Servis 24,Varovani,Lpg : co tady spamuje Te. Jinak i mistr tesař se může utnout a nebo chyba může být jen v jednotlivci. Reklamace vám asi nic neříká ze. Já osobně mám od Neptun harfa montáž LPG a bez problémů a další auto bych zde zase nechal přestavit. Za mě kladná zkušenost s Neptun harfa.
Zdravím. Mám takový problém. Při studeném motoru začne po chvíli pískat v přepínači PLG - B jako když tam nejde plyn. Po ujetí cca 500 m zastavím, vypnu motor a po asi 2 minutách nastartuji a přepnutí na LPG proběhne normálně. Nějak to souvisí s teplotou. Při garančce mi řekli, že je to filtr plynné fáze, který se má měnit ve 20 000km (docela drahý, 1500 Kč mimo záruku). Mám ověřeno, že ne (vyměna fitru na zkoušku to neprokázala) Reanault, 1,6.
Dobrý den. Mám menší problém při studeném startu je vše ok. Ovšem prijedu na parkoviste na pohon lpg. Potom chci nastartovat motor mi naskoci jen na dva valce(mam trivalcovou fabii htp) a pojon se pri 3000otackach prepina na benzin . Kdyz ovsem prijedu na benzinovy pohon vse je v poradku. Cim to muze byt ze za tepla a na dojezdu na lpg nejde motor spravne nastartovat. Kdyz ho pote nechám na benzin chvili bezet a nastartuju znovu tak vse funguje jak má.
Dekuji predem za pripadnou radu :)
Po vymene filtru to chvili slo a pote zase zacalo zlobit. Jeste jednou diky
Dobrý den, mám stejný problém jako Patrik.
Při sundání nohy z plynu se LPG vypne a po ustálení otáček opět lpg naskočí a při rozjezdech také normálně běží. jen při "ubrání plynu"
na autě mi montovali tažné zařízení a vypojovali relátko u nádrže.
Prosím o radu díky.
Zde opravdu ne. Nechal jsem zde udelat filtr u lpg druhy den jsem zjistil unik plynu zajel do nejblisiho servisu u opravy jsem stal unik byl u filtu po demontazi bylo zjisteno ze filtr nebyl dan novy. co k tomu dodat. A navic bylo s vozem jezdeno i kdyz jsem servis k tomuto neopravnil a to cca12km. Rad bych se spojil s technikem 24 a pridal se k vam.
Zdravím
Vlastním Š-fABIA 1.4 MPI r.v.2001 44Kw přestavba na LPG 121000km nyní 129000km systém AC STAG 200 GF s předmazem a objevilo se toto:
Při jízdě-z ničeho nic začala blikat dioda jako když dochází plyn,ačkoliv na ukazateli byly dvě čárky(zvuk to samý).Po chvíli bliká led rychleji,zvuk také.Po vypnutí za jízdy se ukazatel sám zapne a opět vše opakuje.Po opětovném vypnutí se zhruba do 1 min.sám zapne a tak stále dokola.
Na volnoběh:Po zapnutí bliká standartně,tedy přechod benzín-plyn.Po zahřátí a zvýšení otáček svítí trvale,motor tedy pracuje na plyn.Při spuštění nohy z plynu začne led opět blikat jako při přechodu benzín-plyn.
Standartní spotřeba plynu 7.3-8.3L na 100km,zhruba na 1 plnou nádrž plynu -38litrů najedu k tomu cca.100km čistě na benzín.
Mohl by mi prosím někdo poradit?Mám podezření na špatný LPG,ale vyloučit nelze nic.Děkuji
pozor tento servis nedoporučuji. nejen že navyšují cenu ale uvádí zákazníky v omyl nepravdivou informaci o nutnosti oprav na zařízeni LPG. navíc byl vůz vrácen poškozen. toto není jen můj názor ale je nás vice. s této opravy byl pořízen audio i video záznam. kde se neznalý zákazník dozví neuvěřitelné věci. Dnes bylo jednaní v České televizi o uvedení. zvažujeme i trestní oznámeni a informovat příslušné
úřady budeme. budeme žádat náhradu škody.
Dobrý den Mirku,
Nemám po ruce momentálně všechny podklady, ale myslím, že přestavbě Vašeho vozu na LPG nic nebrání. Pro přestavbu můžeme použít všechny systémy z naší nabídky. Na konkrétním provedení bychom se domluvili při eventuelním uzavírání zakázky. Ceny přestaveb máme uvedeny v ceníku zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG--/3143.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> . Aditivaci ventilů nevidím u Vašeho vozu jako nutnou, ale jejímu použití (v různých funkčních i cenových variantách) nic nebrání. Tolik ve stručnosti, v případě dalších dotazů můžete kontaktovat náš příjem zakázek na čísle 777 30 50 80.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den chtěl bych si u vás nechat přestavět renault megane kombi motor 1,6 16V 83kw kod motoru je K4M T 7 rok výroby 2004 jaký typ zástavby by jste mi doporučil a je potřeba použít přimazávání ventilů Díky za odpověd Mirek