Dobrý den Ondřeji,
Podle ceny 40.000 Kč hádám, že to bude postarší vůz. V tu chvíli bych doporučil vyberte si podle skutečného stavu auta. O ohledem na přestavbu na LPG si pouze „pohlídejte“ abyste náhodou nevybral motor s přímým vstřikováním benzinu. Pravdou je že např. motory VW jsou pro provoz na LPG podstatě bezproblémové, ale např. Golf má prolis v karoserii u většiny modelů mělký pouze pro dojezdovou rezervu a LPG nádrž tak na výšku přesahuje. Fordy Focus jsou háklivé na ventilová sedla, ale např. já s jedním postarším jezdím pro osobní potřebu, auto jezdí cca 6 let na LPG a problémy nemá. Z uvedeného vidíte že problematika je široká, až budete mít konkrétního favorita zavolejte, pokusím se poradit.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Milane,
Bohužel novější modely Merivu B jsme zatím na LPG nepřestavovali, vlastní zkušenosti s provozem na LPG nemáme. Technologicky by s přestavbou neměl být problém. Pro posouzení jednotlivých variant bych doporučil prohlídku vozu, zastavte se u nás ve nšední dny mezi 8 a 17 hodinou, prohlédneme vůz a následně Vám nabídneme způsob provedení přestavby.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den.
Je potřeba dát do škoda octavia první generace(r.v. 1997) typ motoru AGN 1,8 ,92kw 20V přimazávání ventilů při provozu na LPG? Děkuji za odpověď
Zdravím, proč nemáte v nabídce Elpigas? Předpokládám že ho tedy nemontujete. Zajímalo by mě proč? Díky
Zdravím, uvažuji o koupi nového Škoda Citigo a následnou přestavbu na lpg. Je tento motor vhodný na přestavbu, myslím z hlediska problémů s vetily/sedly? Musí mít přimazávání FL? Je nějaký rozdíl mezi motorem 44/55 kW? Díky
Dobrý den,plánuji koupit auto typu F Focus, Cit. Xsara apod. za cca 40 000+ nějaká oprava + přestavba na plyn. Na značcce mi v podstatě ani tak nezáleží.Vím,že některé typy motorů nejsou na LPG moc vhodné.Jak je na to třeba Ford Focus?Nebo by jste mi z uvedených typů (Xsara,Golf,Astra atd.) doporučili,s ohledem na plánovanou přestavbu,nějaký jiný typ a značku? ( tuším,že Japonci na LPG spíš ne...) děkuju za odpověď
Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat na možnost prestavby LPG Opel Meriva B, 1.4 74KW popř. 88kW, zda je možná a který systém je z Vaší zkušenosti vyhovujicí, popř. použití přímazu ap. Děkuji za info. a nashledanou.
Dobrý den Alexandře,
S cenami přestaveb neděláme žádné tajnosti ani čachry a máme je zveřejněny v ceníku zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/Cenik-montazi-LPG--/3143.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> . Pro přestavbu Sharana bychom mohli použít všechny uvedené systémy. Konkrétní doporučení bych nechal až na prohlídku vozu. Zohlednili bychom jednak Vaše představy, ale i prostorové uspořádání (Sharan s motorem VR6 má poměrně málo místa mezi motorem a „torpédem“ pod předním sklem). Podle typu LPG systému a typů úhrady (sleva nebo splátky bez navýšení) by byla cena od 27.900,- do 38.500,- Kč. Auto by u nás na přestavbě bylo cca 2-3 dny.
S pozdravem Ivan Vodička
Ještě jednou dobrý den Karle,
Děkujeme za důvěru. Až se rozhodnete a budete mít čas, určitě se zastavte. Probereme to i osobně a doufám že Vám budeme umět dobře nabídnout.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den planuji koupe vw sharan vr6 2.8 co bude stat prestavba.jak dlouho to tva
dekuji