Dobrý den, jste schopni provést servisní kontrolu i na systému PRINS, případně výměnu rozvodového řemenu na Octavii 2.0i s tímto systémem. Děkuji za odpověď.
Dobrý den Adame,
Neumím říci, jaké svíčky doporučuje Váš prodejce Suzuki (v různých prodejních sítích se doporučení může lišit). V naší univerzální databázi jsou uvedeny svíčky NGK BKR6E-11, Denso K20PRU-11 nebo NGK IFR6J11. Z uvedených typů bychom použili Denso K20PRU-11 s doskokovou vzdáleností 1,1mm nebo Denso K20PRU se vzdáleností 0,9mm.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, jaká je správná vzdálenost elektrod zapalovacich svíček? Mám Suzuki Sx4 1.6 88 KW rok výroby 2012, a originální svíčky. Jsou tyto originální svíčky vhodné pro LPG? Jaký typ svíček výrobce doporučuje? Děkuji za odpověď.
Dobrý den Martino,
Podstatné je, jaký LPG systém ve voze máte. Doporučil bych, zavolejte na náš příjem zakázek na číslo 777 30 50 80 typ řídící jednotky LPG a domluvíme se na následujícím. Pokud typ LPG neznáte, můžete třeba poslat na můj mejl uvedený v kontaktech zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Kontakty/3169.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> fotografie systému. Pak bychom se domluvili na zprovoznění nebo demontáži LPG systému.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobry den,
provadite take odstraneni LPG systemu z vozidla?
Dobry den.
Mam Citroen Berlingo, benzin. Firma, ktera LPG montovala a provadela serizeni (neuspesne) zkrachovala (nedivim se) a u Citroenu a dalsich servisu neni nikdo schopen auto vyladit, aby fungovalo, jak ma. Cili nam je to na obtiz, pokazde po nastartovani jen zapnout a vypnout LPG a tot vse. Diky!!
Dobry den,
provadite take odstraneni LPG systemu z vozidla?
Dobry den.
Mam Citroen Berlingo, benzin. Firma, ktera LPG montovala a provadela serizeni (neuspesne) zkrachovala (nedivim se) a u Citroenu a dalsich servisu neni nikdo schopen auto vyladit, aby fungovalo, jak ma. Cili nam je to na obtiz, pokazde po nastartovani jen zapnout a vypnout LPG a tot vse. Diky!!
Dobrý den Tomáši,
záruku na přestavbu poskytujeme na dva roky nebo 60.000km.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den, jaká je záruční doba na montáže LPG?
Děkuji Tomáš
Dobrý den Zdeňku,
Motor 1,8 92kW je stará „kovářská“ koncepce. Motor v tomto provedené ničím zvláštním neoplýval věřím, že bude na LPG jezdit i bez aditivace ventilů. Však se jich kdysi dělalo mnoho…
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Carlos,
Oba motory mají shodný obsah, počet ventilů, lišit se budou v řídícím SW elektroniky, a patrně budou mít jiné časování a kompresní poměry. Ale z pohledu přestavby na LPG se bude jednat o identické provedení ( konkrétní provedené přestavby obou motorizací si můžete prohlédnout v naší fotogalerii zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/SKODA/3188.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> ). Aditivaci ventilů nevidím jako nutnou, ale pokud byste chtěl pro motor udělat maximum, je to pochopitelně možné.
Systém Elpigas zatím nemontujeme (byť ovládací programy a diagnostickou kabeláž k dispozici máme). Důvody jsou spíše obchodní – naše nabídka je podle mého názoru dostatečně široká jak cenově tak i technicky. A každý další systém přináší mj. i zvýšenou finanční zátěž. Snažíme se mít od námi nabízených zařízení vždy dostatečnou skladovou zásobu kompletních sad, ale i plný sortiment náhradních dílů a to i na předchozí verze systémů které jsme montovali před několika lety. To nám umožňuje provádět servisy a opravy bez zbytečných prodlev pro zákazníka, ale firmu to stojí nějakou tu korunu navíc… I proto jsme v šíři sortimentu opatrní a nechceme nabízet všechno „od Bacha až po Vlacha“ bez dostatečného zajištění. Toto je moje osobní zdůvodnění, doufám že jsem nešlápl vedle a vedení mě nebude „hubovat“…
S pozdravem Ivan Vodička