Dobrý den pane Vostrý, děkujeme.
Vaši Corsu i Fabii Vašeho syna (pokud jsem Vás správně identifikoval…) přestavoval stejný mechanik, vyřídím mu poděkování. Je to velmi příjemný „dárek pod stromeček“ a jsem věru rád, že jste s naší prací spokojený.
Přeji Vám i Vašim blízkým pokojné prožití nejen Vánočních svátků ale i nadcházejícího roku 2015.
Ivan Vodička
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký systém byste mi doporučili pro přestavbu na LPG pro vozidlo Citroen C8 r.v. 2007 najeto 116 tis km obsah 2,0 103 kw ? Jak dlouho trvá přestavba a rád bych při přestavbě nechal opravit a doplnit klimatizaci. Nejsem z Prahy, proto se ptám na délku práce. Děkuji za informaci.
Dobrý den,
v listopadu loňského roku (2013) jsem si u Vás nechal namontovat do vozu Opel Corsa 1,L pohon LPG. Po roce provozu mohu provoz na LPG jenom chválit !! Průměrná spotřeba se pohybuje okolo 6,5L / 100 Km, denně asi 60 Km.Vše bez jakýchkoliv problémů. Letos na podzim si u Vás nechal udělat přestavbu můj syn a také naprostá spokojenost. Při kontrole vozu na STK jsem byl dotázán technikem, kde jsem si nechal udělat přestavbu na LPG, že " dlouho neviděli tak profesionální práci".
Dobrý den Aleši,
Provedení přestaveb Toyoty FJ Cruiser 4,0 V6 o výkonu 176kW se systémy AC Stag a BRC si můžete prohlédnout v naší fotogalerii zde: <a href="http://www.neptun-harfa.cz/TOYOTA/3276.html">www.neptun-harfa.cz/…</a> . Bohužel u tohoto modelu se nedá použít nádrž místo rezervy. V jednom případě jsme montovali menší válcovou nádrž pod vůz, ve druhém větší válec do zavazadlového prostoru. Na konkrétním provedení eventuelní přestavby vozu bychom se domluvili po prohlídce Vašeho konkrétního modelu.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobry den,
chtěl jsem se zeptat na prestavbu Toyota FJ Cruiser... Co by jste doporucil a zda jste nejake FJ delali na LPG.
Diky
Dobrý den Jirko,
Revize LPG je v podstatě kontrola těsnosti, kompletnosti a mechanického upevnění LPG systému a komponentů. Souvisí to s tím, zda je systém bezpečný. Naopak na servis, opravy, seřízení musíme mít patřičný program pro spojení s ŘJ LPG, náhradní díly, schemata, znalosti a zkušenosti. A to pro systém Eurogas nemáme. Proto je možné že jsme u např. individuelně přestavěného nebo dovezeného vozidla vystavovali Revizní zprávu, ale servis (opravu) Vám nenabídneme. Ovšem také je možné, že se jedná o jiný LPG systém, který v nabídce máme, a servis děláme. Můžete mi mejlem poslat identifikátory vozu (nejlépe SPZ), podívám se do historie na podrobnosti.
S pozdravem Ivan Vodička
dobrý den píšete že "Eurogas nemáme v nabídce" přesto když jsem auto koupil revizní zpráva je z vašeho servisu,taktéž i emise i když mě zaráží že podle protokolu nebylo provedeno měření na lpg.
Dobrý den Jirko,
U Berlinga 1,4 55kW bych se pro použití aditivace ventilů spíše přimlouval. Konkrétní provedení bychom si domluvili při event. realizaci zakázky.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den Marku,
Plynovou nádrž můžeme umístit pouze tam, kde je pro ni dostatek místa. Konkrétně Vámi požadovaní cca 80 litrová toroidní nádrž by měla průměr 720mm a výšku 240mm. Tolik místa u Mercedesu GL pod vozem není (jsou tam např. dva poměrně velké tlumiče výfuku). Proto Vám tam takovou nádrž namontovat nemůžeme. Většinou postupujeme obráceně – prohlídneme vozidlo, se zákazníkem se domluvíme na umístění nádrže, změříme rozměry daného prostoru a vybereme takovou ze schválených nádrží, která maximálně vyplní určené místo ve voze.
S pozdravem Ivan Vodička
Dobrý den,
je nutné u citroenu berlingo r.v.2006 - motor 1,4i 55kw řešit při přestavbě na LPG ochranu ventilových sedel, ať už přimazáním additiva, nebo přivstřikem benzinu? Vím, že jde konstrukčně o starý motor z 80. let, na druhou stranu nevím, co se na něm inovovalo, jelikož v tomto voze plní euro4. Předem děkuji za odpověď