost a mechanický stav plynového systému a pokud neobjevíme nějaký nedostatek Revizi LPG Vám do této zprávy potvrdíme.
S pozdravem Ivan Vodička

Standa 19.06.2016 10:39

Dobry den najedu ročně 40000 a chtěl bych koupit benzinové auto nejlepe střední třídy a nechat u vás přestavět na lpg jaky auto a motor bys te doporučil co nejmladší s cenou do 400000

Jakub H. 17.06.2016 21:41

Dobrý den,
mám Škodu Octavii II 1.6 LPG od výroby , rok 2012. Byl jsem na STK a na emisích bylo požadována revize nebo příloha TP o LPG, ale nic takového jsem k vozu nedostal. Jsem druhý majitel, ale ani první nic takového neměl. Revize behem těch 4 let nebyla dělaná,jen servisy vozu v autorizovaném servisu Škoda . Chtěl jsem se zeptat, zda je možnost tuto revizi nějak dodělat, když nemám tento průkaz o revizi, abych mohl projít na STK?
Děkuji

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 14.06.2016 17:29

Dobrý den pane Rašner,
Přestavba vozu Peugeot 307 s motorem 1,6 80kW je možná. Provedení přestavby tohoto vozu na LPG se systémem BRC si můžete prohlédnout v naší fotogalerii zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/307/3402.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> , a se systémem AC Stag zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/307/3678.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> . Pro provoz tohoto vozy bych použití dodatečné ochrany ventilů doporučoval. Ceny přestavby podle jednotlivých variant použitého plynového systému máme v našem ceníku zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG--/3143.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> .
Pokud byste chtěl nějaké další podrobnosti k eventuelní přestavbě Vašeho vozu, můžete se na nás obrátit mejlem nebo telefonicky na čísle našeho příjmu zakázek 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička

Rašner 14.06.2016 12:46

Dobrý den,
je vhodný na přestavbu Peugeot 307SW 1,6 80kw (NFU) a je potřeba přimazávání? Jaká je cca cena za přestavbu?

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 14.06.2016 10:20

Dobrý den pane Pavlíček,
Přestavba je možná, použít bychom mohli i systém AC Stag 300 Isa2, event. novější generaci AC Stag Q-Max. Protože i Váš model bude mít pravděpodobně rezervu nastojato na boku v kufru, patrně bychom použili válcovou nádrž za zadními sedadly. Provedení přestavby podobného modelu s menším motorem si můžete prohlédnout v naší fotogalerii zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Grand-Cherokee/3526.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> . Další podrobnosti bychom si mohli domluvit při prohlídce vozu.
S pozdravem Ivan Vodička

Jan Pavlíček 14.06.2016 08:54

Vážený pane Vodičko,
vlastním Jeep Grand Cherokee 5.9, r.v.1998. Protože jeho provoz je poměrně finančně náročný, zvažuji přestavbu na LPG, Jako palivo je předepsán benzin s min 98 oktany. Co byste mi doporučil?

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 14.06.2016 07:50

Dobrý den pane Faltýnek,
ve Vašem případě bych hádal obecně na nějaký špatný kontakt na straně napájení či ukostření systému. Ale jestli je špatný konektor na LPG řídící jednotce, u přepínače, u pojistky nebo na ukostření (podle typu Vašeho LPG systému), to netuším – nezbyde než bádat...
S pozdravem Ivan Vodička

Děkuji Faltýnek 14.06.2016 07:33

Dobrý den,
v čem může být problém, že LPG systém zapíná někdy s velkým zpožděním (ukazatel s diodami je úplně mrtvý a červená kontrolka naskočí po ujetí cca 5-10 km, poté zelené dle stavu nádrže a přepnutí na LPG-zhasnutí červené) a někdy ihned po nastartování (po nastartování okamžitě naskočí červená, poté několik zelených dle stavu nádrže a přepnutí na LPG po cca 500m-1 minuta-zhasnutí červené)? Podmínky startu jsou v podstatě stejné.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 07.06.2016 17:12

Dobrý den pane Matějka,
Tento motor má běžné vícebodové vstřikování benzinu do sacího potrubí, je možné použít standardní systémy sekvenčního vstřikování plynné fáze LPG. Mohu Vám nabídnout např. systém BRC Seq24. Pro posouzení typu a velikosti nádrže by bylo nejlepší prohlédnout si Vaše konkrétní vozidlo. Posoudili bychom prostorové uspořádání a Vaše požadavky a očekávání. Podle nich bychom Vám nabídli variantu provedení přestavby. Na prohlídku vozu se u nás můžete zastavit ve všední dny mezi cca 8. a 17. hodinou.
S pozdravem Ivan Vodička