Seznam příspěvků

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 15.06.2015 11:16

Dobrý den Ondřeji,
Podle ceny 40.000 Kč hádám, že to bude postarší vůz. V tu chvíli bych doporučil vyberte si podle skutečného stavu auta. O ohledem na přestavbu na LPG si pouze „pohlídejte“ abyste náhodou nevybral motor s přímým vstřikováním benzinu. Pravdou je že např. motory VW jsou pro provoz na LPG podstatě bezproblémové, ale např. Golf má prolis v karoserii u většiny modelů mělký pouze pro dojezdovou rezervu a LPG nádrž tak na výšku přesahuje. Fordy Focus jsou háklivé na ventilová sedla, ale např. já s jedním postarším jezdím pro osobní potřebu, auto jezdí cca 6 let na LPG a problémy nemá. Z uvedeného vidíte že problematika je široká, až budete mít konkrétního favorita zavolejte, pokusím se poradit.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 15.06.2015 11:16

Dobrý den Milane,
Bohužel novější modely Merivu B jsme zatím na LPG nepřestavovali, vlastní zkušenosti s provozem na LPG nemáme. Technologicky by s přestavbou neměl být problém. Pro posouzení jednotlivých variant bych doporučil prohlídku vozu, zastavte se u nás ve nšední dny mezi 8 a 17 hodinou, prohlédneme vůz a následně Vám nabídneme způsob provedení přestavby.
S pozdravem Ivan Vodička

Zdeněk 14.06.2015 23:52

Dobrý den.
Je potřeba dát do škoda octavia první generace(r.v. 1997) typ motoru AGN 1,8 ,92kw 20V přimazávání ventilů při provozu na LPG? Děkuji za odpověď

Carlos 14.06.2015 21:37

Zdravím, proč nemáte v nabídce Elpigas? Předpokládám že ho tedy nemontujete. Zajímalo by mě proč? Díky

Carlos 14.06.2015 21:31

Zdravím, uvažuji o koupi nového Škoda Citigo a následnou přestavbu na lpg. Je tento motor vhodný na přestavbu, myslím z hlediska problémů s vetily/sedly? Musí mít přimazávání FL? Je nějaký rozdíl mezi motorem 44/55 kW? Díky

Ondřej 14.06.2015 19:07

Dobrý den,plánuji koupit auto typu F Focus, Cit. Xsara apod. za cca 40 000+ nějaká oprava + přestavba na plyn. Na značcce mi v podstatě ani tak nezáleží.Vím,že některé typy motorů nejsou na LPG moc vhodné.Jak je na to třeba Ford Focus?Nebo by jste mi z uvedených typů (Xsara,Golf,Astra atd.) doporučili,s ohledem na plánovanou přestavbu,nějaký jiný typ a značku? ( tuším,že Japonci na LPG spíš ne...) děkuju za odpověď

Milan 13.06.2015 16:07

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat na možnost prestavby LPG Opel Meriva B, 1.4 74KW popř. 88kW, zda je možná a který systém je z Vaší zkušenosti vyhovujicí, popř. použití přímazu ap. Děkuji za info. a nashledanou.

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 11.06.2015 09:23

Dobrý den Alexandře,
S cenami přestaveb neděláme žádné tajnosti ani čachry a máme je zveřejněny v ceníku zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG--/3143.html">www.neptun-harfa.cz/&hellip;</a> . Pro přestavbu Sharana bychom mohli použít všechny uvedené systémy. Konkrétní doporučení bych nechal až na prohlídku vozu. Zohlednili bychom jednak Vaše představy, ale i prostorové uspořádání (Sharan s motorem VR6 má poměrně málo místa mezi motorem a „torpédem“ pod předním sklem). Podle typu LPG systému a typů úhrady (sleva nebo splátky bez navýšení) by byla cena od 27.900,- do 38.500,- Kč. Auto by u nás na přestavbě bylo cca 2-3 dny.
S pozdravem Ivan Vodička

Ivan Vodička (technik Neptun Harfa) 11.06.2015 09:22

Ještě jednou dobrý den Karle,
Děkujeme za důvěru. Až se rozhodnete a budete mít čas, určitě se zastavte. Probereme to i osobně a doufám že Vám budeme umět dobře nabídnout.
S pozdravem Ivan Vodička

Alexandr 10.06.2015 22:11

Dobrý den planuji koupe vw sharan vr6 2.8 co bude stat prestavba.jak dlouho to tva
dekuji